Crackle: bekijk gratis films en tv online

Inhoudsopgave:

Crackle: bekijk gratis films en tv online
Crackle: bekijk gratis films en tv online
Anonim

Crackle is een website waarmee je gratis films kunt streamen en gratis tv-programma's kunt bekijken op je computer, telefoon en tablet.

Hoewel je tijdens de films en shows in Crackle een paar reclamepauzes moet doorstaan, zorgen een geweldige selectie van programma's en een behoorlijke videokwaliteit ervoor dat je keer op keer terugkomt.

Deze videostreamingservice heette oorspronkelijk Grouper toen hij voor het eerst werd uitgebracht, maar veranderde later zijn naam in Sony Crackle en uiteindelijk gewoon Crackle.

Bekijk gratis films en tv-shows bij Crackle

Crackle heeft regelmatig zo'n 100 gratis langspeelfilms die je kunt bekijken wanneer je maar wilt. Er worden voortdurend nieuwe films toegevoegd en verwijderd uit Crackle, dus je zult altijd iets nieuws vinden om naar te kijken.

Films bij Crackle zijn ingedeeld in genres om u te helpen thrillers, komedies, actiefilms, originele Crackle-films, drama's, misdaadfilms, horrorfilms en meer te vinden. Je kunt de gratis films alfabetisch of recent toegevoegd sorteren, zodat je zo vaak terug kunt kijken als je wilt om te zien wat ze in hun gratis selectie hebben opgenomen.

Naast filmlengtes zijn er filmclips, trailers en informatie over films die binnenkort beschikbaar komen op Crackle.

Image
Image

Crackle laat je ook gratis tv-programma's streamen van ongeveer 75 series met volledige afleveringen van komedies, anime, actie en thrillerseries.

Net als de filmsectie, bevatten de tv-programma's die je hier kunt vinden volledige afleveringen, clips en trailers, inclusief originele Crackle-series die je nergens anders kunt vinden.

Crackle bewaart video's gedurende een bepaald tijdsbestek en verwijdert ze vervolgens. Dit betekent dat als je op een dag een deel van een film bekijkt, het heel goed mogelijk is dat het de volgende dag verdwenen is voordat je het kunt afmaken. Hoewel dit niet ideaal is, is het voor de meeste mensen nog steeds prima, omdat je een film waarschijnlijk van begin tot eind bekijkt. Bovendien zijn de films gratis, dus klagen is moeilijk.

Crackle-films en -shows streamen

Crackle werkt op veel apparaten. Je kunt de bovenstaande links volgen om de films en shows op je computer te zien, maar er is ook een Crackle-filmapp zodat je de video's op je telefoon of tablet kunt streamen.

Je kunt de Crackle mobiele app downloaden op iOS-apparaten, Android-telefoons en -tablets en andere apparaten.

Download voor:

De hoofdpagina in de mobiele Crackle-app bevat films en shows, en de volgende twee secties van de app scheiden films en tv-programma's in hun eigen categorieën. Als je in beide secties naar beneden gaat in de app, kun je de meest populaire video's vinden, de video's die onlangs zijn toegevoegd en vervolgens alle video's in hun eigen genre.

Het is supereenvoudig om de app te gebruiken, want hoewel het alle inhoud van Crackle toont, is het heel goed georganiseerd om rommel te voorkomen. U kunt in elk genre van links naar rechts gaan om alle films en programma's te vinden die erin thuishoren. Als je een video kiest, kun je alle details vinden die je kunt zien op de desktopsite van Crackle, zoals de cast en een beschrijving van de video.

Je kunt de video ook delen via sociale netwerken, sms of e-mail, en een eenvoudigere set CC/SUB-instellingen is opgenomen in de mobiele app.

Crackle werkt ook met PS4, PS3, PlayStation TV, Xbox One, Xbox 360, Roku, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Sony Blu-Ray-spelers, Samsung Blu-Ray-spelers en verschillende tv-merken.

De advertenties zijn het waard

Omdat Crackle gratis is, gebruikt het advertenties in zowel films als tv-shows. Eén verschijnt aan het begin van elke video en er verschijnen er meer naarmate je meer van de video bekijkt. Hoe korter de video die je bekijkt, hoe minder advertenties je ziet, wat gepast lijkt.

Een aflevering van 20 minuten van een tv-programma kan bijvoorbeeld drie advertenties bevatten, terwijl een film van anderhalf uur er maar liefst negen kan hebben.

Je kunt duidelijk zien waar de advertenties zich bevinden in een video. Als u uw muis in de videospeler plaatst en probeert vooruit te spoelen, ziet u kleine grijze lijnen die advertenties aangeven. Gelukkig zijn deze er, zodat je weet hoe ver je de video vooruit kunt spoelen zonder nog een advertentie te hoeven bekijken.

Advertenties duren mogelijk langer dan je zou verwachten. Als u vooruit springt in de video, kunnen meerdere advertenties achter elkaar worden afgespeeld. In deze omstandigheden kunnen de advertenties in totaal een minuut duren, dus ze zijn nog steeds acceptabel.

Videokwaliteit en speleropties

De videokwaliteit voor films en shows op Crackle is redelijk, maar niet geweldig zoals je op andere websites zoals Tubi zou kunnen ervaren. Als u films en tv-programma's bekijkt op een zeer groot HD-scherm, zal deze relatief lage kwaliteit zeker worden opgemerkt. De films die we hebben getest, leken echter ongeveer net zo duidelijk als een gewone dvd op een normaal computerscherm.

Wat betreft buffering, we hadden absoluut geen haperingen of vastlopers bij het kijken naar verschillende tv-programma's en films. Vanaf het moment dat een video begon tot het moment dat er een advertentie zou verschijnen, waren er geen vertragingen door buffering. Er waren ook geen vertragingen bij het halverwege starten van een video - deze zou enkele ogenblikken later beginnen te spelen vanaf de plek waar erop werd geklikt.

Er zijn veel reacties op veel films op Crackle waarin mensen zeggen dat de video te moeilijk is om naar te kijken omdat het te lang duurt om te bufferen. Nogmaals, dit was niet onze ervaring, maar of het van jou is, hangt volledig af van je eigen netwerkbandbreedte en computersnelheid.

Image
Image

De instellingen voor ondertiteling in Crackle's videospeler zijn erg handig, zodat je de manier kunt aanpassen waarop ondertitels worden weergegeven voor elke video die je bekijkt. In de videospeler kun je de CC/SUB-opties openen en de taal wijzigen, het lettertype en de lettergrootte aanpassen, de achtergrond en de letterkleur wijzigen en de dekking van de tekst aanpassen.

Het kan de voorkeur hebben om de ondertitels op deze manier aan te passen als je een film kijkt die voornamelijk donker of licht is, zodat je het tegenovergestelde effect kunt toepassen om de tekst leesbaar te maken. Helaas zijn de instellingen voor ondertiteling die je configureert niet van toepassing op de video die je bekijkt.

We vinden het ook leuk dat de films en tv-programma's van Crackle op volledig scherm kunnen worden weergegeven om thuis die bioscoopervaring te krijgen.

Image
Image

Onder de video staan andere dingen zoals een Later bekijken-knop, videobeschrijving, knoppen voor delen op sociale media en meer. Voor video's die op het punt staan Crackle te verlaten, zie je ook hoeveel dagen het nog duurt voordat het niet langer beschikbaar is. Je ziet andere afleveringen als je naar een serie kijkt.

Voordelen van registreren met Crackle

Je hoeft geen gebruikersaccount bij Crackle te registreren om de gratis films en tv-programma's te bekijken, maar als je dat doet, betekent dit dat je niet elke keer je geboortedatum hoeft in te voeren bekijk R-rated video's.

Nadat je je hebt geregistreerd, kun je ook je eigen lijst met 'Later bekijken'-video's maken, die in je account worden opgeslagen om je eraan te herinneren welke video's je wilt bekijken, maar waar je nu geen tijd voor hebt.

Is Crackle legaal?

Het lijkt misschien alsof Crackle niet legaal is vanwege de selectie van bekende films en volledige tv-programma's, maar je kunt er zeker van zijn dat wat je op hun website of via hun app ziet 100 procent legaal is om te streamen zo vaak als je wilt.

Crackle is eigendom van Sony Pictures Entertainment, wat betekent dat de service niet alleen volledig legaal is, er is ook een continue stroom van nieuwe films en programma's van Sony om het fris te houden met nieuwe inhoud.

FAQ

    Is Crackle helemaal gratis?

    Ja! Crackle is een volledig gratis, door advertenties ondersteunde service. Je vindt daar misschien niet dezelfde selectie als bij andere betaalde diensten, maar Crackle zelf is helemaal gratis.

    Wat kun je kijken op Crackle?

    Crackle heeft een wisselende selectie, net als alle andere streamingdiensten, maar Crackle biedt veel mainstream, populaire dingen om naar te kijken.

Aanbevolen: