Popcornflix: bekijk gratis films en tv-programma's online

Inhoudsopgave:

Popcornflix: bekijk gratis films en tv-programma's online
Popcornflix: bekijk gratis films en tv-programma's online
Anonim

Popcornflix is een volkomen legale website waarmee je volledige, gratis films kunt bekijken in meer dan 60 landen, waaronder de VS en Canada. Je zult veel acteurs en actrices zien die je herkent in films waarvan je hebt gehoord en sommige niet.

Image
Image

Er is geen registratie vereist, dus u kunt binnen enkele seconden genieten van de door u gekozen film of gratis tv-programma. Deze videostreamingservice wordt echter door advertenties ondersteund, dus u zult een paar reclameblokken moeten doorstaan.

Er is een grote verscheidenheid aan gratis films

Popcornflix heeft een mooie verzameling gratis streaming films in gemeenschappelijke en populaire genres zoals komedie, drama, actie, horror, sport, sci-fi en documentaires.

Image
Image

Bekijk Popcornflix-films met gratis apps

Er is een gratis Popcornflix-filmapp beschikbaar, zodat je deze titels op je iPhone, iPad, Android, Kindle en TV kunt bekijken.

Download voor

Bottom Line

Popcornflix is eigendom van Screen Media Ventures, een grote onafhankelijke filmdistributeur, en daar ha alt het zijn films vandaan. Dit is een partnerschap, dus de films zijn volledig legaal om te streamen.

Popcornflix- alternatieven

Als je niet bent verkocht op Popcornflix nadat je het hebt geprobeerd - en we denken dat je dat wel zult zijn - kun je op veel andere websites gratis films kijken en ze zijn 100 procent legaal om te gebruiken.

Enkele voorbeelden zijn YouTube, Tubi, Vudu en Classic Cinema Online.

Als je je films liever niet streamt, zijn er ook websites waarmee je gratis films kunt downloaden.

Aanbevolen: