Hoe Alexa's drop-in-functie te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Alexa's drop-in-functie te gebruiken
Hoe Alexa's drop-in-functie te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Drop-In instellen: Ga in de Alexa-app naar Devices > Echo & Alexa > [ device] > Communicatie. Selecteer en schakel Drop-In. in
  • Om het te gebruiken, ga naar Communicate > Drop-In. Selecteer uw apparaat en begin te spreken, kies vervolgens Ophangen.
  • Om een aankondiging te doen, ga naar Communicate > Announce. Typ of spreek uw bericht in en selecteer vervolgens de arrow.

Dit artikel legt uit hoe je een Echo in een kamer instelt en gebruikt om een Echo in een andere kamer binnen te laten vallen, zodat je aankondigingen kunt doen of met anderen kunt praten alsof je op een intercom bent.

Hoe u een drop-in op uw echo-apparaten kunt instellen

Drop-In werkt op alle Alexa-compatibele apparaten, behalve de Amazon Tap en Echo Look. Als je een video-enabled Echo-apparaat hebt, maak dan verbinding met zowel audio als video.

Om de Drop-In-functie als intercom te gaan gebruiken, moet je eerst Alexa Calling and Messaging instellen in de Alexa-app. U wordt gevraagd dit te doen wanneer u de app downloadt en installeert. Als dat niet het geval is, selecteert u Communiceren in het onderste menu, voert u uw mobiele telefoonnummer in en geeft u toestemming voor bellen en berichten verzenden. Drop-In is standaard uitgeschakeld, dus je moet het inschakelen voor je Echo-apparaten.

Volg daarna deze stappen:

  1. Log in op de Alexa-app op je mobiele apparaat.
  2. Select Apparaten > Echo & Alexa.

    Image
    Image
  3. Kies uw Echo-apparaat > Communicatie en selecteer en activeer Drop-In.

    Toestemmingen omvatten Uit, Aan en Alleen mijn huishouden.

Echo's drop-in-functie gebruiken als een intercom

Nadat je Drop-In op al je Echo-apparaten hebt ingeschakeld, kun je de Echo's Drop-In-functie gaan gebruiken als een intercom.

Als elke echo een unieke naam heeft, zoals 'Woonkamer' of 'Keuken', is het gemakkelijker om te weten waar je bericht naartoe gaat.

  1. Log in op de Alexa-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik op Communiceren in het onderste menu.
  3. Selecteer Drop-In in het hoofdmenu.

    Image
    Image
  4. Selecteer de naam van je Echo-apparaat en begin te spreken. Als u klaar bent, selecteert u Ophangen.

    Hoewel je via de Alexa-app contact kunt opnemen met je Echo-apparaten, kunnen ze niet in de app binnenvallen.

  5. Zeg optioneel "Alexa, kom langs bij [Echo-naam]" met een ander Echo-apparaat in je huis. Je maakt direct verbinding en kunt met iedereen in die kamer communiceren.

    Als je een Echo Show gebruikt, zie je een Recent actief indicator die aangeeft of er iemand in de buurt is van de andere apparaten in je huis.

Alexa-aankondigingen

Aankondigingen gebruiken is een geweldige manier om de familie te vertellen dat het etenstijd is of om iedereen te laten weten dat het bedtijd is. Gebruik aankondigingen van een Echo-luidspreker door een commando uit te spreken zoals:

  • "Alexa, kondig aan…"
  • "Alexa, uitzending…"
  • "Alexa, vertel het iedereen…"

Als je bijvoorbeeld zegt: "Alexa, vertel iedereen dat het tijd is om te ontbijten", laat Alexa een gong horen op elk Echo-apparaat en zegt ze: "Aankondiging." Alexa speelt dan je stem en zegt: "Het is tijd voor het ontbijt."

Een aankondiging doen met de Alexa-app

Je kunt ook de Alexa-app gebruiken om een aankondiging te doen, wat handig is als je niet thuis bent:

  1. Log in op de Alexa-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik op Communiceren in het onderste menu.
  3. Selecteer Aankondigen.
  4. Typ of spreek uw bericht in en selecteer vervolgens de pijl-knop.

    Image
    Image
  5. Je bericht wordt direct afgespeeld op je Alexa-apparaten.

Wanneer u onderbrekingen wilt vermijden

Als je een videoapparaat hebt, maar je wilt geen video gebruiken tijdens een inloopgesprek, zeg dan 'Alexa, video uit'. U kunt ook het scherm aanraken en de knop Video uit selecteren.

Als je 'Niet storen' wilt inschakelen, zeg je: "Alexa, stoor me niet." Als je 'Niet storen' wilt uitschakelen, zeg je: "Alexa, schakel Niet storen uit."

Schedule Do Not Disturb voor specifieke tijden en specifieke apparaten met behulp van de Alexa-app.

Aanbevolen: