Logitech's Litra Glow kan uw online streams opvrolijken

Logitech's Litra Glow kan uw online streams opvrolijken
Logitech's Litra Glow kan uw online streams opvrolijken
Anonim

Logitech heeft de nieuwe Litra Glow geïntroduceerd, een hoogwaardig bliksemapparaat aangedreven door TrueSoft-technologie, speciaal gemaakt voor online streaming.

De Litra Glow is een kleine 3,56-inch bij 3,56-inch lamp die bovenop een monitorbevestiging zit, waardoor het apparaat op elke desktop of laptop kan worden geplaatst. Het is ook gekoppeld aan Logitech's G HUB-app, zodat je de instellingen kunt regelen, zoals de helderheid en kleurtemperatuur.

Image
Image

Logitech beweert dat de Litra Glow je zal baden in warm, zacht, flatterend licht voor een natuurlijke uitstraling over alle huidtinten met behulp van wat het "TrueSoft" -technologie noemt. Het apparaat is bedoeld om licht van bioscoopkwaliteit te produceren en het bedrijf belooft een 93 CRI (Color Rendering Index)-classificatie, die aan de vooravond staat van professionele apparatuur. Logitech beweert ook dat het licht zacht is voor de ogen en veilig kan worden gebruikt voor lange streamingsessies.

De monitorbevestiging kan op drie verschillende manieren worden afgesteld voor de best mogelijke verlichtingspositie en kan worden losgemaakt van de bevestiging en op een statief worden geplaatst als je daar de voorkeur aan geeft. Het instellen van de Litra Glow lijkt vrij eenvoudig, omdat je alleen de USB-kabel op je computer hoeft aan te sluiten. Naast de helderheid en temperatuurregeling kun je met een gratis G HUB-desktopapp voorinstellingen voor verlichting maken. Als je een Logitech G-toetsenbord of -muis hebt, kun je die voorinstellingen toewijzen aan G-toetsen.

De Litra Glow wordt later deze maand uitgebracht in de VS, Canada, Australië en bepaalde Europese landen, hoewel Logitech niet duidelijk heeft gemaakt welke. Je kunt de Litra Glow nu al pre-orderen voor $ 59,99.

Aanbevolen: