De 8 beste offline boerderijspellen van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste offline boerderijspellen van 2022
De 8 beste offline boerderijspellen van 2022
Anonim

Farming-videogames zijn enkele van de meest populaire titels op zowel gameconsoles als mobiel, maar veel ervan hebben een consistente internetverbinding nodig om te spelen. Gelukkig zijn er verschillende leuke boerderijbouwspellen die helemaal geen internetverbinding nodig hebben en die volledig offline kunnen worden gespeeld, of je nu thuis of onderweg bent.

Hier zijn acht van de beste boerderijspellen om offline te spelen op mobiel en console.

Beste offline landbouwgame voor consoles: Stardew Valley

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Veel variatie in gameplay voor spelers om te ervaren.
  • Retro-kunststijl ziet er geweldig uit op moderne consoles.

Wat we niet leuk vinden

  • Sommige sidequest-activiteiten zijn erg saai en repetitief.
  • De crafting- en gameplay-mechanica die later in het spel wordt geïntroduceerd, zal te moeilijk zijn voor junior spelers.

Stardew Valley is een ongelooflijk populair landbouwspel op pc, Xbox One, PlayStation 4 en de Nintendo Switch. Het heeft een ouderwetse kunststijl waardoor het eruitziet als een spel uit de jaren 90, maar het bevat heel veel inhoud en dat zal gamers van alle leeftijden heel lang bezig houden.

In Stardew Valley moeten spelers de gewassen en dieren van hun boerderij beheren en tegelijkertijd relaties opbouwen met hun buren en mogelijk zelfs een gezin stichten met een van hen.

Eenvoudigste offline landbouwgame: Tiny Pixel Farm

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gameplay op één scherm maakt het heel gemakkelijk te beheren zonder je overweldigd te voelen.
  • Boerderijbezoekers zijn een leuke toevoeging die niet in veel andere landbouwspellen voorkomt.

Wat we niet leuk vinden

  • De gestroomlijnde gameplay kan in het begin wat verwarrend zijn.
  • De kunststijl zal misschien niet iedereen aanspreken.

Tiny Pixel Farm is de landbouwvideogame voor gamers die moe zijn van al het knijpen, zoomen en scrollen dat nodig is in andere titels om al hun digitale boerderij, zijn taken en zijn items te zien. In Tiny Pixel Farm wordt de hele boerderij op één scherm getoond, zodat alles in één keer kan worden bekeken.

Deze ontwerpbeslissing maakt het spel veel toegankelijker dan zijn rivalen, maar het ontbreekt niet aan functionaliteit met de gebruikelijke taken voor gewassen en dieren die nog steeds aanwezig zijn, naast een marktplaats en zelfs boerderijbezoekers om voor te zorgen.

Download voor

Beste offline landbouwgame voor Windows 10: FarmVille 2: Country Escape

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Beschikbaar op iOS-, Android- en Windows-tablets.
  • Veel content om spelers het hele jaar bezig te houden.

Wat we niet leuk vinden

  • De karakterontwerpen zien er een beetje gedateerd uit.
  • Veel in-app microtransacties vanaf $1.

FarmVille 2: Country Escape neemt alles van de eerste twee Farmville-videogames en brengt het naar mobiel met dezelfde verslavende gameplay en een nieuwe boerderijomgeving naast een oceaan. Met Country Escape krijgen spelers de kans om een traditionele boerderij te beheren door gewassen te planten, dieren te fokken, zelfgemaakte recepten te koken en de omgeving rond hun huis te verkennen. Er is zelfs een basisverhaal om spelers betrokken te houden naast de talloze landbouwtaken.

FarmVille 2: Country Escape is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten, maar kan ook worden gedownload op Windows Phones en Windows-computers en tablets met Windows 8.1 en Windows 10.

Verste Offline Farming Game: Blocky Farm

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een coole kunststijl die Minecraft-gamers zal aanspreken.
  • Extra gameplay-opties naast de traditionele landbouwacties.

Wat we niet leuk vinden

  • Oudere spelers kunnen de visuele details van andere titels missen.
  • In-game reclame doet afbreuk aan het algehele plezier.

Hoewel veel landbouwvideogames er ongeveer hetzelfde uitzien en spelen, probeert Blocky Farm iets anders met een nieuwe grafische 3D-engine die meer op een Minecraft- of Crossy Road-game lijkt dan op een traditionele landbouwmagnaattitel.

Blocky Farm biedt alle verwachte landbouwgameplay-mechanica, zoals het planten van gewassen, het oogsten ervan en het verzorgen van dieren, maar het maakt de boel ook spannender met de juiste besturing voor de tractor en de mogelijkheid om te gaan vissen.

Meest realistische boerderijvideogame: landbouwsimulator

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een geweldig spel om kinderen te leren over de echte werking van een boerderij.
  • Veel diepgang voor gamers die van landbouwmachines houden.

Wat we niet leuk vinden

  • Geweldig voor liefhebbers van landbouw, maar kan casual gamers vervelen.
  • De focus op machines is niet voor iedereen weggelegd.

De videogameserie Farming Simulator staat bekend om zijn realistische benadering van het beheren van een boerderij. De games bieden levensechte graphics, voertuigen en machines uit de echte wereld en uitgebreide eigendommen die zich in Noord-Amerika en Europa bevinden om te beheren.

The Farming Simulator 15, 17 en 19 games zijn beschikbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4, terwijl Farming Simulator 16 en 18 naast iOS- en Android-smartphones en -tablets ook op pc te vinden zijn. Over het algemeen geldt dat hoe nieuwer het individuele spel, hoe beter de graphics en meer functies die het zal hebben, maar ondanks de incrementele verbeteringen verschillen de spellen niet al te veel van elkaar. De Farming Simulator-videogame op de Nintendo Switch is een mix van functies uit verschillende games.

Coolste gratis offline landbouwgame: Monster Farm

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een originele kijk op het genre van landbouwvideogames.
  • De schattige karakterontwerpen zullen jonge gamers niet afschrikken.

Wat we niet leuk vinden

  • Game kan wat traag werken op oudere smartphones en tablets.
  • De tutorials zijn in het begin een beetje overweldigend.

Monster Farm is een landbouwspel voor iOS- en Android-tablets en smartphones dat draait om een soort Halloween-achtige stad in plaats van de typische landbouwgrond met koeien en schapen. Spelers kunnen hun spookachtige stad uitbreiden door nieuwe gebouwen te bouwen zoals een spookhuis of toren en magische planten te planten zoals jack-o-lanterns en vergiftigde appels.

Monster Farm beschikt over eenvoudige aanraakbedieningen en de gezinsvriendelijke weergave van bovennatuurlijke personages en monsters zal vooral jonge fans van de populaire tekenfilm- en speelgoedfranchise Monster High aanspreken.

Download voor

Beste offline landbouwspel voor meisjes: Fairy Farm

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een landbouwspel dat mensen zal aanspreken die zich vervelen door normale boerderijdieren.
  • De kleurrijke personages zullen jongere spelers vermaken.

Wat we niet leuk vinden

  • Spelers worden aangemoedigd om in-game valuta te kopen om taken te versnellen ($ 1 tot $ 150).
  • Game bevat frequente advertenties.
  • Alleen voor iOS.

Fairy Farm is het ideale landbouwspel voor meisjes en jongens die fan zijn van tekenfilmseries zoals My Little Pony: Friendship is Magic en Care Bears. In plaats van het typische boerenkarakter nemen spelers de controle over tovenaars die hun magische landbouwvaardigheden gebruiken om magische planten te kweken en mythologische wezens te creëren zoals eenhoorns, draken, zeemeerminnen, pegasi en vuurgeesten.

Gameplay bestaat uit het voorspelbare taak-wacht-bouwmechanisme dat populair is bij de meeste andere mobiele landbouwspellen, maar het systeem werkt en Fairy Farm's unieke draai aan het genre helpt het een publiek aan te spreken dat normaal niet geïnteresseerd zou zijn.

Beste offline kerstlandbouwspel: boerderijsneeuw

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geweldig gebruik van kerstgeluidseffecten, muziek en afbeeldingen.
  • Zeer gemakkelijk op te pikken en te spelen voor de meeste mobiele gamers.

Wat we niet leuk vinden

  • Natuurlijk een spel dat de meesten niet elke dag van het jaar willen spelen.
  • Sterke nadruk op in-game valuta die kan variëren van een paar dollar tot een paar honderd.

Farm Snow is een offline landbouwvideogame voor Android- en iOS-apparaten die de traditionele landbouwactiviteiten en -omgeving verruilt voor de werkplaats van de kerstman en kersttaken op de Noordpool.

In plaats van tarwe en maïs te oogsten, moeten spelers hooi verbouwen (uiteraard voor de rendieren), kerstbomen en snoep. Het magische dorp kan ook worden uitgebreid met nieuwe kerstgebouwen.

Aanbevolen: