De 5 beste couponwebsites van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste couponwebsites van 2022
De 5 beste couponwebsites van 2022
Anonim

Couponwebsites hebben codes die u kunt gebruiken om geld te besparen tijdens het online winkelen. Veel winkelwebsites accepteren couponcodes, maar het kan moeilijk zijn om ze te vinden zonder een couponzoeker.

Hieronder staan de beste couponwebsites die bijgewerkte, legitieme codes aanbieden die u kunt gebruiken om direct geld te besparen. Het enige wat je hoeft te doen is de couponcode in te voeren bij het afrekenen om de korting toe te passen.

Sommige kortingsbonnen zijn van toepassing op alle producten op een website of winkel-app, maar andere zijn alleen voor zeer specifieke artikelen of vereisen een minimale aankoop voordat de korting wordt toegepast. Een Amazon-couponcode kan bijvoorbeeld alleen van toepassing zijn op airfryers, terwijl een couponcode voor Pizza Hut voor de hele site kan gelden en 20 procent korting geeft op alles wat u koopt.

RetailMeNot

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Instant coupon finder-app voor Chrome.
  • Tientallen afdelingen om te bladeren.
  • Veel handige filteropties.
  • Geen gebruikersaccount nodig.

Wat we niet leuk vinden

  • Kan resultaten niet sorteren.

  • Niet alle codes werken.

Je kunt gratis online couponcodes vinden voor tienduizenden winkels bij RetailMeNot, van Amazon en Airbnb tot Target, Famous Footwear, Priceline, Olive Garden, Overstock.com en Papa John's.

Deze couponzoeker is overzichtelijk, zodat je naar winkels kunt zoeken, op afdeling kunt bladeren, couponcodes voor populaire winkels kunt vinden, codes kunt vinden die alleen voor gratis verzending zijn, en meer.

Na het zoeken naar een kortingsbon, kunt u de resultaten filteren op categorie om alleen couponcodes te vinden die van toepassing zijn op huis- en tuinproducten, schoonheidsartikelen, eten, reizen, enz. Een andere filteroptie is voor het kortingstype, zodat je kunt alleen BOGO-deals, gratis producten of items vinden die zijn verdisconteerd op prijs of percentage van het normale bedrag.

Deze codes zijn beschikbaar op hun website en de mobiele RetailMeNot-app.

Honing

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Kan alle couponcodes automatisch voor je uitproberen.

  • Laat zien wanneer de coupon voor het laatst werkte.
  • Couponcodes en geld terug aanbiedingen.

Wat we niet leuk vinden

Website is een beetje verwarrend om te gebruiken.

Honey is een andere site die een lijst met de beste couponzoekers moet maken. De site is misschien een beetje vreemd om te gebruiken, maar waar het overschrijdt, is het automatisch toepassen van alle mogelijke kortingsbonnen, zodat u altijd de beste deals krijgt; dit wordt gedaan met de Honey browserextensie.

Je kunt ook op de Honey-website zoeken naar promotiecodes. Zoek naar een winkel of bekijk de lijst met ondersteunde winkels om alle couponcodes te zien die je daar kunt gebruiken.

CouponCabin

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Meerdere manieren om geld te besparen.
  • Goed georganiseerde website.
  • Tientallen categorieën om door te bladeren.

  • Laat de vervaldatums van de coupon duidelijk zien.

Wat we niet leuk vinden

  • Gebruikersaccount vereist voor sommige producten.
  • Cashback-besparingen zijn niet onmiddellijk.

CouponCabin is een geweldige bron voor gratis online couponcodes die werken op honderden online winkelsites. Office Depot, Nike, Walmart, eBay, Hobby Lobby, Old Navy, Nordstrom, Amazon en Kohl's zijn slechts enkele voorbeelden.

De website kan niet eenvoudiger te gebruiken zijn voor het vinden van kortingsbonnen. Zoek naar een winkel of gebruik de onderstaande link om deze uit de lijst te selecteren. Op de winkelpagina kun je de resultaten filteren om alleen couponcodes of aanbiedingen te zien die binnenkort verlopen, gratis aanbiedingen, deals onder een bepaalde productcategorie en details over hoe je gratis verzending kunt krijgen.

Cashback-aanbiedingen zijn hier ook beschikbaar, die werken in meer dan 3.500 winkels. Gebruik de CouponCabin Sidekick-browserextensie om die deals te zien.

CouponCabin's promocodes kunnen worden gebruikt vanaf hun website of de CouponCabin mobiele app.

DealsPlus

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Enorme lijst met ondersteunde winkels.
  • Geen website-advertenties.
  • E-mailwaarschuwingen helpen je om nooit meer een kortingsbon te missen.
  • Geverifieerde kortingsbonnen zoeken.

Wat we niet leuk vinden

Vreemde website-omleidingen bij het klikken op coupons.

Een andere beste couponsite is DealsPlus, waarmee u zich per e-mail kunt abonneren op een winkel om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe couponcodes die beschikbaar komen. Coupons zijn slechts een klik verwijderd en er wordt een buitengewoon aantal winkels ondersteund.

Je kunt couponcodes vinden op DealsPlus door te zoeken naar een product of winkel, maar je kunt ook door de lijst met winkels bladeren, trending en nieuwe couponcodes vinden, alleen aanbiedingen voor de hele site bekijken, afdrukbare coupons bekijken, aanbiedingen voor gratis verzending vinden, en kies een productcategorie zoals games, cadeaus & bloemen, reizen & tickets, laptop, huisdieren, boodschappen & eten, of kinderen & baby.

Je kunt alles vinden, van Wayfair-kortingen en kortingen op Amazon-cadeaubonnen tot geld voor kinderma altijden en de helft van bepaalde items.

Sommige kortingsbonnen zijn gemarkeerd als geverifieerd, zodat u uw tijd niet verspilt aan het proberen van een die niet werkt. U kunt ook opmerkingen over een couponcode lezen en plaatsen.

DealsPlus werkt op je telefoon via de app en op je computer vanaf de desktopwebsite of Chrome-extensie.

Slickdeals

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Talloze filteropties.
  • Superspecifieke e-mailwaarschuwingen.
  • Toont deals die zijn geverifieerd.
  • De hele dag continu bijgewerkt.
  • Veel deals hebben geen code nodig.

Wat we niet leuk vinden

  • Verschillende advertenties.
  • De hoeveelheid informatie kan overweldigend zijn.
  • Rommelige primaire pagina.

Slickdeals is een community-gedreven deals-site, die de hele dag door tientallen fantastische deals, kortingsbonnen en andere goodies plaatst. Duizenden winkelcoupons zijn hier te vinden.

Een van de beste redenen om deze site als couponzoeker te gebruiken, is vanwege de verschillende manieren waarop u op de hoogte kunt blijven van nieuwe deals: de forums (deze zijn erg actief) en de gedetailleerde Deal Alerts die u kunt maken een paar voorbeelden. Er is ook een pagina met lokale aanbiedingen en handige RSS-feeds voor de meeste onderwerpen, zodat u nooit een aanbieding in uw interessegebied mist.

Deze site met couponcodes kan behoorlijk onoverzichtelijk worden, dus als je niet zeker weet waar je moet beginnen, probeer dan de pagina Populaire aanbiedingen of kies een producttype op de pagina Aanbiedingscategorieën.

Er is een mobiele website en app als je couponcodes wilt toepassen vanaf je telefoon. Desktopgebruikers kunnen ook profiteren van de Chrome-extensie om te voorkomen dat ze op coupons moeten jagen.

Black Friday-verkoop en kortingsbonnen

Black Friday is traditioneel de dag na Thanksgiving, en het is de onofficiële start van het kerstinkopenseizoen.

Hier zijn de beste sites om Black Friday-verkopen, deals en afdrukbare kortingsbonnen te vinden die je mee kunt nemen naar de winkel:

  • The Black Friday: u kunt hier coupons en flyers in de winkel bijhouden, evenals meerdere winkelspecifieke deals.
  • BlackFriday.com: je kunt hier Black Friday-verkopen vinden per winkel, populaire producten of categorie.
  • Amazon Black Friday: terwijl Black Friday-deals traditioneel gereserveerd zijn voor winkels die je echt kunt bezoeken, komt de gigantische online retailer Amazon altijd met een enorme overvloed aan specials speciaal voor Black Friday.

Aanbevolen: