De 6 beste zakhorloges

Inhoudsopgave:

De 6 beste zakhorloges
De 6 beste zakhorloges
Anonim

The Rundown Beste algemeen: Best Modern Design: Best Budget: Best Uitspatting: Best Everyday: Best Outdoor:

Beste algemeen: Stuhrling origineel vintage mechanisch zakhorloge voor heren

Image
Image

Door de perfecte balans te vinden tussen een goed uiterlijk en betaalbaarheid, is het Stuhrling vintage mechanische zakhorloge voor heren de perfecte keuze. De Stuhrling biedt een vintage stijl die teruggrijpt op zakhorloges van weleer met een roestvrijstalen behuizing en een wijzerplaat met Romeinse cijfers. De bijgevoegde standaard aan de achterkant van de Stuhrling zorgt voor een ideale plaatsing op een bureau voor gemakkelijke bewondering. Naast de standaard zorgt de 12-inch schakelketting en de bevestigde riemclip ervoor dat de drager de Stuhrling gemakkelijk aan een broek kan bevestigen. Om de tijd nauwkeurig te houden, moet de Stuhrling zichzelf elke 24 tot 36 uur door de kroon terugspoelen (dit proces wordt ook gebruikt als een methode voor het opslaan van energie om de interne onderdelen van het horloge de hele dag soepel te laten bewegen).

Beste moderne ontwerp: WENSHIDA skelet mannen antiek mechanisch

Image
Image

Gebouwd met een geheel eigen stijl, is het WENSHIDA Skeleton mechanische handopwindbare zakhorloge een perfecte keuze voor jezelf of om als uniek cadeau te geven. De eigentijdse uitstraling gaat gepaard met een modern design dat duur en hoogwaardig aanvoelt. Het blootgestelde gezicht komt prachtig overeen met de goudkleurige mechanische stukken en omhulsel.

De mechanische knop aan de bovenkant moet elke 24 uur worden opgewonden voor een nauwkeurige tijdwaarneming, terwijl een steampunk-achtig ontwerp en acrylvlak de rest van de compositie afmaken. Zonder flap om de wijzerplaat te beschermen, vertrouwt de WENSHIDA op zijn legeringsmateriaal voor bescherming tegen beschadiging of vallen. Met een lengte van bijna 14 inch klikt de ketting mooi vast aan een riemlus voor gemakkelijke toegang tot een zak, of je nu in een pak bent of een nacht in de stad bent.

Beste budget: Mudder Klassiek glad vintage stalen herenzakhorloge

Image
Image

Goedkoop zonder in te boeten aan stijl of functie, het Mudder Classic Smooth Vintage stalen zakhorloge is een geweldige aanvulling op je garderobe. De witte wijzerplaat past goed bij elk van de vijf beschikbare kleuren (zwart, goud, zilver, brons en roségoud). Welke kleur je ook kiest, de Mudder biedt basis waterbestendigheid en voldoende bescherming om spatten van een gootsteen of een druppel in een plas te weerstaan. Met een gewicht van 2,40 gram behoudt de Mudder zijn lichtgewicht formaat, zelfs met een kleine interne batterij die het horloge van stroom voorziet en zijn timingnauwkeurigheid behoudt tot ongeveer 30 seconden echte tijd. Een 14,8-inch lange ketting heeft een clip aan het uiteinde die aan een zak of riem kan worden vastgemaakt, wat een beetje gemoedsrust geeft als het gaat om zorgen dat het horloge eruit v alt.

Beste uitgave: Charles-Hubert Paris 3869-S mechanisch zakhorloge

Image
Image

Sierlijk gestileerd, het Charles-Hubert Paris 3869-S zakhorloge uit de klassieke collectie is een must-have. Meteen v alt de skeleton wijzerplaat op die de interne werking van het horloge laat zien. Het is ook praktisch met een schokbeschermde mechanische handopwindbeweging. De achterkant van het horloge is ook geskeletteerd en geeft een compleet beeld van hoe het horloge werkt. Ribbels sieren de hele buitenkant van de omtrek waardoor het gemakkelijk vast te houden en vast te pakken is. Door een mineraalkristal voor en achter toe te voegen voor bescherming, is de aandacht goed gericht op de interne werking. Zwarte Romeinse cijfers vormen de uurmarkeringen met blauwe wijzers die het uur en de minuut aangeven. De tweede subdial bevindt zich boven het 18:00 uur en is ook gemarkeerd met blauwe wijzers voor een nauwkeurige tijdweergave. Alles bij elkaar heeft het gezicht van het horloge een diameter van 47 mm, wat normaal is in deze prijsklasse. Het horloge is gemaakt van roestvrij staal en heeft een hoger niveau van duurzaamheid en stijl. Een vergulde metalen ketting verbindt het met een riem of helpt het horloge uit een broekzak te trekken.

Best Everyday: Gotham Men's Silver-Tone Ultra-Thin RailRoad

Image
Image

Als je een alledaags zakhorloge wilt dat geschikt is voor formele en informele evenementen, bekijk dan het Gotham zilverkleurige, ultradunne spoorwegkwartszakhorloge. De gepolijste messing achterkant draagt bij aan het klassieke ontwerp dat doet denken aan zakhorloges van weleer. Aan de voorkant bevindt zich de witte wijzerplaat in spoorwegstijl met zwarte 12- en 24-uursmarkeringen die vaker worden aangetroffen in het zakhorloge van vandaag. De open-face-stijl betekent dat de Gotham geen beschermende hoes heeft voor de wijzerplaat, wat bijdraagt aan de minimalistische benadering, maar ook de behoefte aan een speciale zak zonder sleutels benadrukt. De wijzerplaat van 42 mm is vrij standaard en de achterkant van het horloge is helemaal schoon voor het geval je een speciaal bericht wilt graveren.

Beste buiten: Spovan zilveren digitaal zakhorloge

Image
Image

Het roestvrijstalen Spovan-zaksporthorloge voor heren is gemaakt voor buitentypes en is schokbestendig en waterbestendig tot diepten van minder dan 30 voet, dus het is klaar om op een duikpak te klikken of te genieten van een ontspannen duik zonder angst voor interne schade. Een toevoeging aan de outdoor-functies is de mogelijkheid om tot zes unieke locaties op te nemen en re altime te volgen, waardoor de Slovan ideaal is voor het onthouden van de beste vis-, kampeer- of wandelplekken. Voor nog meer veelzijdigheid is het horloge uitgerust met hoogtemeter-, barometer- en thermometerfunctionaliteit. Het digitale display elimineert de noodzaak voor minuten-, seconden- en urenwijzers, maar het voegt vier unieke knoppen toe om de bovengenoemde verschillende functies te activeren.

Aanbevolen: