De 6 beste aanbieders van mobiele telefoonverzekeringen van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste aanbieders van mobiele telefoonverzekeringen van 2022
De 6 beste aanbieders van mobiele telefoonverzekeringen van 2022
Anonim

Onze topkeuzes

Beste voor meerdere apparaten: Verizon Total Mobile Protection op verizonwireless.com

"Hiermee kunt u maximaal 10 lijnen tegelijk verzekeren."

Beste budget: Square Trade op squaretrade.com

"Je beta alt voor dekking, niet per apparaat, dus je hoeft je abonnement niet elke keer bij te werken als je een nieuwe telefoon krijgt."

Beste voor gezinnen: AT&T op att.com

"Biedt geweldige dekkingsopties tegen een betaalbare prijs."

Beste voor Samsung-apparaten: Samsung Premium Care bij Samsung

"Alle reparaties worden uitgevoerd met originele Samsung-onderdelen door gediplomeerde technici."

Beste voor Apple-apparaten: AppleCare+ op apple.com

"Elke nieuwe iPhone wordt standaard geleverd met één jaar garantie, maar u kunt deze met maximaal twee jaar verlengen door AppleCare+ aan te schaffen."

Beste voor reparaties: Sprint op sprint.com

"Je kunt dezelfde dag service krijgen als je naar een van de meer dan 450 Sprint-winkels komt voor de reparaties."

Als je nog geen verzekering voor je mobiele apparaat hebt gekocht, is het misschien tijd om te overwegen erin te investeren. Bij de beslissing om een mobiele verzekering af te sluiten, zijn er cruciale factoren waar iedereen op moet letten, waaronder claims voor diefstal, schade en eigen risico. Een ander ding dat u moet beslissen, is of u de verzekering die u door uw dienstverlener wordt aangeboden bij uw plan wilt nemen. Bekijk onze lijst met beste mobiele telefoonabonnementen als u ook een nieuw contract voor uw apparaat wilt afsluiten.

Hoewel sommige serviceproviders zoals AT&T, Verizon en Sprint op deze lijst staan, kunnen andere verzekeringsplannen uw apparaat van derden dekken die mogelijk beter aansluiten bij uw behoeften. Een onhandige iPhone-gebruiker is bijvoorbeeld misschien beter beschermd met AppleCare+ bij Apple. Als diefstal echter de grootste zorg is, is AppleCare+ misschien niet de beste optie, omdat het moeilijker is om een diefstalclaim in te dienen dan een schadeclaim. Zorg ervoor dat u nadenkt over wat uw hoogste prioriteit is en bekijk dan hieronder onze beste verzekeringen voor mobiele telefoons.

Beste voor meerdere apparaten: Verizon Total Mobile Protection

Image
Image

Als je meerdere apparaten hebt die moeten worden beschermd, wil je een abonnement dat ze allemaal dekt zonder gedoe. Gelukkig kunt u met het Total Mobile Protection-plan van Verizon maximaal 10 lijnen tegelijk verzekeren. Het kost $ 15 per maand om een smartphone of smartwatch te dekken, en het vereist een eigen risico. U bent gedekt voor verloren of gestolen telefoons, waterschade en zelfs defecten die na uw garantie worden gevonden (dit is niet van toepassing op inwoners van Florida omdat dekking wordt geboden via het verzekeringsprogramma van Asurion voor die inwoners). Het biedt ook een uitgebreide reparatie van gebarsten scherm wanneer onderdelen beschikbaar zijn.

Beste budget: Square Trade

Image
Image

Je weet dat je auto bij Allstate in goede handen is, maar wist je ook dat je telefoon dat ook kan zijn? Square Trade is een dochteronderneming van deze populaire verzekeringsmaatschappij en biedt betaalbare en uitgebreide dekking voor al uw apparaten. Het is ook veel betaalbaarder dan andere opties op de markt - de maximale maandelijkse premie is minder dan $ 9. Eigen risico's zijn ook lager dan gemiddeld met slechts $ 149 per claim. Een van de beste voordelen van dit abonnement is dat je beta alt voor dekking, niet per apparaat, wat betekent dat je niet elke keer je abonnement hoeft bij te werken als je een nieuwe telefoon krijgt. Uw dekking is doorlopend, zelfs als u van provider verandert, wat handig is voor drukke professionals of gezinnen. Je kunt ook op elk moment annuleren, waardoor dit een betaalbare en flexibele optie is.

Beste voor gezinnen: AT&T

Image
Image

Als je jonge kinderen hebt met mobiele telefoons, kun je bijna garanderen dat een van hen op een gegeven moment zijn telefoon zal beschadigen of verliezen. Gelukkig biedt AT&T geweldige dekkingsopties tegen een betaalbare prijs. Voor $ 8,99 per maand kunt u dekking krijgen op één apparaat dat verzekert tegen verlies, diefstal en storingen buiten de garantie. Het dekt ook schermreparatie op dezelfde dag, afhankelijk van uw apparaat en locatie, wat levensreddend kan zijn als u uw telefoon per ongeluk laat vallen. Voor $ 15 per maand kun je dezelfde dekking krijgen met extra voordelen zoals technische ondersteuning, onbeperkte foto-opslag en identiteitsbescherming. Voor $ 40 per maand kun je een abonnement krijgen dat vier apparaten dekt, verzekert tegen verlies en diefstal en onbeperkte foto- en video-opslag omvat. (Als u niet-AT&T-laptops of -tablets heeft, kunt u deze ook onder dit plan verzekeren).

Het is mogelijk om reparaties op dezelfde dag te krijgen voor de meeste problemen, of om reparatie of vervanging de volgende dag voor anderen. U krijgt ook identiteitsbescherming als extra functie. AT&T heeft ook een betrouwbare klantenservice - het technische team kan u op elk moment helpen als u hulp nodig heeft bij het oplossen van een probleem of een probleem.

Beste voor Samsung-apparaten: Samsung Premium Care

Image
Image

Als je een van de nieuwste en beste Android-telefoons hebt, kun je deze waarschijnlijk krijgen met een Samsung Care+ abonnement voor slechts $ 12 per maand. Alle reparaties worden uitgevoerd met originele Samsung-onderdelen door gediplomeerde technici, dus uw telefoon werkt gegarandeerd als nieuw. U kunt zich aanmelden op het moment van aankoop of binnen 365 dagen na telefonische activering. U kunt Samsung Care+ krijgen door het te kopen via de Samsung+-app. (Houd er rekening mee dat u fotobewijs moet overleggen dat uw telefoon in goede staat verkeert). Als u uw telefoon vaak beschadigt, zult u het waarderen dat u tot drie vervangingen per verzekerd toestel per jaar kunt krijgen. Als u echter denkt dat u uw telefoon kwijtraakt of wordt gestolen, is dit niet het plan voor u, omdat deze twee scenario's niet worden gedekt.

Beste voor Apple-apparaten: AppleCare+

Image
Image

Als je een iPhone of ander Apple-product hebt, ben je waarschijnlijk bekend met AppleCare+. Elke nieuwe iPhone wordt standaard geleverd met één jaar garantie en drie maanden technische ondersteuning, maar je kunt deze garantie verlengen door AppleCare+ aan te schaffen. Het kost je $ 80 of meer plus een eigen risico, maar het is het waard als je bijzonder vatbaar bent voor ongelukken.

AppleCare+ dekt maximaal twee schadeclaims, maar je bent bang voor verlies of diefstal. Die problemen worden apart behandeld en het is een beetje riskant: je moet Zoek mijn telefoon hebben ingeschakeld op het moment dat je apparaat wordt verloren of gestolen, anders wordt je verlies niet gedekt. Voor reparaties vereist AppleCare+ dat u naar een erkende winkel of Apple Store gaat of naar uw telefoon mailt.

Beste voor reparaties: Sprint

Image
Image

Een van de beste voordelen van Sprint's verzekeringsplan Sprint Complete is dat het reparaties met hoge kortingen biedt: een gebarsten scherm kost u slechts $ 29, en u kunt in de meeste gevallen dezelfde dag service krijgen als u een bezoek brengt aan een Sprint winkel voor de reparaties. Als je alleen een eenvoudig probleem hebt, kun je het over het algemeen zelf oplossen met behulp van de selfserviceportal van Sprint. En als uw apparaat verloren of gestolen is, kunt u de volgende dag een vervangend apparaat krijgen en de diefstal melden op de website van Sprint om uw service te versnellen. Helaas kunnen de eigen risico's behoorlijk hoog zijn voor alles behalve kleine schade: bedragen variëren van $ 50 tot bijna $ 300. Elke vervangende telefoon wordt gedurende 12 maanden gedekt door een beperkte garantie.

Ons proces

Onze schrijvers hebben 7 uren besteed aan het onderzoeken van de meest populaire mobiele telefoonverzekering op de markt. Voordat ze hun definitieve aanbevelingen deden, overwogen ze 12 verschillende verzekeringsmaatschappijen in het algemeen, lazen meer dan 50 gebruikersrecensies (zowel positief als negatief) en testten1 van de providers zelf. Al dit onderzoek leidt tot aanbevelingen die u kunt vertrouwen.

Aanbevolen: