Hoe maak je een Twitter-widget voor je website of blog

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een Twitter-widget voor je website of blog
Hoe maak je een Twitter-widget voor je website of blog
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Twitter publiceren. Voer een URL of Twitter-handle in. Kies een indeling. Selecteer Copy Code, en plak het in uw website.
  • Je kunt de HTML gemaakt door Twitter Publish bijna overal plakken, inclusief WordPress HTML-widgets.

Dit artikel legt uit hoe je Twitter Publish gebruikt om een widget te maken om tweets of een volledige Twitter-feed op je website of blog weer te geven.

Een Twitter-widget maken met Twitter Publish

Met deze widgets kun je dingen doen zoals je laatste tweets laten zien, bezoekers informeren over een relevante hashtag of een bepaald moment laten zien.

  1. Open een browser en ga naar Twitter Publish.
  2. Selecteer de pijl omlaag in het veld Voer een Twitter-URL in om de lijst met beschikbare opties te zien voor de soorten inhoud die u kunt omzetten in Twitter-widgets.

    Image
    Image
  3. De soorten inhoud omvatten een tweet, profiel, lijst, gebruikershandvat en hashtag. Selecteer een van de standaard-URL's om een voorbeeld te zien van hoe de widget eruitziet.
  4. Kopieer de URL van de tweet en ga terug naar het tabblad Twitter-widget publiceren om de URL in het veld Voer een Twitter-URL in te plakken. Nadat u de URL in het veld hebt geplakt, klikt u op de pijl die naar rechts wijst om naar de volgende stap te gaan.

    Als de Twitter-URL niet klaar is voor de inhoud die u in de widget wilt, opent u een nieuw browsertabblad of -venster om naar Twitter te navigeren.com en zoek de verzameling, tweet, profiel, lijst of een ander inhoudstype dat u wilt. Je kunt ook zoeken met een Twitter-handvat dat begint met @ of een hashtag.

  5. Nadat u een URL heeft ingevoerd, maakt u een keuze uit de beschikbare weergave-opties. Er zijn verschillende weergave-opties beschikbaar, afhankelijk van het type inhoud dat je voor je widget hebt gekozen.

    Image
    Image
  6. Bekijk het voorbeeld. Als de widget er goed uitziet, selecteer je Copy Code om de code te kopiëren en ergens in de code van je website of blog te plakken. De hoogte en breedte van de widget zijn gemaakt om flexibel te zijn, dus het moet binnen de beperkingen blijven van het gebied van je blog of site waar je het plaatst.

    Image
    Image

    De code is gewone HTML, dus je kunt hem overal plaatsen waar HTML werkt. Plak het op WordPress in een HTML-widget.

Aanbevolen: