De 8 beste offline games voor Android in 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste offline games voor Android in 2022
De 8 beste offline games voor Android in 2022
Anonim

Er zijn veel geweldige videogames om te spelen op Android-tablets en smartphones, maar zovelen vertrouwen op een constante internetverbinding om goed te werken. Deze Android-games worden in wezen nutteloos als je op vakantie bent of reist zonder internet of mobiele verbinding, maar er zijn enkele fantastische offline alternatieven te vinden in de Google Play Store.

Image
Image

Hier zijn 10 van de beste offline videogames op Android die je overal en altijd kunt spelen.

Final Fantasy VII

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een volledige console-videogame die op Android kan worden gespeeld.
  • Extra gameplay-opties maken deze versie makkelijker en sneller om te spelen.

Wat we niet leuk vinden

  • 4 GB geheugen is vereist om Final Fantasy VII te downloaden.
  • Game kan erg langzaam draaien op oudere en goedkopere Android-apparaten.

Vanwege hun populariteit op traditionele videogameconsoles heeft Square Enix veel van hun klassieke Final Fantasy-titels naar Android-smartphones en -tablets gebracht, zodat meer mensen ze kunnen spelen. Een van deze vele iconische videogametitels is Final Fantasy VII, een van de populairste Japanse rollenspellen aller tijden en degene die het genre populair maakte op westerse markten toen het voor het eerst werd uitgebracht op de originele PlayStation in 1997.

De Android-versie van Final Fantasy VII bevat alle inhoud van de originele release en gebruikt aanraakbedieningen op het scherm in plaats van de controller van een gameconsole. Er zijn ook enkele extra opties toegevoegd om de ervaring voor het huidige publiek aangenamer te maken, zoals de mogelijkheid om willekeurige monsterontmoetingen uit te schakelen.

Star Wars: Knights of the Old Republic

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Alle inhoud van de originele game is speelbaar.
  • Een fantastische verhaallijn die Star Wars-fans zal vermaken.

Wat we niet leuk vinden

  • Graphics zijn heel eenvoudig in vergelijking met moderne videogames.
  • Het gebrek aan populaire Star Wars-personages kan jongere spelers teleurstellen.

Star Wars: Knights of the Old Republic wordt niet alleen door velen beschouwd als een van de beste videogames aller tijden, maar het heeft ook de reputatie een van de meest populaire Star Wars-verhalen te zijn, zelfs in vergelijking naar de echte Star Wars-films.

Oorspronkelijk uitgebracht op de OG Xbox-console in 2003, is Star Wars: Knights of the Old Republic nu speelbaar op Android met alle inhoud intact. Gamers kunnen beroemde Star Wars-locaties verkennen, hun eigen personages aanpassen en een tijdsperiode verkennen die duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in de Skywalker Saga's plaatsvindt.

Microsoft Solitaire-collectie

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Werkt net als de klassieke Windows Solitaire-videogame die de meesten zich zullen herinneren.
  • Bevat een verscheidenheid aan verschillende kaartspellen naast de klassieke (Klondike) Solitaire.

Wat we niet leuk vinden

  • Bijna geen informatie gegeven over het spelen van andere spelmodi.
  • De videoadvertenties schakelen veel spelers uit, maar deze kunnen niet offline worden afgespeeld.

Microsoft Solitaire Collection, zoals de naam al aangeeft, is Microsoft's release van hun klassieke Solitaire-videogame die velen zich zullen herinneren van oude Windows-pc's. Deze nieuwe versie biedt verbeterde graphics, aanraakbediening, aanpasbare kaartspellen en andere spelmodi zoals Spider Solitaire, Free-Cell Solitaire, Tri Peaks Solitaire en Pyramid Solitaire.

Alle Solitaire-spelmodi kunnen offline worden gespeeld, maar als je Android-apparaat is verbonden met een mobiel of wifi-signaal, kan de voortgang van het spel worden gesynchroniseerd met andere apparaten en kun je deelnemen aan dagelijkse uitdagingen.

Lara Croft GO

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een creatieve herinterpretatie van de klassieke Tomb Raider-franchise.
  • Geweldige bediening en visueel ontwerp.

Wat we niet leuk vinden

  • Puzzelliefhebbers kunnen het spel heel snel voltooien.
  • Voor sommige puzzeltips zijn in-app-aankopen vereist.

Lara Croft GO is een soort digitaal bordspel voor één speler waarbij je het populaire Tomb Raider-personage door verschillende locaties moet navigeren terwijl je puzzels oplost en schurken bevecht.

Alle zetten zijn beurtelings, wat betekent dat je je zetten moet plannen en elke actie zorgvuldig moet timen. Elk niveau is complexer dan het vorige en er zijn meer dan 115 unieke puzzels om op te lossen.

LIMBO

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Fantastisch karakter en levelontwerp.
  • Een aantal goede puzzels die uitdagend zijn, maar niet frustreren.

Wat we niet leuk vinden

  • Mogelijk niet aantrekkelijk voor sommige jongere spelers.
  • Aanraakbedieningen kunnen een beetje onhandig zijn vergeleken met de traditionele consolecontroller.

LIMBO is een sfeervolle platformgame waarin je de leiding neemt over een jonge jongen die op zoek is gegaan naar zijn zus in het ongewisse. Deze Android-videogame is volledig in zwart-wit en is sterk afhankelijk van het verbergen van obstakels en monsters in de schaduw om een echt spookachtige game-ervaring te creëren.

LIMBO zal een beroep doen op volwassen fans die genoten van klassieke 2D-platformgames, zoals Super Mario Bros, die opgroeiden, hoewel ze jongere gamers misschien vervelen vanwege de duotone-esthetiek.

Minecraft

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Alle nieuwste Minecraft-inhoud is op dezelfde dag als andere platforms beschikbaar op Android.
  • Indien online kunnen spelers Minecraft gratis spelen met vrienden op Windows, Nintendo Switch, iOS of Xbox One.

Wat we niet leuk vinden

  • Niet alle gamers zullen de aanraakbediening leuk vinden.
  • Ouders moeten op de hoogte zijn van de Minecraft Marketplace die echt geld vraagt voor in-game items. Dit werkt echter niet als je offline speelt.

In 2017 werden bijna alle versies van de Minecraft-videogame gecombineerd tot één enkele versie die identiek werd op alle platforms. De Android-versie is meegenomen in deze fusie, wat betekent dat Minecraft-fans nu de volledige consoleversie van de game op hun smartphone of tablet kunnen spelen.

Wat dit bijzonder cool maakt, is dat gamers nu offline kunnen werken aan hun Minecraft-werelden op hun Android-apparaten en, zodra ze verbinding maken met een internetsignaal, hun gegevens kunnen synchroniseren met de cloud en kunnen ophalen van waar ze bleven op hun Windows 10-pc of Xbox One- en Nintendo Switch-consoles.

Smurfendorp

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Prachtige kunststijl waardoor het lijkt alsof je in een tekenfilm van Smurfen speelt.
  • Alle populaire Smurfen zijn aanwezig.

Wat we niet leuk vinden

  • Veel te veel meldingen die je eraan herinneren om te spelen.
  • De game is volledig gratis te spelen, maar dit is een sterke nadruk op het kopen van in-game valuta.

Smurfendorp is een leuk gratis te spelen videospel waarmee je je eigen virtuele Smurfendorp kunt maken en beheren. Smurfenkarakters kunnen worden toegewezen aan taken die middelen verdienen die op hun beurt kunnen worden gebruikt om gebouwen te bouwen die nodig zijn om uiteindelijk nog meer smurfen te verwelkomen.

Het is een bedrieglijk eenvoudige videogame met een eindeloos gameplay-systeem, maar stijgt boven vergelijkbare titels uit vanwege de verhalenboekkunststijl en het gebruik van populaire personages zoals Grote Smurf, Smurfin en Gargamel. Online verbinding is nodig om bepaalde dagelijkse bonussen te ontvangen, maar alle dorps- en taakbeheer kan offline worden uitgevoerd.

Fallout Shelter

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Zeer verslavende gameplay die ervoor zorgt dat je dagelijks terugkomt om je schuilplaats uit te breiden.
  • Leuke kledingopties voor alle menselijke karakters.

Wat we niet leuk vinden

  • De meeste gameplay-sessies duren niet langer dan 10 minuten omdat je moet wachten tot taken zijn voltooid.
  • De missies-functie is in het begin erg verwarrend en duurt ook even om te ontgrendelen.

Fallout Shelter is een gratis videogame die is gemaakt voor fans van zombie- en post-apocalyptische films en zal vooral diegenen aanspreken die van de belangrijkste Fallout-videogames houden. In Fallout Shelter moet je een schuilkelder bouwen, deze vullen met overlevenden, de hulpbronnen beheren en beschermen tegen indringers en gemuteerde monsters.

Ondanks de scifi-horrorsetting, heeft de game een schattige 2D-tekenfilmstijl die persoonlijkheid geeft aan het groeiende aantal overlevenden en anderszins dramatische situaties die zich voordoen tijdens het spelen.

Aanbevolen: