De 10 beste gratis offline games in 2021

Inhoudsopgave:

De 10 beste gratis offline games in 2021
De 10 beste gratis offline games in 2021
Anonim

Niets is vervelender dan te proberen je favoriete mobiele game te spelen en te beseffen dat je dat niet kunt omdat je geen internetverbinding hebt. Helaas vereisen steeds meer games tegenwoordig wifi om te spelen, zelfs als je de online functies niet wilt gebruiken.

Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds genoeg gratis offline games die geen wifi nodig hebben, beschikbaar op Android, iOS, pc en Mac.

Beste offline simulatiegame: Fallout Shelter

Image
Image

Wat we leuk vinden

Naast iOS en Android is Fallout Shelter ook beschikbaar voor Windows, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Wat we niet leuk vinden

Afgezien van dat het zich afspeelt in hetzelfde universum, heeft Fallout Shelter weinig te maken met zijn naamgenoot.

Gebaseerd op de razend populaire Fallout-serie, geeft Fallout Shelter spelers de opdracht om hun eigen populatie van overlevenden van de nucleaire apocalyps te beschermen. Beheer uw middelen verstandig om de mensheid opnieuw te laten bloeien. Fans van games zoals Civilization en StarCraft zullen zeker dol zijn op deze simulator.

Beste offline actie-avonturenspel: Badland

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De prachtige kunststijl zorgt ervoor dat je wilt blijven spelen om te zien hoe het volgende niveau eruit ziet.

Wat we niet leuk vinden

  • Latere levels zijn meedogenloos moeilijk.
  • Sommige obstakels vereisen meer vallen en opstaan dan vaardigheid om te overwinnen.

Badland is prachtig om naar te kijken en geweldig om te spelen. Spelers moeten een groep vertederend lelijke beestjes helpen navigeren door een donker bos vol dodelijke vallen en puzzels. Hoewel Badland gratis is voor Android, is er nu een "Game of the Year"-editie met extra levels beschikbaar voor PS4, Xbox One en Wii U.

Beste offline racegame: Asph alt 8: Airborne

Image
Image

Wat we leuk vinden

De realistische graphics zijn bijna ongelooflijk. Asph alt 8 lijkt meer op een PS4-titel dan je gemiddelde mobiele game.

Wat we niet leuk vinden

Helaas vereist de nieuwe Asph alt 9: Legends een internetverbinding om te spelen.

De Asph alt-serie is synoniem geworden voor mobiele racegames. De achtste aflevering bevat 40 nieuwe tracks om te verscheuren met tientallen nieuwe auto's. Voltooi uitdagingen om upgrades te verdienen en je voertuig aan te passen. Je kunt racen tegen de A. I. zonder internetverbinding, maar de online multiplayer-modus is de moeite van het bekijken waard, omdat je hiermee tegen maximaal 12 tegenstanders tegelijk kunt racen.

Beste offline vechtgame: Shadow Fight 2

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Shadow Fight 2 is gratis te downloaden voor Android, iOS en Windows.
  • Dit unieke vechtspel spreekt zowel fans van arcade-achtige beat-em-ups als liefhebbers van RPG aan.

Wat we niet leuk vinden

De game dwingt je constant om in-app-aankopen te doen.

Net als Badland heeft Shadow Fight 2 een kenmerkende kunststijl die het onderscheidt van de concurrentie. Dit één-op-één vechtspel met RPG-elementen legt de nadruk op strategie en snelle reflexen boven brute kracht. Spelers kunnen kiezen uit een reeks wapens, of ze kunnen de strijd aangaan met alleen hun blote vuisten.

Meest ontspannende offline game: Infinity Loop

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Het spelen van Infinity Loop is een geweldige manier om stress te verlichten terwijl je wacht bij de bush alte of de tandartspraktijk.

Wat we niet leuk vinden

Je moet betalen om te blijven spelen na level 100.

Infinity Loop is ontworpen om mensen te helpen ontspannen. Het doel van dit bedrieglijk eenvoudige puzzelspel is om unieke vormen te creëren door stippen met elkaar te verbinden. Omdat er geen timer is, kun je het spelen op elk moment eenvoudig stoppen en hervatten. Als je van Infinity Loop houdt, probeer dan Infinity Hex of Brain Decipher van dezelfde ontwikkelaars.

Beste offline strategiespel: Plants vs Zombies 2

Image
Image

Wat we leuk vinden

Hoewel er tal van imitators zijn, kan geen enkele andere torenverdedigingsgame concurreren met de verslavende gameplay van Plants vs Zombies 2.

Wat we niet leuk vinden

  • Het afweren van hordes zombies kan overweldigend worden naarmate het spel vordert.
  • Je zult in de verleiding komen om echt geld uit te geven aan power-ups.

De zombie-rage lijkt te zijn gekomen en gegaan, maar de Plants vs Zombies-games houden nog steeds bijna tien jaar stand na hun eerste release. Als je het nog niet hebt gespeeld, PvZ is een creatieve variant op het tower defense-genre waarin spelers hun tuin moeten verdedigen tegen een leger vegetarische zombies. Plants vs Zombies 2 is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste offline Endless Runner-game: Alto's Odyssey

Image
Image

Wat we leuk vinden

Met de "Zen"-modus kunnen spelers gewoon genieten van de kunst en soundtrack van de game zonder daadwerkelijk te spelen.

Wat we niet leuk vinden

Hoewel de Android-poort gratis is, kost de originele iOS-versie $ 4,99.

Alto's Odyssey is een vervolg op het enorm succesvolle Alto's Adventure, dat alleen al op Android meer dan 36 miljoen downloads bereikte. In plaats van te snowboarden, moet het titulaire personage nu gaan zandsurfen door een uitgestrekte woestijn. De uitstekende muziek en kunststijl maken Alto's Odyssey het bekijken waard.

Beste offline trivia-spel: Quizoid

Image
Image

Wat we leuk vinden

Met 7.000+ vragen en het tellen, behandelt Quizoid een breed scala aan onderwerpen, van wetenschap tot geschiedenis tot popcultuur.

Wat we niet leuk vinden

De gebruikersinterface ziet er ronduit slordig uit, maar als je met een groep mensen speelt, is dat geen probleem.

Trivia-spellen zijn altijd geweldig voor lange autoritten, sociale bijeenkomsten of leuke gezinsavonden. Quizoid biedt verschillende modi zodat je met een groep mensen kunt spelen of gewoon je eigen kennis kunt testen. Wanneer je Quizoid voor Android of iOS downloadt, slaat de game alle vragen op je apparaat op, zodat je nooit een wifi-verbinding nodig hebt om te spelen.

Beste offline sportgame: Dream League Soccer

Image
Image

Wat we leuk vinden

De realistische karakteranimaties en diverse gameplay-modi zullen je naar binnen halen en je het gevoel geven een echte voetbalmagnaat te zijn.

Wat we niet leuk vinden

Je hebt een internetverbinding nodig om alle functies van het spel te ervaren.

Dream League Soccer is geen doorsnee mobiele sportgame. Hiermee kunnen spelers hun eigen competities, teams en stadions bouwen om hun boekingsfantasieën waar te maken. Kies uit een cast van echte FIFPro-spelers om uw merk te vertegenwoordigen, test vervolgens uw eigen online tegen andere spelers of speel offline tegen de A. I.

Beste offline kaartspel: Texas Holdem offline poker

Image
Image

Wat we leuk vinden

Instelbare moeilijkheidsgraad maakt gameplay plezierig voor beginners en pokerkampioenen.

Wat we niet leuk vinden

Sinds de A. I. kan je pokerface niet lezen, Texas Holdem Offline Poker bootst niet helemaal de ervaring na van het spelen tegen een persoon.

Als je je pokerspel wilt oefenen, maar je hebt geen kaarten, geld of vrienden, dan staat Texas Holdem Offline Poker voor je klaar. Hoewel de game een interactieve tutorial voor beginners bevat, is de A. I. zullen meer ervaren spelers een run voor hun geld geven. Plaats virtuele weddenschappen en neem deel aan neptoernooien om je pokervaardigheden te verbeteren zonder je spaargeld op het spel te zetten.

Aanbevolen: