De 11 beste workout- en trainingsapps van 2022

Inhoudsopgave:

De 11 beste workout- en trainingsapps van 2022
De 11 beste workout- en trainingsapps van 2022
Anonim

De beste workout-apps wedijveren met zelfs goedbetaalde personal trainers. Trainings- en bewegingsapps bieden privacy, motivatie en ondersteuning, waardoor gebruikers drastische veranderingen in hun conditie kunnen doorvoeren of gewoon in vorm blijven.

We hebben fitness-apps voor iOS, Android en andere platforms bekeken en deze apps beoordeeld op presentatie, aanpasbaarheid, variatie in oefeningen en unieke elementen. Dit zijn onze keuzes voor de beste workout-apps van 2022.

Voordat u met een trainingsprogramma begint, moet u uw arts raadplegen voor advies over welke soorten oefeningen het beste zijn voor uw individuele behoeften.

Beste workout-app voor fitnessgroei: Fitbit Coach

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geweldig voor alle fitnessniveaus, van beginner tot expert.
  • Maakt verbinding met je Fitbit-account en registreert automatisch elke training.
  • Beschikbaar als app of op de desktop.
  • Pas muziek, coachingvolume en rep-ticks aan.
  • Verdien badges voor voortgang en prestaties.

Wat we niet leuk vinden

  • Een Premium-abonnement nodig voor de beste inhoud.
  • Fitbit Premium is alleen beschikbaar in het Engels en alleen in bepaalde regio's.

De Fitbit Coach-app biedt professioneel samengestelde trainingsvideo's die zijn gemixt en gematcht om unieke trainingssessies te creëren. Wat Fitbit Coach onderscheidt van vergelijkbare apps, is dat de sessies zich aanpassen aan je fitnessniveau, dat wordt gemeten aan de hand van de feedback die je na elke oefening geeft. Naarmate je fitter wordt, worden de trainingen moeilijker.

Je hebt geen Fitbit-apparaat nodig om de Fitbit Coach-app te gebruiken, die beschikbaar is voor mobiele iOS-, Android- en Windows-apparaten en desktopcomputers. Stel Fitbit Coach in en maak een account aan, kies je trainer, voltooi een Fit-test en selecteer vervolgens je programma. Stream je Fitbit Coach-workouts naar je tv voor een meer meeslepende ervaring.

Basic Fitbit Coach-leden krijgen toegang tot één gepersonaliseerd programma en bepaalde audio- en videoworkouts. FitBit Coach Premium-abonnementen ontgrendelen meer programma's, onbeperkte trainingen en extra functies. Premium-abonnementen kosten $ 9,99 per maand of $ 79,99 per jaar.

Probeer uit wat er beschikbaar is in de gratis versie en beslis vervolgens of je door wilt gaan met deze uitstekende tool.

Download voor

Beste gratis workout-app: Nike Training Club

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Stijlvolle app zal zowel mannen als vrouwen aanspreken.
  • Enorme verscheidenheid aan trainingen voor allround fitness.
  • Nike Training Club Premium is gratis.
  • Apple Watch-ondersteuning voor trainingen en body-tracking.
  • Ondersteuning voor meerdere talen.

Wat we niet leuk vinden

iOS-app werkt alleen op apparaten met iOS 12 of hoger.

Nike Training Club biedt gratis trainingen voor sessies met alleen lichaamsgewicht, yogalessen, gerichte trainingsprogramma's, thuistrainingen met volledige uitrusting, cardio, boksen, uithoudingsvermogen en meer, voor alle fitnessniveaus. Nike heeft zijn NTC Premium-versie ook gratis gemaakt voor alle leden, zodat iedereen toegang heeft tot trainingen, programma's en tips van experts over voeding, slaap en meer.

On-demand lessen bieden een streaming, studio-achtige ervaring, of kies voor een sportschoolvriendelijke whiteboard-workout. Elke maand vallen er nieuwe trainingen. Sessies variëren van 15 tot 60 minuten en omvatten meer dan 185 gratis trainingen.

Nike Training Club is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten, evenals voor de Apple Watch.

Download voor

Beste motiverende fitness-app: SWEAT

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Grote verscheidenheid aan trainingsinhoud.
  • Apple He althKit en Apple Watch-integratie.
  • Inclusief recepten, ma altijdplannen en boodschappenlijstjes.
  • SWEAT Forum laat gebruikers met elkaar in contact komen en elkaar ondersteunen.
  • Blogartikelen bieden nuttige, gratis bewegingseducatie.
  • Gericht op vrouwen, met vrouwelijke toptrainers.

Wat we niet leuk vinden

  • Abonnementen zijn niet goedkoop.

SWEAT is een vrouwgerichte, alles-in-één fitness-app die is ontworpen om vrouwen te motiveren en te inspireren om te sporten, anders te eten en zich beter te voelen over zichzelf. Kies trainingen uit vijf toptrainers met verschillende specialiteiten, zoals fitness na de zwangerschap, spiersculpting, krachttraining met hoge intensiteit, zwaar tillen en yoga.

Het SWEAT-forum is een geweldige functie en creëert een ondersteunend netwerk van andere zorgzame vrouwen met veel van dezelfde doelen en levenshindernissen.

SWEAT is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten, evenals de Apple TV en Apple Watch, inclusief He althKit-integratie.

Lidmaatschap is $ 19,99 per maand of $ 119,94 per jaar.

Download voor

Best ontworpen workout-app: Zova

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Alles-in-één fitness-app met begeleide trainingen en hardlopen/wandelen.
  • Apple Watch-ondersteuning houdt je hartslag bij tijdens een training.

Wat we niet leuk vinden

  • Alleen beschikbaar voor iOS-apparaten, Apple Watch en Apple TV.
  • Niet goedkoop.

Zova is een stijlvolle alles-in-één workout-app die video- en audioworkouts biedt, evenals tracking voor hardlopen en wandelen. Sorteer oefeningen op kracht, cardio of flexibiliteit en geniet van een verscheidenheid aan speciale lessen die worden gegeven door trainers en influencers van beroemdheden.

Als je een Apple Watch hebt, schittert het Zova ZX5-trainingsprogramma, waarbij hartslagtraining wordt gebruikt om maximale calorieën te verbranden met trainingen zoals Body Burner, Strength and Sculpt en Cardio Sweat. Er zijn drie nieuwe trainingen per week, dus je zult je nooit vervelen.

Gebruikers van iOS-apparaten zonder Apple Watch hebben toegang tot meer dan 500 workouts en stretchroutines, gezondheids- en fitnesscursussen zoals 'Build Unbreakealbe He althy Habits' en motiverende gesprekken, zoals 'Progress Not Perfection'.

Probeer Zova een week gratis uit met je Apple ID. Daarna kost Zova $ 59,99 per jaar.

Download voor

Beste basistraining-apps: Adidas Running van Runtastic en Adidas Training van Runtastic

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Companion-apps creëren een goed afgeronde fitnessroutine.
  • Community-functies zorgen voor draagvlak.
  • Premium-lidmaatschap ontgrendelt nieuwe plannen, trainingen en functies in beide apps.
  • Focus ligt op motivatie.

Wat we niet leuk vinden

Vereist iOS 12.0 en watchOS 4.0 of hoger.

Adidas Running by Runtastic en Adidas Training by Runtastic zijn begeleidende apps die zich richten op motivatie en fitness. De gratis Adidas Running houdt je afstand, tijd, snelheid, hoogte, verbrande calorieën en andere statistieken bij. Maak een groep en ren met vrienden of sluit je aan bij een van de vele Adidas Runners-groepen en neem deel aan wereldwijde evenementen.

Adidas Training van Runtastic is gericht op korte, snelle trainingen. Selecteer spiergroepen en creëer een gepersonaliseerde workout en doe dan mee aan uitdagingen, vergelijk je activiteit met die van anderen en vind nieuwe manieren om jezelf te pushen.

Het Premium-lidmaatschap ontgrendelt alle Premium-functies in Adidas Training en Adidas Running, inclusief zes trainingsplannen. De kosten bedragen $ 9,99 per maand of $ 49,99 per jaar.

Toen Adidas Runtastic kocht, stopte het bedrijf met het ondersteunen van de Runtastic-collectie fitnessapps (push-ups, squats, sit-ups en pull-ups). In plaats daarvan werden oefeningen in deze specialiteiten opgenomen in de Adidas Training by Runtastic-app.

Download Adidas Running voor

Download Adidas Training voor

Beste yoga-app: FitStar Yoga

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Productiewaarde is ongelooflijk hoog in vergelijking met concurrerende yoga-apps.
  • Heel veel gratis yogalessen beschikbaar.
  • Geweldig voor zowel beginners als experts.

Wat we niet leuk vinden

  • Instructeurs en modellen zijn voornamelijk vrouwen, wat mannelijke gebruikers kan afschrikken.
  • FitStar Yoga Premium ontgrendelt Premium niet op Fitbit Coach, dat in wezen hetzelfde accountsysteem gebruikt.

Er zijn talloze yoga-apps voor de iPhone, maar FitStar Yoga is een van de beste. Net als Fitbit Coach creëert FitStar Yoga aangepaste trainingssessies die zich aanpassen aan je fitnessniveau. De app heeft een fantastisch ontwerp dat naadloos overgaat van de ene yogahouding naar de andere.

Upgrade naar een Premium-abonnement voor toegang tot exclusieve, op maat gemaakte sessies om af te vallen en meer flexibiliteit te krijgen, een verscheidenheid aan nieuwe maandelijks toegevoegde workouts, HD-video en meer. Een Premium-abonnement kost $ 7,99 per maand of $ 39,99 per jaar.

FitStar Yoga is alleen beschikbaar voor iOS.

Download voor

Beste Celebrity Trainer Fitness-app: My Fitness door Jillian Michaels

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Workout Generator creëert een trainingssessie gericht op een specifiek lichaamsdeel.
  • Ma altijdplannen bieden opties voor veganistische, vegetarische, paleo-, glutenvrije en pescatarische gebruikers.

Wat we niet leuk vinden

Jillian Michaels host elke training in deze app, dus als je geen fan bent, is deze app niets voor jou.

Personal trainer Jillian Michaels van beroemdheden leidt deze uitgebreide wellness-app die videoworkouts biedt die kunnen worden gemixt en gematcht. De gratis versie biedt een training van zeven minuten. Upgraden naar het Premium-abonnement biedt meer dan 800 trainingsoefeningen, de mogelijkheid om titels uit Jillian's dvd-trainingsbibliotheek te streamen, een aangepaste ma altijdplanner en meer.

Premium lidmaatschap kost $ 9,99 per maand en $ 89,99 voor een jaar. Probeer de Premium-versie zeven dagen gratis. My Fitness van Jillian Michaels is beschikbaar voor iOS en Android.

Download voor

Beste hardloop-app om hardlopen leuk te maken: zombies, rennen

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een horde zombies die je achtervolgt, dwingt je om sneller te rennen.
  • Interessante verhaallijn die met elke run groeit.
  • Synchronisatie met Apple He alth.

Wat we niet leuk vinden

Voortdurend gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij verkorten.

Zombies, rennen! is een populaire hardloop-app voor iOS en Android die je normale hardloopsessie verandert in een post-apocalyptische survival-audio-ervaring. In dit fitnessspel ben je een hardloper op weg naar een van de laatst overgebleven buitenposten van de mensheid. Ze hebben jouw hulp nodig om voorraden te verzamelen, overlevenden te redden en hun huizen te verdedigen.

Ga op missies terwijl je wordt achtervolgd door zombies en verzamel voorraden terwijl je je stad herbouwt. Gebruik interv altraining om missies te creëren terwijl je je runs bijhoudt en je voortgang deelt.

Dit leuke fitnessspel is uniek en effectief. Speel de eerste vier missies gratis en ontgrendel elke week één extra missie, of upgrade om meer dan 400 verhaalmissies plus Interval Training en AirDrop Mode te ontgrendelen. Abonnementen zijn $ 5,99 per maand of $ 34,99 per jaar.

Download voor

Beste trainingstracker: Fitbit

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Volg stappen zonder een Fitbit-wearable nodig te hebben.
  • Leaderboards zitten meestal vol met vrienden vanwege de populariteit van het merk en de Facebook-connectiviteit.
  • Houdt gegevens bij van al je trainingen en activiteiten.

Wat we niet leuk vinden

Apparaatmeldingen kunnen een beetje veel zijn.

De officiële Fitbit-app is vereist voor het synchroniseren van Fitbit-trackergegevens. Het is ook een solide methode om trainingen in het algemeen bij te houden, ma altijden bij te houden en gemotiveerd te blijven met vrienden. De app verandert een smart device gratis in een Fitbit-tracker, wat het een geweldige optie maakt voor diegenen die willen experimenteren met activity tracking voordat ze investeren in een Fitbit-wearable.

Gebruik de Fitbit-app niet alleen om fysieke activiteit bij te houden, maar ook om je trainingen bij te houden, zoals gym- of zwembadsessies. De gratis app is robuust, met audio- en video-workouts, slaapregistratie, stressmanagement- en voedingstools en meer. De Premium-versie ontgrendelt gewoontevormende programma's, extra audio- en videoworkouts en geavanceerde inzichten. De maandelijkse kosten zijn $ 9,99 en de jaarlijkse kosten zijn $ 79,99.

Download voor

Best Running App: Runkeeper

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Maakt naadloos verbinding met andere fitness-apps.
  • Spotify en iTunes-integratie.
  • Trainingsvergelijkingstool houdt je op de hoogte.

Wat we niet leuk vinden

Heeft de Premium-versie nodig voor wat basisfunctionaliteit.

Runkeeper is een populaire hardloop-app voor zowel beginners als ervaren hardlopers. Ga hardlopen, wandelen, wandelen of een andere activiteit ondernemen en krijg een duidelijk beeld van je training in re altime. De app moedigt je ook aan om vaker actief te zijn. Het is een van de beste in het volgen van je route en biedt ook trainingsschema's om je snelheid en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Stel doelen, volg gepersonaliseerde routines, doe mee aan uitdagingen en bekijk je voortgang om gemotiveerd te blijven. Upgrade naar de premium-versie, Runkeeper Go, en ontvang op maat gemaakte motivatie en diepgaande details over je voortgang en geschiedenis.

Runkeeper Go-lidmaatschap kost $ 9,99 per maand of $ 39,99 per jaar.

Download voor

Beste training-app voor mensen die weinig tijd hebben: training van 7 minuten

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Maak aangepaste trainingen en deel ze met vrienden.
  • Solide Apple Watch-ondersteuning.

Wat we niet leuk vinden

Het algehele ontwerp van de app kan beter.

7 Minute Workout is een fitness-app die is ontworpen om iedereen zeven minuten per dag te laten trainen. Kies uit meer dan 10 workouts, waaronder 7 Minute Workout, Glamour, Cardio, Arms, Pilates en Alternative, of maak er zelf een.

Oefeningen in deze eenvoudige, flexibele app vereisen geen speciale trainingsapparatuur, alleen huishoudelijke artikelen zoals stoelen en trappen.

Upgrade naar de Pro-versie voor $ 4,99 om alternatieve trainingen, aangepaste trainingen, aanpassingsopties en meer te ontgrendelen.

Aanbevolen: