De beste plaatsen om online 3D-films te kijken in 2022

Inhoudsopgave:

De beste plaatsen om online 3D-films te kijken in 2022
De beste plaatsen om online 3D-films te kijken in 2022
Anonim

Je hebt lang en hard gezocht naar de perfecte televisie en besloot de extra kosten te betalen om te genieten van de voordelen van 3D-films. Voordat je aan de slag gaat, moet je ervoor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om 3D in je thuisbioscoop te kijken. Opties zijn beperkt om 3D-films te streamen. Dit zijn de opties die je hebt om te genieten van je favoriete films in 3D zonder dat je naar een plaatselijke bioscoop hoeft te reizen.

Vudu

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Vudu heeft een veilige en betrouwbare reputatie, films zijn te huur of te koop.
  • Movies Anywhere-synchronisatie inbegrepen.
  • Inhoud toegankelijk op de meeste platforms.
  • Een enorme bibliotheek met eerste toegang tot blockbusters voor concurrenten.

Wat we niet leuk vinden

Niet alle Vudu-apps zijn gelijk gemaakt en je kunt sommige platforms vinden met meer mogelijkheden dan andere.

Vudu, een populaire mediaservice in de Verenigde Staten, is eigendom van moederbedrijf Walmart en biedt 3D-filmervaringen met alle compatibele apparaten zoals uw 3D-televisie. Je hebt toegang tot inhoud van Vudu vanaf veel platforms, waaronder Playstation, Xbox en TiVo. De service integreert ook rechtstreeks met Movies Anywhere, een online service waarmee je toegang hebt tot alle inhoud die je op Vudu koopt via iTunes, Prime Video en Google Play; het is echter belangrijk op te merken dat 3D-films alleen toegankelijk zijn in standaard 2D op andere services.

3D Blu-ray verhuur

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Films zijn te huur voor de meeste competitie-streamingdiensten.
  • Full HD- of 4K-kwaliteit met Dolby- en DTS-soundtracks.
  • Toegang tot exclusieve functies die alleen beschikbaar zijn op Blu–ray.
  • Abonnementen beschikbaar voor enthousiaste kijkers.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen directe toegang tot films vanwege het fysieke verzendproces, sommige films kunnen wachttijden hebben voordat ze beschikbaar zijn
  • Geen optie om met PayPal te betalen voor extra veiligheid
  • Niet-digitale methode betekent dat je naast je 3D-ready televisie een 3D-compatibele Blu-ray-speler nodig hebt.

Deze service is niet voor online streaming, maar stelt u in plaats daarvan in staat om uw favoriete films in 3D te huren vanuit het comfort van uw huis. Met een bibliotheek van comfortabel formaat kunnen filmliefhebbers genieten van het één voor één huren van video's of het aanschaffen van een abonnement. Voor degenen die de hoogste kwaliteit eisen, betekent het rechtstreeks bekijken van uw films op Blu-ray dat u altijd toegang hebt tot exclusieve inhoud en functies, samen met ongecomprimeerde video en audio.

Het gebrek aan 3D-filmstreamingservices

Vudu vertegenwoordigt momenteel de beste optie voor het verkrijgen van 3D-films voor online streaming zonder in een juridisch grijs gebied te vallen. Helaas is de praktijk om thuis 3D-films te kijken aan het afnemen en bieden minder providers de oplossing.

Aanbevolen: