Hoe u uw e-mailinstellingen kunt vinden in het Windows-register

Inhoudsopgave:

Hoe u uw e-mailinstellingen kunt vinden in het Windows-register
Hoe u uw e-mailinstellingen kunt vinden in het Windows-register
Anonim

Wat te weten

  • Open het Startmenu en zoek naar regedit. Voer in het veld location HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\. in
  • Selecteer aan de linkerkant van de Editor de map van uw Outlook-versie en open vervolgens Preferences. Dubbelklik op het item dat u wilt wijzigen (0 of 1).
  • Back-up registervermeldingen: Selecteer File > Export. Zorg ervoor dat uw Outlook-filiaal is geselecteerd en kies een naam en locatie voor het bestand.

Outlook bewaart talloze e-mailinstellingen (cloudtoegang inschakelen, favorieten verbergen, Bcc weergeven en meer) in het Windows-register. Hier leest u hoe u erachter kunt komen waar uw Outlook-instellingen zijn, zodat u ze kunt bewerken.

Vind uw Outlook-instellingen in het Windows-register

Om uw Outlook-instellingen in het Windows-register te vinden, opent u de Register-editor en zoekt u de Outlook-directory.

  1. Open het startmenu en zoek naar regedit.
  2. Bovenaan het venster van de Register-editor bevindt zich een locatieveld. Typ HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\ en druk op Enter.

    Image
    Image
  3. Aan de linkerkant van de Editor onder de Office directory selecteert u de directory van uw Outlook-versie. Als je Outlook 365, Outlook 2019 of Outlook 2016 hebt, gebruik je versie 16.0. Als je Outlook 2010 hebt, gebruik je versie 14.0
  4. In uw Outlook directory aan de linkerkant van het scherm, open de Preferences directory. Aan de rechterkant van het scherm verschijnen de registervermeldingen van uw Outlook-instellingen.

    Image
    Image
  5. Dubbelklik op een item om een item te wijzigen. Invoer wordt ingesteld op 1 of 0, wat overeenkomt met respectievelijk aan of uit. Het veranderen van een 1 naar een 0 verandert een instelling van aan naar uit en vice versa.
  6. Om een back-up te maken van registervermeldingen, klikt u op File en selecteert u vervolgens Export. Zorg ervoor dat je Outlook branch (de Outlook-directory waarin je hebt gewerkt) is geselecteerd, en kies een naam en locatie voor je geback-upte registerbestand.

    Image
    Image

Het bewerken van het register kan riskant zijn. Telkens wanneer u een wijziging aanbrengt, maakt u een back-up van uw oorspronkelijke instellingen, zodat u ze kunt terugzetten als er iets misgaat bij het wijzigen van instellingen.

Aanbevolen: