Hoe iemand van Hulu af te schoppen

Inhoudsopgave:

Hoe iemand van Hulu af te schoppen
Hoe iemand van Hulu af te schoppen
Anonim

Wat te weten

  • Iemand van Hulu afzetten: Open de Hulu-website, ga naar Account > Apparaten beheren, zoek hun apparaat en selecteer REMOVE.
  • Om iedereen van Hulu af te schoppen: Navigeer naar Account > Bescherm uw account > Log uit bij alle apparaten.
  • Nadat je iemand van Hulu hebt getrapt, moet je je wachtwoord wijzigen: Account > Wachtwoord wijzigen.

Dit artikel legt uit hoe je iemand van Hulu kunt afzetten, inclusief instructies voor het verwijderen van één persoon, het verwijderen van iedereen en het verwijderen van een naam uit je Hulu-account.

Kun jij iemand van Hulu schoppen?

Je hebt controle over wie toegang heeft tot je Hulu-account, en je kunt iedereen op elk gewenst moment uit het veld schoppen door hun apparaten uit je account te verwijderen. Als je dat doet, kunnen ze je account niet meer gebruiken, tenzij ze opnieuw inloggen of hun apparaat opnieuw activeren.

Dit is handig als je iemand toegang hebt gegeven en deze wilt intrekken of als je vermoedt dat je wachtwoord is gestolen.

Hulu laat je alleen naar twee apparaten tegelijk streamen. Als dat niet genoeg is voor uw gezin, kunt u met de Hulu + Live TV-service extra betalen om de limiet van twee apparaten te verwijderen.

Zo schop je iemand van Hulu af:

  1. Open Hulu in een webbrowser en beweeg uw muis over het profielpictogram in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Klik op Account en voer uw wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.

    Image
    Image
  3. Klik op APPARATEN BEHEREN.

    Image
    Image
  4. Zoek het apparaat dat u wilt starten en klik op REMOVE.

    Image
    Image

    Als je een apparaat ziet dat je niet herkent, is je account mogelijk gehackt. Nadat u het onbekende apparaat hebt verwijderd, moet u uw wachtwoord wijzigen op de Hulu-website door op uw profielpictogram > Account > Change te klikken Wachtwoord.

Hoe iedereen van Hulu af te trappen

Als je veel apparaten hebt aangesloten op je Hulu-account die je niet herkent, of als je niet weet hoe je het moet vertellen, kun je alle verbonden apparaten tegelijk verwijderen. Wanneer u dat doet, wordt elk apparaat dat u ooit heeft geautoriseerd om uw Hulu-account te gebruiken, onmiddellijk verwijderd. Dat betekent dat u op elk ervan opnieuw moet inloggen voordat u ze opnieuw kunt gebruiken.

Het is een goede optie als je denkt dat je wachtwoord is gestolen. Als dat het geval is, is het van cruciaal belang om een nieuw sterk wachtwoord te maken onmiddellijk nadat je iedereen van je Hulu-account hebt gegooid om te voorkomen dat iemand zonder jouw toestemming weer toegang krijgt.

Zo schop je iedereen in één keer van je Hulu-account af:

  1. Open de Hulu-website en beweeg je muis over het profielpictogram in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Klik op Account.

    Image
    Image
  3. Klik op Beveilig uw account in het gedeelte Privacy en instellingen.

    Image
    Image
  4. Klik UITLOGGEN VAN ALLE APPARATEN.

    Image
    Image

    Zorg ervoor dat u uw wachtwoord wijzigt als u vermoedt dat uw wachtwoord is gestolen.

Wat gebeurt er als je een apparaat uit Hulu verwijdert?

Als je een apparaat uit Hulu verwijdert, kan dat apparaat niet meer streamen met je Hulu-account. Als iemand op dat apparaat streamt, wordt de stream beëindigd en vraagt Hulu om in te loggen of zijn apparaat te activeren. Als ze uw wachtwoord hebben, kunnen ze opnieuw inloggen. Als ze uw wachtwoord niet hebben, moeten ze contact met u opnemen voor hulp om hun apparaat opnieuw aan uw account te koppelen.

De beste manier om te stoppen met het delen van Hulu is door je wachtwoord te wijzigen en de apparaten uit je Hulu-account te verwijderen. Als u vermoedt dat uw wachtwoord is gestolen, kunt u voor de zekerheid uw wachtwoord wijzigen en verdachte apparaten verwijderen of uitloggen bij alle aangesloten apparaten. In beide gevallen moet u uw wachtwoord wijzigen. Als je dat niet doet, kan de eigenaar van de verwijderde apparaten ze opnieuw verbinden wanneer ze maar willen.

Hoe verwijder ik een naam uit mijn Hulu-account?

Hulu laat je zes profielen instellen. Elk profiel heeft een kijkgeschiedenis en favorieten, dus de meeste mensen stellen een nieuw profiel in wanneer ze hun account delen. Als je niet meer wilt delen, kun je die naam uit je Hulu-account verwijderen om ruimte te maken voor nieuwe of de interface voor profielselectie opschonen.

Het verwijderen van een naam uit Hulu kan niet ongedaan worden gemaakt. Het verwijderen van een profiel is permanent en Hulu kan de bijbehorende kijkgeschiedenis en favorieten niet herstellen.

Zo verwijder je een naam uit je Hulu-account:

  1. Open de Hulu-website en beweeg je muis over het profielpictogram in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Klik op Beheer profielen.

    Image
    Image
  3. Klik op de name die u wilt verwijderen.

    Image
    Image

    Het primaire profiel kan niet worden verwijderd.

  4. Klik op Profiel verwijderen.

    Image
    Image
  5. Klik op Delete Profile om de verwijdering te bevestigen.

    Image
    Image

Hoe log ik uit van het Hulu-account van iemand anders?

Als je een apparaat met iemand deelt en aparte Hulu-accounts hebt, moet je uitloggen bij hun account voordat je het jouwe gebruikt.

Deel je een Hulu-account met de andere persoon? Log niet uit. Schakel in plaats daarvan over naar uw profiel. Tik op mobiel op hun profielpictogram, tik er nogmaals op en selecteer uw profiel. Beweeg de muis over hun profielpictogram op de website en klik vervolgens op uw eigen.

Zo logt u uit bij het Hulu-account van iemand anders:

  1. Selecteer je profielpictogram in de app of op de website.

    Image
    Image
  2. Selecteer Uitloggen

    Image
    Image
  3. Selecteer Uitloggen nogmaals om te bevestigen

FAQ

    Hoe schop ik iemand van Hulu af op een Xbox One?

    Druk op de Xbox-knop om de gids te starten en markeer Hulu in de zijbalk. Ga naar je profielpictogram, selecteer Account > Apparaten beheren. Zoek het apparaat dat u wilt starten en klik vervolgens op REMOVE.

    Hoe verwijder ik mijn Hulu-account?

    Als je je Hulu-account wilt verwijderen, moet je je Hulu-abonnement opzeggen. Navigeer naar Hulu.com in een webbrowser, ga naar je profielpictogram en selecteer Account Scroll naar beneden en selecteer Annuleren Open op een Android de Hulu-app en tik op Account > Account > Annuleren U kunt een Hulu-abonnement niet annuleren via iOS Hulu-app.

    Hoeveel mensen kunnen een Hulu-account tegelijk gebruiken?

    Hoewel je de Hulu-app op een onbeperkt aantal ondersteunde apparaten kunt downloaden en je maximaal zes verschillende profielen kunt hebben, kunnen slechts twee ondersteunde apparaten tegelijkertijd streamen. Mogelijk ziet u een foutmelding als een derde apparaat Hulu probeert te streamen.

Aanbevolen: