Hoe zich te ontdoen van advertenties met de optie Geen advertenties van Hulu

Inhoudsopgave:

Hoe zich te ontdoen van advertenties met de optie Geen advertenties van Hulu
Hoe zich te ontdoen van advertenties met de optie Geen advertenties van Hulu
Anonim

Wat te weten

  • Log in op Hulu en ga naar Menu > Account > Plan beheren. Kies de gewenste abonnementsoptie en selecteer Review Changes > Submit.
  • Het Hulu No Ads-abonnement is een verbeterde versie van het basisabonnement waarmee advertenties op bijna alle inhoud worden verwijderd. Het kost $ 12,99 per maand.
  • Je kunt je account niet beheren in de Hulu mobiele app. Je moet het via een webbrowser doen.

Kijkt u graag tv en films op Hulu, maar kijkt u niet graag naar advertenties? Voor slechts een paar dollar per maand kun je Hulu zonder advertenties bekijken. Dit is wat u moet weten over hoe u zich kunt aanmelden voor en genieten van Hulu No Ads.

Aanmelden voor het Hulu No Ads Plan

Als je een Hulu-account hebt en Hulu wilt kijken zonder reclame, volg dan deze stappen:

Wilt u reclame met Hulu No Ads verwijderen van een van Hulu's mobiele of slimme apparaat-apps? U vindt de optie niet, omdat u daar uw abonnement niet kunt wijzigen. U kunt uw abonnement alleen wijzigen om de reclamevrije optie op internet toe te voegen.

  1. Ga in een webbrowser naar Hulu.com en log in op uw account.
  2. In de rechterbovenhoek, beweeg je muis over je naam. Klik in het vervolgkeuzemenu op Account.

    Image
    Image
  3. Klik in het gedeelte Uw abonnement op Abonnement beheren.

    Image
    Image
  4. Vind de Hulu No Ads-optie die u zoekt. Om het toe te voegen aan standaard Hulu-abonnementen, raadpleegt u de sectie Plans. Om het aan een bundel toe te voegen, ga naar Packages.

    Image
    Image
  5. Wanneer u het abonnement vindt waaraan u Geen advertenties wilt toevoegen, klikt u op de schuifregelaar om dat abonnement of die bundel in te schakelen.

    Image
    Image
  6. Klik op Wijzigingen bekijken.

    Image
    Image
  7. Het volgende scherm toont de wijziging die u aanbrengt, wat het u gaat kosten en wat uw aanstaande maandelijkse kosten zullen zijn. Om Hulu No Ads aan uw abonnement toe te voegen, klikt u op Submit.

    Image
    Image

Hoe Hulu te kijken zonder advertenties

Als je naar Hulu kijkt, worden er advertenties in je shows en films ingevoegd, net als op gewone tv. We zijn er allemaal aan gewend dat ons entertainment wordt onderbroken door advertenties, maar niemand vindt het leuk - en je hoeft het niet te verdragen.

Hulu No Ads is een verbeterde versie van het standaard Hulu-account dat advertenties uit bijna alle inhoud verwijdert.

Het gebruik van Hulu No Ads bespaart tijd, laat je meer inhoud bekijken en is een betere kijkervaring. De enige advertenties die je te zien krijgt, zijn een korte aankondiging vóór een aflevering om je te laten weten wanneer je nieuwe afleveringen van de serie live kunt bekijken (als de serie die je aan het bekijken bent nog steeds nieuwe afleveringen uitbrengt, tenminste).

Hulu No Ads is ook uw enige optie voor een reclamevrije Hulu. U kunt geen standaard webbrowser-advertentieblokkers gebruiken met Hulu.

Hulu No Ads blokkeert bijna alle advertenties, maar er zijn een paar shows die ze hebben, wat er ook gebeurt. Hulu's contract met de eigenaren van sommige series betekent dat je voor en na elke aflevering een korte advertentie ziet. Ze hebben echter geen advertenties in het midden van de show. Op het moment van schrijven zijn de enige shows met deze advertenties Grey's Anatomy, How to Get Away with Murder en Marvel's Agents of S. H. I. E. LD

Hoeveel kost Hulu Geen advertenties?

Hulu No Ads is een add-on op bestaande Hulu-abonnementen. Dus als je het standaard Hulu-account hebt, of een bundel met Disney+ of de Hulu Live TV-service, betaal je een paar dollar extra per maand om advertenties te blokkeren.

Het exacte bedrag dat u voor No Ads beta alt, varieert, maar verwacht ongeveer $ 6 per maand extra te betalen. Ga naar de Hulu-prijspagina voor de nieuwste deals.

Aanbevolen: