Hoe het dempen van iemand op Instagram ongedaan te maken

Inhoudsopgave:

Hoe het dempen van iemand op Instagram ongedaan te maken
Hoe het dempen van iemand op Instagram ongedaan te maken
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar het profiel van de persoon: Volgen > Mute > unmute Posts, Stories, of beide.
  • Instellingen > Privacy > Gedempte accounts en kies wie het dempen opheft.

Dit artikel laat zien hoe je het dempen van iemand opheft in de mobiele Instagram-app.

Hoe kan ik het dempen van iemands Instagram-account opheffen?

Als je het dempen van een account op Instagram wilt opheffen, hoef je maar een paar stappen op hun profielpagina te zetten. Hier is hoe.

  1. Tik op het account van de persoon die je wilt dempen op de Following-knop onder hun bio.
  2. Tik op Mute.
  3. Er zijn twee opties om berichten en verhalen te dempen of weer in te schakelen. Tik op de schuifregelaars om het dempen van een van beide op te heffen.

    Image
    Image

Je kunt altijd op dezelfde manier teruggaan en iemands account weer dempen wanneer je maar wilt. Ook, net als wanneer je iemand dempt, zullen ze niet worden gewaarschuwd als je ze weer opheft.

Hoe zet je het dempen van een verhaal op Instagram op?

Er is een tweede manier waarop je het dempen van mensen kunt opheffen, inclusief hun verhalen. Deze methode is het beste als je bent vergeten welke accounts je hebt gedempt.

  1. Tik in je account op het hamburgermenu (het pictogram van de drie balken) in de rechterbovenhoek.
  2. Ga naar Instellingen.

    Image
    Image
  3. Select Privacy > Gedempte accounts om de accounts te zien die je hebt gedempt en welke inhoud je van hen dempt. Tik op het account waarvan je het dempen wilt opheffen.

    Image
    Image
  4. Je wordt naar hun profielpagina geleid, waar je de vorige stappen kunt volgen om het dempen op te heffen.

Als je de verhalen van iemand hebt gedempt, worden ze niet weergegeven in je feed, waardoor het moeilijk is om te onthouden wie je hebt gedempt. Met deze methode kun je echter iedereen vinden die je hebt gedempt.

Waarom kan ik het dempen van iemand op Instagram niet opheffen?

Er zijn een paar redenen waarom je het dempen van iemand niet kunt opheffen. Ze hebben vooral te maken met andere beperkingen die je misschien op hun account hebt gesteld.

  • Als je iemands account hebt geblokkeerd, heb je niet langer de mogelijkheid om het dempen op te heffen, tenzij je de blokkering ook opheft.
  • Als je iemand hebt ontvolgd, kun je het dempen van die persoon niet opheffen, omdat je zijn/haar berichten of verhalen toch niet in je feed zult ontvangen.

Mogelijk moet je deze instellingen wijzigen als je de berichten en verhalen van deze persoon opnieuw wilt zien.

FAQ

    Hoe kan ik het dempen van een enkel Instagram-verhaal opheffen?

    Je kunt het dempen van specifieke Instagram-verhalen van je hoofdfeed ongedaan maken. Scrol eerst helemaal rechts van de verhaalfeed langs de bovenkant van het scherm. Alle gedempte verhalen staan helemaal aan het einde van de rij; je kunt zien dat ze gedempt zijn omdat ze een beetje grijs worden weergegeven. Tik en houd vast om een menu te openen en selecteer vervolgens Verhaal opheffen

    Hoe kan ik het dempen van rollen op Instagram ongedaan maken?

    Als er geen geluid wordt afgespeeld op Instagram Reels, probeer dan eerst het volume op je telefoon aan te passen. Als dat niet werkt, tikt u één keer in het midden van het scherm om het geluid op de haspel in of uit te schakelen.

Aanbevolen: