Hoe oude meldingen op iPhone te zien

Inhoudsopgave:

Hoe oude meldingen op iPhone te zien
Hoe oude meldingen op iPhone te zien
Anonim

Wat te weten

  • Veeg omhoog op het vergrendelscherm van je iPhone om het Berichtencentrum te openen.

  • Je kunt het Berichtencentrum ook weergeven wanneer je iPhone is ontgrendeld door naar beneden te vegen vanaf de linkerbovenhoek van het scherm.
  • Er is geen manier om verwijderde meldingen terug te halen.

Dit artikel legt uit hoe je oudere meldingen op je iPhone kunt vinden en gebruiken.

Hoe zie ik eerdere meldingen op de iPhone?

Meldingen die onlangs op het vergrendelscherm van je iPhone zijn verschenen, moeten enige tijd zichtbaar blijven. Uiteindelijk zullen ze echter verdwijnen of worden vervangen door recentere. Als je meldingen mist, is het eenvoudig om ze terug te halen.

Als je probeert oudere (maar nog steeds actieve) meldingen op het vergrendelscherm van je iPhone te bekijken, worden dezelfde stappen gebruikt, ongeacht of je toestaat dat meldingen worden weergegeven op een vergrendelde iPhone.

  1. Als het scherm van je iPhone is uitgeschakeld, schakel je het in door erop te tikken of, afhankelijk van welke iPhone je hebt, op de aan/uit-knop of de thuisknop te drukken.

  2. Veeg omlaag op het vergrendelscherm van je iPhone om een lijst met meldingen weer te geven. Als er geen meldingen zijn om op te halen, zie je in plaats daarvan Geen oudere meldingen verschijnen.

    Als je iPhone snel ontgrendelt via Face ID, kun je vanaf de bovenkant van het scherm omlaag vegen om ook meldingen te krijgen.

  3. Afhankelijk van het aantal openstaande meldingen, kun je ze allemaal zien of ze kunnen worden georganiseerd in groepen op basis van de app waar ze vandaan komen.

    Image
    Image
  4. Tik op op een melding, zoals een sms, om de knop Open te openen.
  5. Tik op Open om de verbonden app te openen. Als je iPhone is vergrendeld, moet je hem ontgrendelen met Face ID, TouchID of je wachtwoord om door te gaan.
  6. Veeg naar links op een melding (of groepering van meldingen) om de Options en Clear/Clear op te roepen Alle knoppen.

  7. Tik op Options om een klein menu te openen om de meldingsinstellingen aan te passen voor de app waarvan de melding afkomstig is. Indien gewenst kun je het menu gebruiken om meldingen voor de app te dempen of om meldingen voor de app helemaal uit te schakelen.

    Image
    Image
  8. Tik op Clear of Clear All (afhankelijk van of er een of meerdere meldingen in één categorie zijn) om meldingen uit een georganiseerde groep te verwijderen. Hiermee worden bestaande meldingen van je vergrendelingsscherm verwijderd totdat er nieuwe verschijnen, maar dit heeft geen invloed op iets vanuit de app zelf. Het heeft ook geen invloed op de meldingsbadges die op het pictogram van de app kunnen verschijnen.
  9. Als je alle huidige meldingen in één keer wilt verwijderen, tik je op X (naast Berichtencentrum) en tik je vervolgens op Alle meldingen wissen. Net als bij Alles wissen verwijdert dit bestaande meldingen van het vergrendelscherm van je iPhone.

    Image
    Image
  10. Om meldingen te bekijken wanneer uw telefoon niet op het vergrendelscherm staat, Veeg omlaag vanuit de linkerbovenhoek van het scherm. Hierdoor wordt het vergrendelscherm van je iPhone zichtbaar (hoewel het je telefoon niet echt vergrendelt).
  11. Het (ontgrendelde) vergrendelingsscherm geeft alle beschikbare meldingen weer, die per app worden geordend.
  12. Als er geen meldingen zijn om te bekijken, wordt in plaats daarvan Geen oudere meldingen weergegeven.

    Image
    Image
  13. Je kunt op dezelfde manier communiceren met alle beschikbare meldingen als hierboven.

Hoe zie ik verwijderde meldingen?

Helaas is het niet mogelijk om meldingen te bekijken nadat je ze hebt verwijderd. Als je er een verwijdert, wist of opent, verschijnt het niet langer op het vergrendelscherm van je iPhone en is er geen manier om het terug te halen.

Als de meldingen echter not zijn verwijderd en in plaats daarvan niet zichtbaar zijn wanneer je het scherm van je iPhone voor het eerst aanzet, zou je ze moeten kunnen bekijken door te volgen dezelfde stappen als hierboven.

FAQ

    Hoe zet ik meldingen op een iPhone uit?

    Om meldingen op een iPhone uit te schakelen, opent u de app Instellingen en tikt u op Meldingen. Tik op een app waarvoor je meldingen wilt uitschakelen en schakel Meldingen toestaan uit. Om meldingen tijdelijk uit te schakelen, zet je je iPhone in de modus Niet storen.

    Waarom ontvang ik geen sms-meldingen op mijn iPhone?

    Als je geen meldingen over sms'jes op je iPhone ontvangt, controleer dan je meldingsrechten. Open Instellingen en tik op Meldingen, scrol omlaag en tik op Berichten. Zorg ervoor dat Meldingen toestaan is ingeschakeld (groen).

    Hoe zet ik Instagram-meldingen aan op mijn iPhone?

    Je schakelt Instagram-meldingen in via Settings. Open instellingen, tik op Meldingen en tik vervolgens op Instagram. Schakel Meldingen toestaan. in

Aanbevolen: