Meta wil uw hulp bij het perfectioneren van de animatie-AI

Meta wil uw hulp bij het perfectioneren van de animatie-AI
Meta wil uw hulp bij het perfectioneren van de animatie-AI
Anonim

Meta heeft een nieuwe kunstmatige intelligentie (AI) technologie geïntroduceerd die je tekeningen omzet in animaties.

CEO Mark Zuckerberg heeft donderdag op zijn Facebook-pagina gepost over de nieuwe technologie die is gemaakt voor de metaverse, die eenvoudige tekeningen kan nemen en ze leven kan geven.

Image
Image

"Meta AI-onderzoekers hebben een tool gebouwd waarmee je kindertekeningen kunt animeren, dus ik heb het uitgeprobeerd met een schets die mijn dochter heeft gemaakt", zei hij. "AI-verbeteringen kunnen worden gebruikt bij het vertellen van verhalen en tools voor het bouwen van een wereld - en in de toekomst zullen ze nieuwe ervaringen ontsluiten en creatieve expressie in de metaverse net zo moeiteloos maken als sociale berichten vandaag."

Je kunt zelfs je eigen tekening uploaden naar een website en ermee spelen om hem op verschillende manieren te laten bewegen. Daarna kunt u de animaties die door de website zijn gegenereerd, delen op uw Facebook-pagina en andere sociale-mediaplatforms.

De technologie is geweldig voor alle tekeningen die je kinderen hebben gemaakt om ze letterlijk tot leven te laten komen. Houd er rekening mee dat de enige tekeningen die met de AI werken, tekeningen zijn van één personage met een lichaam, en dat het op een wit stuk papier moet staan.

Het is echter belangrijk op te merken dat het primaire doel van de website niet alleen voor de lol is, maar ook om Meta's onderzoek naar deze nieuwe AI te bevorderen. Daarom moet u, voordat u uw foto uploadt, akkoord gaan met de algemene voorwaarden van Meta, waarin staat wat ze met uw tekeningen zullen doen.

"In het bijzonder willen we voor onderzoeksdoeleinden de tekeningen gebruiken die je hebt geüpload naar de demo ("Materialen"), " staat in de voorwaarden, "en eventuele wijzigingen of aanpassingen die je hebt gemaakt met behulp van de tools en functionaliteiten die aan u beschikbaar zijn gesteld in verband met de Demo ("Modificaties"), maar eerst willen we er zeker van zijn dat u akkoord gaat met hoe we deze voor dergelijke doeleinden zullen gebruiken."

Aanbevolen: