Hoe de donkere modus op Snapchat te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe de donkere modus op Snapchat te krijgen
Hoe de donkere modus op Snapchat te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Schakel het in via de instellingen, dan App-uiterlijk > Always Dark.
  • Alleen de Snapchat-app voor iOS heeft een optie voor de donkere modus.
  • Op Android kan het inschakelen van de systeembrede donkere modus werken.

Dit artikel legt uit hoe je de donkere modus inschakelt voor Snapchat. De optie is alleen beschikbaar in de iOS-app, maar misschien heb je geluk als je een andere route kiest op Android.

Hoe krijg ik de donkere modus op Snapchat?

Hieronder vindt u instructies voor iOS en enkele tips voor Android-gebruikers.

Snapchat op iOS

Hier leest u hoe u toegang krijgt tot de Always Dark optie vanuit de instellingen van de iOS-app.

  1. Tik op het profielpictogram linksboven.
  2. Druk op het instellingen/tandwielpictogram rechtsboven.
  3. Selecteer App-uiterlijk uit de lijst.
  4. Kies Altijd donker.

    Image
    Image

    Match System kan in plaats daarvan worden geselecteerd als je wilt dat de app alleen donker wordt als de donkere modus in de iOS-instellingen is ingeschakeld.

Snapchat op Android

Android heeft een donker thema dat je kunt inschakelen, maar voor ons vertaalde dit zich niet naar een donkere Snapchat-app. Je kunt proberen Override force-dark aan te zetten, hoewel het in onze test niet werkte.

  1. Schakel de ontwikkelaarsopties van Android in.
  2. Ga naar Instellingen > Systeem > Ontwikkelaarsopties.
  3. Zoek of scrol omlaag naar Override force-dark, en schakel de knop ernaast in om hem in te schakelen.

    Image
    Image

Een andere optie voor Android-gebruikers is om een aangepaste versie van de app te downloaden met de donkere modus ingeschakeld. Deze methode is niet zo eenvoudig omdat je de Snapchat APK handmatig moet installeren in plaats van de Google Play Store. We raden u echter niet aan dit te doen, omdat apps die buiten de officiële app store zijn geïnstalleerd niet onderworpen zijn aan de normen van de Google Play Store en daardoor mogelijk minder veilig zijn.

Is er een donkere modus voor Snapchat?

Er is een optie voor de donkere modus in de Snapchat-app voor iOS, maar deze is standaard uitgeschakeld. Er zijn twee opties in de instellingen van de app om de donkere modus te activeren: de ene werkt als je de systeembrede donkere modus van de iPhone inschakelt, maar je hoeft die weg niet te gaan omdat de andere schakelaar alleen Snapchat donker maakt.

De Android-app werkt anders, dus hoewel je de donkere modus op het besturingssysteem als geheel kunt gebruiken, net als in iOS, heeft Snapchat er geen schakelaar voor en zal het ook niet de systeeminstelling overnemen. Met andere woorden, er is momenteel geen officiële manier om Snapchat donker te maken voor Android (maar we hebben hieronder wel enkele tips die voor jou kunnen werken).

Snapchat Dark Mode-voordelen

Waarom zou je de donkere modus inschakelen voor Snapchat? Veel apps hebben een donkere modus, en hoewel niet iedereen het uiterlijk van een donkere app leuk vindt, zijn er verschillende dwingende redenen om het te gebruiken.

Behalve de algemene esthetiek en persoonlijke voorkeur, vermindert de donkere modus de hoeveelheid licht die van het scherm komt, waardoor er minder stroom nodig is. Het is altijd bekend dat het constant verlichten van het scherm een negatieve invloed heeft op de batterij van de telefoon. Daarom is het verlagen van de helderheid van het scherm een van de meest voorkomende manieren om de batterij te sparen, zoals op uw mobiele telefoon. De donkere modus is op deze manier gerelateerd.

Deze speciale modus is ook ideaal in scenario's waarin minder afleiding wordt aanbevolen of vereist, zoals in een bioscoop. Nachtelijk lezen is een ander scenario waarin de donkere modus nuttig kan zijn.

FAQ

    Wat betekent in behandeling op Snapchat?

    Als je het in behandeling zijnde label in Snapchat ziet onder de naam van een vriend, betekent dit dat Snapchat het niet heeft kunnen verzenden. Het kan verschillende redenen hebben. De app blijft verzenden totdat deze is ontvangen of je ervoor kiest om te annuleren.

    Kan ik inloggen op Snapchat op mijn pc?

    Nee. Hoewel je Snapchat technisch kunt downloaden op een computer met een Android-emulator zoals BlueStacks, blokkeert Snapchat je om in te loggen als het detecteert dat je een emulator gebruikt.

    Hoe verwijder ik mijn Snapchat-account?

    Als je je Snapchat-account wilt verwijderen, ga je naar accounts.snapchat.com en kies je Delete My Account. Je hebt 30 dagen om je account opnieuw te activeren; daarna is het voor altijd weg.

    Waarom werkt Snapchat niet?

    Als Snapchat niet werkt, controleer dan de officiële Snapchat Support Twitter of DownDetector om te zien of de site niet beschikbaar is. Als dit niet het geval is, moet u mogelijk uw VPN uitschakelen of problemen met uw draadloze verbinding oplossen.

Aanbevolen: