Hoe de donkere modus op TikTok te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe de donkere modus op TikTok te krijgen
Hoe de donkere modus op TikTok te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Op iOS: Tik op Me > menupictogram met drie stippen > Donkere modus. Tik op het Donkere cirkel selectievakje. om het altijd aan te laten staan.
  • Donkere modus is nog niet beschikbaar op Android.

Dit artikel behandelt hoe u de donkere modus inschakelt op iPhones met iOS 13 en hoger.

Hoe de donkere modus te krijgen op TikTok voor iOS

Donkere modus, die de lichte en donkere kleuren omkeert, zodat de achtergrond donkerder lijkt terwijl de tekst lichter lijkt, is alleen beschikbaar voor de iOS-versie van de TikTok-app. De functie wordt naar verwachting uitgerold op TikTok voor Android, maar het is niet duidelijk wanneer.

  1. Tik op Me in het onderste menu om naar je profieltabblad te gaan.
  2. Tik op de drie horizontale stippen in de rechterbovenhoek.
  3. Tik onder Inhoud en activiteit op Donkere modus.

    Image
    Image
  4. Als je de donkere modus altijd wilt inschakelen, tik je op het Donkere cirkel selectievakje.

    Als je wilt dat TikTok schakelt tussen donkere en lichte modus volgens de instellingen van je apparaat, tik je op de knop Apparaatinstellingen gebruiken om het in te schakelen.

    Tip

    Door de instellingen van je apparaat te gebruiken, hoef je niet handmatig te wisselen tussen de lichte en donkere modus, waardoor dit de handigste optie is. Ontdek hoe u de uiterlijk-instellingen van uw iOS-apparaat kunt configureren, zodat de licht- en donkermodus automatisch op uw apparaat worden afgewisseld op basis van het tijdstip van de dag.

  5. De weergave-instelling wordt automatisch opgeslagen zonder dat je op de knop Opslaan hoeft te drukken, dus je kunt op het pijlpictogram in de linkerbovenhoek tikken om TikTok weer te gebruiken zoals je normaal zou doen.

    Image
    Image

Je kunt de weergave-instellingen op TikTok voor iOS op elk gewenst moment en zo vaak als je wilt wijzigen. Raadpleeg stap één tot en met drie hierboven om dit op uw gemak te doen.

Waarom de donkere modus gebruiken op TikTok?

De donkere modus is prettiger voor de ogen bij weinig licht, zoals 's nachts. Het vermindert vermoeidheid van de ogen en is ideaal als u niet van plan bent lange alinea's tekst te lezen.

Als je de donkere modus op TikTok inschakelt, zie je geen wijzigingen op de tabbladen Start of Post. In plaats daarvan zul je het uiterlijk zien veranderen op tabbladen zoals Discover, Inbox en Me.

Als je TikTok bijna volledig gebruikt om video's in je Home-feed te bekijken of om je eigen inhoud te posten, merk je misschien niet veel verschil door de donkere modus in te schakelen. Als u echter regelmatig naar nieuwe inhoud zoekt op het tabblad Ontdekken, andere gebruikers berichten stuurt en uw profiel opent, kan het inschakelen van de donkere modus u ten goede komen.

Tip

Wilt u ook het uiterlijk van andere sociale apps wijzigen? Ontdek hoe je de donkere modus op Facebook en de donkere modus ook op Instagram kunt krijgen.

Aanbevolen: