WhatsApp om zijn eigen donkere modus te krijgen

WhatsApp om zijn eigen donkere modus te krijgen
WhatsApp om zijn eigen donkere modus te krijgen
Anonim

Wat: Donkere modus komt naar WhatsApp voor Android, een populaire chat-app met end-to-end encryptie.

Hoe: Android-bètagebruikers met versie 2.20.13 van de app via het Google Play-bètaprogramma kunnen de modus nu gebruiken

Waarom kan het jou schelen: Donkere modus lijkt misschien een "who cares" -functie, maar het kan super handig zijn voor diegenen die naar hun scherm moeten kijken in donkere omgevingen.

Image
Image

Of je nu een grote fan bent van de "donkere modus" of niet, het is moeilijk te zeggen dat de functie niet belangrijk is. De donkere modus is geïmplementeerd op Windows 10, macOS, iOS en Android in het algemeen, en op een groot aantal apps van derden voor deze platforms, zoals Gmail. Het helpt bij vermoeidheid van de ogen als het omgevingslicht zwak is, en het kan ook uw batterij sparen.

Volgens WhatsApp-enthousiastelingen WABetaInfo heeft de 2.20.13 bètaversie van WhatsApp, die beschikbaar is via het Google Play Beta-programma, nu zijn eigen donkere modus. Het is waarschijnlijk dat de functie binnenkort ook als een update in de reguliere app zal verschijnen. Hoewel het bètaprogramma geen nieuwe aanmeldingen accepteert, biedt de site een APK die u kunt downloaden en installeren (of sideloaden) op uw Android-apparaat om de functie te krijgen. Navigeer eenvoudig naar Instellingen en vervolgens Chats in je WhatsApp-app om het in te schakelen.

Eenmaal ingeschakeld in WhatsApp, kun je een licht thema of een donker thema instellen, of WhatsApp de twee laten beheren via je systeemstandaarden (Android Q ondersteunt de donkere modus in het hele systeem). Als je een ouder Android-besturingssysteem hebt, kun je ervoor kiezen om de donkere modus in WhatsApp in te stellen via je Battery Saver-instellingen.

Aanbevolen: