Hoe u uw oordopjes kunt wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw oordopjes kunt wijzigen
Hoe u uw oordopjes kunt wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Houd een van je oordopjes vast en draai en trek de huidige tip er stevig af.
  • Steek het staafje van het oordopje in het nieuwe oordopje en druk er voorzichtig op totdat het niet verder kan.
  • Herhaal dit om het oordopje van het andere oordopje te vervangen.

Deze gids leidt je door de stappen voor het verwisselen van oordopjes op oordopjes. Deze instructies zijn van toepassing op de meeste oordopjes met verwijderbare dopjes of hoesjes.

Hoe verander je oordopjes op oordopjes?

Je kunt dit doen als je een beschadigd oordopje moet vervangen of als je de maat van de oordopjes wilt wijzigen als je oordopjes steeds uitvallen. Hier leest u hoe u de oordopjes kunt wijzigen.

  1. Zoek de vervangingen van je oordopjes. Veel oortelefoons bevatten gratis vervangende tips in de verpakking of doos. Als je geen vervangende tips hebt, kun je die bij de meeste elektronische winkels kopen.

    Hoewel de meeste oortelefoontips qua ontwerp vergelijkbaar zijn, is het een goed idee om oordopjes te gebruiken die van hetzelfde merk zijn als uw oortelefoons. Als Sony bijvoorbeeld uw oortelefoons maakt, koop dan oordopjes van Sony.

    Image
    Image
  2. Verwijder de oordopjes die je wilt gebruiken uit de verpakking.

    Het kan een goed idee zijn om je oordopjes schoon te maken als ze een tijdje in een la met andere items hebben gelegen.

    Image
    Image
  3. Pak een van je oordopjes op.

    Image
    Image
  4. Houd het oordopje stevig in één hand en draai het verwijderbare uiteinde stevig rond.

    Image
    Image
  5. Terwijl u de tip draait, begint u hem van het oordopje te trekken.

    Voor het verwijderen van de oordopjes moet je misschien krachtig worden getrokken, maar je hoeft je geen zorgen te maken dat je de tip beschadigt, aangezien ze meestal zijn gemaakt van flexibel materiaal zoals siliconen. Het proces is alsof je een washandschoen van een hand trekt.

    Image
    Image
  6. Pak de vervangende tip op en steek de stick van de oordopjes in het midden.

    Als je dit onderdeel moeilijk vindt, probeer dan een rand van het oordopje in het gaatje van het oordopje te plaatsen en beweeg het dan heen en weer totdat het past.

    Image
    Image
  7. Met de nieuwe tip die nu stevig op de oordop zit, duwt u stevig op de tip zodat deze precies op de onderkant van de stick aansluit en niet verder kan.

    Image
    Image
  8. Dat is het! U kunt het proces nu herhalen voor het tweede oordopje.

    Image
    Image

Hoe moeten oordopjes passen?

Er is geen enkele regel voor hoe oordopjes moeten passen, omdat je favoriete slijtage sterk afhangt van hoe je oortelefoons en je smaak gebruikt.

Hier zijn enkele punten waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van uw oordopjes en het vervangen van hun tips:

  • Algemeen comfort van de oordopjes. Je oordopjes mogen geen ongemak of pijn veroorzaken. Kleinere tips kunnen bij sommige mensen pijn veroorzaken, terwijl grotere maten op het binnenoor kunnen drukken.
  • Stabiliteit en betrouwbaarheid van oordopjes. Veel mensen willen dat hun oordopjes stevig in hun oor blijven zitten, terwijl anderen er de voorkeur aan geven dat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd als de kabels vaak vast komen te zitten aan andere voorwerpen.
  • Ruisverzachtende tips. Sommige grotere tips van sommige merken beloven ruisonderdrukking wanneer ze stevig in de oren van de luisteraar passen. Als je liever meer van je omgeving hoort terwijl je je oordopjes draagt, kun je een kleiner formaat proberen.
  • Oordopjes kunnen stijlvol zijn. Een grote verscheidenheid aan oordopjes is verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren.

Waarom vallen mijn oordopjes altijd uit?

Oordopjes vallen meestal uit doordat de tip of de oordop zelf niet goed in het oor past. Het verwisselen van het oordopje voor een groter formaat kan vaak voorkomen dat het oordopje eruit v alt. Als dit niet werkt, is een alternatieve oplossing om een oordopjesmodel te proberen met een fysieke lus die om het oor wordt gewikkeld of extra onderdelen die het op zijn plaats houden.

Image
Image

Veel oordopjes gemaakt voor hardlopers en andere atleten zijn ontworpen om langer in het oor te blijven en bij krachtige activiteiten. Als je oordopjes altijd uitvallen, kan een paar sportoordopjes een ideale oplossing zijn. Overschakelen naar oortelefoons in plaats van oordopjes of hoofdtelefoons is ook een goede optie.

FAQ

    Hoe verander ik de oordopjes van Apple?

    Als u de standaardtips op uw Apple AirPods moet wijzigen voor een betere pasvorm, trekt u de huidige tip voorzichtig en stevig los (het kan meer kracht vergen dan u zou verwachten). Druk op de nieuwe tips totdat ze op hun plaats klikken.

    Hoe maak ik mijn oordopjes schoon?

    Verwijder je oordopjes. Neem een wattenstaafje en drenk het in een oplossing van isopropylalcohol, licht verdund met gedestilleerd water. Wrijf het wattenstaafje over en rond het oordopje totdat het schoon en ontsmet is.

    Waar kan ik oordopjes kopen?

    Als je vervangende oordopjes nodig hebt, kun je deze bij Amazon kopen.com, Best Buy, Walmart, Target en andere retailers. Als je tips voor Apple AirPods wilt vervangen, kun je het beste rechtstreeks naar Apple gaan, die sets met vervangende tips voor AirPods en AirPods Pro biedt.

Aanbevolen: