De 20 beste kerstfilms en specials op internet

Inhoudsopgave:

De 20 beste kerstfilms en specials op internet
De 20 beste kerstfilms en specials op internet
Anonim

Premium streamingplatforms zoals Netflix en Amazon Prime Video hebben tal van populaire kerstfilms. Toch zijn veel kerstfilms gratis beschikbaar op internet via sites als YouTube.

Of je nu houdt van romantische kerstfilms, geanimeerde kerstfilms of inspirerende en dramatische films, er is hier voor elk wat wils!

Alles wat ik wil voor Kerstmis ben jij (2017)

Image
Image

Kerstmis is geen kerst zonder een Mariah Carey-film of twee. In de afgelopen jaren concurreerde de ster met Dolly Parton voor de meeste kerstspecials, en All I Want for Christmas Is You is zeker een van haar meer vermakelijke.

Kerstman verovert de marsmannetjes (1964)

Image
Image

In deze sci-fi kerstklassieker wordt de kerstman ontvoerd door buitenaardse wezens die kerstsfeer naar Mars willen brengen. Het is nog gekker dan het klinkt, maar de kerstman verovert de marsmannetjes is zeker niet te vergeten.

De Notenkraker (1993)

Image
Image

Van alle vele versies van De Notenkraker is de verfilming van het beroemde ballet van Tsjaikovski uit 1993 verreweg de meest ambitieuze. De film, met Macaulay Culkin in de hoofdrol, bevat indrukwekkende dans en choreografieën.

He-Man & She-Ra: A Christmas Special (1985)

Image
Image

He-Man en She-Ra zijn niet de eerste personages die in je opkomen als de meeste mensen aan Kerstmis denken. Desalniettemin hebben ze de feestdag in 1985 heldhaftig gered, dus je moet je respect betuigen door hun kerstfilm te bekijken.

Babar en Kerstman (1986)

Image
Image

Gebaseerd op het originele kinderboek, zal deze tv-special met kerstthema van Babar de Olifant in de smaak vallen bij kinderen van nu en volwassenen die opgroeiden met het kijken naar de show.

Noel (2004)

Image
Image

Volg de levens van vijf mensen die samenkomen om de ware betekenis van Kerstmis te ontdekken. In deze film spelen enkele grote beroemdheden, waaronder Susan Sarandon, Robin Williams, Paul Walker en Penelope Cruz.

Scrooge (1935)

Image
Image

Gebaseerd op A Christmas Carol van Charles Dickens, was deze versie uit 1935 een van de eerste films met geluid. De kwaliteit is misschien niet geweldig, maar het is nog steeds een ongelooflijke kerstklassieker!

Wonder op 34th Street (1955)

Image
Image

Deze kerstspecial uit de tv-serie The 20th-Century Fox Hour is gebaseerd op de originele film uit 1947. In de verfilming van 45 minuten draait het om de kerstman van een warenhuis die denkt dat hij een echte is.

Harten van Kerstmis (2011)

Image
Image

Met in de hoofdrol Candace Cameron Bure, laat dit inspirerende verhaal over de strijd van een kind met acute leukemie zien hoe mensen in de slechtste tijden samen kunnen komen om geloof te vinden en liefde te verspreiden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Mijn Kerstman (2013)

Image
Image

Kijk hoe een alleenstaande moeder verliefd wordt op een kerstman die in een winkelcentrum werkt. Wat ze niet weet, is dat hij de zoon is van de echte kerstman en dat hij op zoek is naar zijn eigen mevrouw Claus!

12 Dog Days Till Christmas (2014)

Image
Image

Deze film is perfect voor hondenminnende volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Een getroebleerde tiener wordt gedwongen om in een dierenasiel te werken, maar komt er dan achter dat hij maar 12 dagen heeft om een huis te vinden voor alle honden voordat het asiel met Kerstmis sluit.

Santa Claws (2014)

Image
Image

We zouden kattenliefhebbers deze filmlijst niet laten missen! In Santa Claws vraagt een jongen om een kitten voor Kerstmis, ook al is de kerstman allergisch voor katten. Voordat je het weet, krijgt de kerstman een ernstige allergieaanval en moeten de kittens samenwerken om zijn cadeaus af te leveren.

Kerstmis voor een dollar (2013)

Image
Image

Christmas for a Dollar speelt zich af tijdens de Grote Depressie en vertelt het verhaal van een worstelende familie die te maken heeft met de dood van een vrouw en moeder. Net als ze geen cadeaus voor Kerstmis verwachten, geeft de vader van de kinderen ze een dollar om te besteden aan cadeaus voor elkaar.

The Wizard's Christmas (2016)

Image
Image

Deze spannende animatiefilm neemt je mee naar een fantasieland waar een tovenaarsleerling moet corrigeren wat de Duistere Tovenaar vele jaren geleden op kerstavond heeft gedaan. Perfect voor kinderen en het hele gezin.

Kerstmis in het Hartland (2017)

Image
Image

Twee tienermeisjes die schijnbaar totaal verschillend zijn, worden vrienden terwijl ze naast elkaar in een vliegtuig zitten. Beiden zijn op weg om familie te bezoeken die ze nog nooit hebben ontmoet met Kerstmis, en ze besluiten van plaats te wisselen.

Papieren Engelen (2014)

Image
Image

In deze film verbindt het Angel Tree-programma van het Leger des Heils een man en een jongen tijdens moeilijke tijden in hun leven. Door hun ontberingen ontdekken ze uiteindelijk de ware betekenis van Kerstmis.

Lieve Kerstman (2011)

Image
Image

Deze is voor de shopaholics. De rijke ouders van een jonge vrouw die haar uitgaven niet in de hand heeft, besluiten uiteindelijk om haar te stoppen, tenzij ze haar uitgavenpatroon voor Kerstmis verandert. Terwijl ze haar levenswijze probeert te veranderen, v alt ze voor de eigenaar van een gaarkeuken na het lezen van de brief van zijn dochter aan de kerstman, waarin de dochter om een nieuwe vrouw voor haar vader vraagt.

Getrouwd met Kerstmis (2016)

Image
Image

Een workaholic moet voor Kerstmis een verloofde vinden nadat ze van haar ouders verneemt dat de eerste van haar broers en zussen die gaat trouwen het familiebedrijf zal erven. Nu haar zus van plan is om op kerstavond te trouwen, heeft ze geen tijd te verliezen!

Krampus: The Christmas Devil (2013)

Image
Image

Hoewel Kerstmis een vrolijke tijd van het jaar is, wilden we de horrorenthousiastelingen niet weglaten! Deze huiveringwekkende film is niet voor jonge kinderen. Het toont een duivel die een stad terroriseert door stoute kinderen te vermoorden terwijl de politie het probeert op te sporen.

Geloof (2016)

Image
Image

Geconfronteerd met economische onzekerheid, moet een fabriekseigenaar in de kersttijd moeilijke beslissingen nemen. Als je in de stemming bent voor iets inspirerends en op geloof gebaseerd, zal Believe je raken.

Aanbevolen: