Amazon opent pre-orders voor wandmontage Echo Show 15 Smart Display

Amazon opent pre-orders voor wandmontage Echo Show 15 Smart Display
Amazon opent pre-orders voor wandmontage Echo Show 15 Smart Display
Anonim

Als je op zoek bent naar één gigantisch slim display, dan heeft Amazon je officieel gedekt.

Het bedrijf heeft vandaag pre-orders geopend voor hun aanstaande slimme display Amazon Echo Show 15. Degenen die geïnteresseerd zijn in het reserveren van een eenheid kunnen dit nu doen op de officiële productpagina, maar de displays van $ 250 worden pas begin december verzonden.

Image
Image

De Echo Show 15 heeft een 15,6-inch scherm en wordt geleverd met alle hardware die je nodig hebt om hem aan de muur te bevestigen, wat een primeur is voor dit soort slimme schermen.

Het display kan ook op een aanrecht staan, maar je moet de standaardaccessoires apart aanschaffen.

Het 1080p-scherm kan horizontaal of verticaal worden gemonteerd en heeft een camera aan de voorzijde met een fysieke sluiter, zijluidsprekers en een mute-knop om de microfoon uit te schakelen.

De Echo Show 15 wordt aangedreven door Amazon's nieuwe AZ2-chip, die gezichtsherkenning mogelijk maakt. Deze technologie personaliseert de ervaring voor elke gebruiker verder, met geïndividualiseerde widgets die verschijnen voor iedereen die naar het scherm staart.

Voor degenen die zich zorgen maken over privacy: alle informatie die wordt verkregen uit de gezichtsherkenningscomponent van de AZ2-chip wordt lokaal opgeslagen en niet geüpload naar de cloud.

Natuurlijk krijg je hier alle toeters en bellen met Alexa, inclusief takenlijsten, muziekstreaming, videogesprekken starten en meer.

Het slimme display heeft ook iets dat Alexa Guard wordt genoemd, een beveiligingsfunctie die de microfoon gebruikt om te controleren op storingen.

Aanbevolen: