Hoe iemand op LinkedIn te blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe iemand op LinkedIn te blokkeren
Hoe iemand op LinkedIn te blokkeren
Anonim

Wat te weten

  • Block: Open een profiel, selecteer More en kies Report/Block.
  • Deblokkeren: Ga naar Me > Instellingen en privacy > Zichtbaarheid >Blokkeren.

  • Het blokkeren en deblokkeren van mensen werkt hetzelfde op desktop en mobiel.

Dit artikel legt uit hoe je iemand op LinkedIn kunt blokkeren en deblokkeren. Het proces van het blokkeren of deblokkeren van iemand werkt op dezelfde manier in een desktopbrowser als in Android- en iOS-apps.

Hoe blokkeer je iemand op LinkedIn

Om iemand te blokkeren, moet je zijn profiel bekijken. LinkedIn stelt de persoon op de hoogte wiens profiel je hebt bekeken. LinkedIn geeft echter geen pop-meldingen wanneer een andere gebruiker je blokkeert, dus iedereen die je blokkeert, weet niet dat je ze hebt geblokkeerd.

  1. Open LinkedIn en navigeer naar het profiel van de persoon die je wilt blokkeren.

    Image
    Image
  2. Selecteer de Meer… knop en kies Rapporteren/Blokkeren uit de lijst.

    Image
    Image
  3. LinkedIn zal u vragen of u [naam lid] wilt Blocken. Selecteer Block om de geselecteerde gebruiker te blokkeren.

    Image
    Image
  4. Maak je geen zorgen als je van gedachten verandert, een blokkering omkeren is net zo eenvoudig.

Hoe iemand op LinkedIn te deblokkeren

Het deblokkeren van iemand op LinkedIn duurt een paar seconden en het werkt hetzelfde op LinkedIn op desktop en mobiel.

  1. Open je profielinstellingen door het Me icoon te selecteren.
  2. Navigeer naar Instellingen en privacy.

    Image
    Image
  3. In de Visibility sectie, selecteer de Zichtbaarheid van uw LinkedIn-activiteit optie.
  4. Selecteer Blocking en dan Change.

    Image
    Image
  5. Vanaf hier kun je de lijst met leden zien die je hebt geblokkeerd. Zoek de naam van de persoon die je wilt deblokkeren en selecteer Deblokkeren naast hun naam.

Blokkeren, niet meer volgen en verbinding verbreken op LinkedIn

Hoewel het van tijd tot tijd nodig kan zijn om mensen te blokkeren, komen de meeste interacties die u met andere leden zult hebben in de vorm van inhoud die opduikt in uw feed, of dit nu van een persoon, een bedrijf of gewoon is een pagina.

Je kunt op het pictogram met de drie stippen naast elk bericht in je feed klikken en die persoon of pagina niet meer volgen. Dan zie je die inhoud niet meer in je feed, dus het is gemakkelijk te negeren.

Houd er ten slotte rekening mee dat veel van de daadwerkelijke communicatie op LinkedIn afhankelijk is van een connectie met iemand. Soms is een blokkering misschien niet nodig en kunt u iemand als connectie van u verwijderen om deze uit uw LinkedIn-leven te verwijderen.

FAQ

    Hoe blokkeer ik iemand op LinkedIn zonder dat ze het weten?

    Om iemand anoniemer te blokkeren, logt u in op LinkedIn en navigeert u naar uw profielpagina. Selecteer in de bovenste balk Me en kies Instellingen en privacy Selecteer het tabblad Privacy en ga naar Hoe anderen uw LinkedIn-activiteit zien Ga naar Profile Viewing Options > Change en kies Anonymous LinkedIn-lidGa nu naar het profiel van de persoon die je wilt blokkeren en selecteer More > Report/Block > Block

    Wat gebeurt er als je iemand op LinkedIn blokkeert?

    Als je iemand op LinkedIn blokkeert, kun je elkaars profielen niet zien of elkaar berichten sturen op LinkedIn. U kunt ook elkaars gedeelde inhoud op LinkedIn niet zien of elkaar zien onder Wie heeft uw profiel bekeken? U hoort niets over elkaars aankomende LinkedIn-aankomende evenementen, en u ziet ook geen goedkeuringen of aanbevelingen van de persoon die je hebt geblokkeerd.

    Hoe blokkeer ik anonieme kijkers op LinkedIn?

    Je kunt kijkers die zich in de privémodus bevinden niet blokkeren of hen dwingen hun naam te onthullen, zelfs niet als je een Premium-account hebt. Dit komt omdat sommige kijkers, zoals recruiters, in de privémodus browsen om potentiële sollicitanten te vinden.

Aanbevolen: