2 Gemakkelijke manieren om SiriusXM-radio te annuleren

Inhoudsopgave:

2 Gemakkelijke manieren om SiriusXM-radio te annuleren
2 Gemakkelijke manieren om SiriusXM-radio te annuleren
Anonim

Wat te weten

  • Makkelijkst: Live chat. Ga naar de SiriusXM-website en selecteer Help & Support > Contact > Chat Now.
  • Als je liever via spraak verbinding maakt, neem dan contact op met de klantenservice op 1-866-635-5027.

  • Wil je het account gewoon overzetten naar een nieuw voertuig? Log in en selecteer de optie om te upgraden naar een nieuw voertuig.

Dit artikel legt twee manieren uit om een SiriusXM Radio-abonnement op te zeggen.

Een SiriusXM-radioabonnement annuleren

Soms ontdekken luisteraars dat SiriusXM Radio niet langer aan hun behoeften voldoet of zoeken ze een andere serviceprovider in het voertuig. Om een SiriusXM Radio-abonnement op te zeggen, moet je contact opnemen met de klantenservice. U kunt dit op drie manieren doen.

Dit is de enige manier om een SiriusXM Radio-abonnement op te zeggen. Dit is voor SiriusXM-abonnementen die vooraf zijn geïnstalleerd in nieuwe voertuigen, evenals abonnementen die handmatig zijn gekocht en verbonden met voertuigen.

Bel de klantenservice

U kunt de SiriusXM-klantenservice bereiken door te bellen naar 1-888-539-7474. Ze beantwoorden oproepen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur. ET.

Live chat met klantenservice

Als u live wilt chatten met een medewerker van de klantenservice, gaat u naar de SiriusXM-website en doet u het volgende:

  1. Selecteer op de website Help & Support en vervolgens Contact.

    Mogelijk ziet u een pop-up voor vragen. Als u Aan de slag selecteert, wordt het chatvenster geopend.

    Image
    Image
  2. Selecteer Nu chatten.

    Als de virtuele agent je niet kan helpen, wordt je verbonden met een live-agent.

    Image
    Image
  3. Selecteer in de voorgeselecteerde antwoorden Annuleren.

    Image
    Image

Sirius wil het 'waarom' achter je verzoek begrijpen, dus wees voorbereid op het beantwoorden van vragen over je abonnement en waarom je wilt opzeggen. Volgens Sirius, "… zouden we graag elk probleem dat je hebt gehad willen begrijpen en oplossen. Houd er rekening mee dat je abonnement niet online kan worden geannuleerd."

Hoe u uw account naar een nieuw voertuig kunt verplaatsen of een abonnement kunt wijzigen

Als je je abonnement wilt wijzigen of je account wilt overzetten naar een nieuw voertuig, hoef je niet te annuleren.

Log in plaats daarvan in op uw online account om uw abonnement aan te passen of te upgraden naar een nieuw voertuig. Als u een account voor alleen online streamen wilt annuleren, kunt u dit ook doen door online in te loggen op uw account.

FAQ

    Hoe vind ik mijn Sirius radio-ID?

    Veel radio's geven je ID weer op kanaal 0. Je kunt ook naar het Sirius Online Account Center gaan en het ophalen bij Actieve radio's/abonnementen op het tabblad Mijn abonnementen. Je moet je gebruikersnaam of e-mailadres bij de hand hebben, samen met je Sirius-wachtwoord.

    Hoe kan ik Sirius-radio gratis opnieuw activeren?

    U komt mogelijk in aanmerking voor een nieuw proefabonnement, afhankelijk van hoe lang het geleden is dat u uw account heeft opgezegd en de redenen voor opzegging. Als je onlangs een tweedehands voertuig hebt gekocht of recentelijk geen service van Sirius hebt gehad, kun je controleren of je in aanmerking komt voor een gratis proefperiode.

Aanbevolen: