Hoeveel apparaten kunnen HBO Max streamen?

Inhoudsopgave:

Hoeveel apparaten kunnen HBO Max streamen?
Hoeveel apparaten kunnen HBO Max streamen?
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt HBO Max op maximaal drie apparaten tegelijk streamen.
  • Je kunt maximaal vijf profielen hebben op HBO Max.
  • Er is geen manier om het aantal streams of profielen te verhogen, maar je kunt video's downloaden om offline te bekijken.

Dit artikel legt de profiel- en apparaatlimieten op HBO Max uit, inclusief hoeveel mensen tegelijk kunnen kijken en hoeveel apparaten kunnen streamen op één account.

Hoe kan ik HBO Max op meerdere apparaten bekijken?

Als je HBO Max op meerdere apparaten wilt bekijken, moet je elk apparaat op dezelfde manier instellen als het eerste apparaat dat je met de service hebt gebruikt. Afhankelijk van het apparaat moet u zich mogelijk aanmelden met uw e-mailadres en wachtwoord of een code invoeren op de aanmeldingssite van HBO Max TV. Je kunt dit proces herhalen met zoveel apparaten als je wilt.

HBO Max heeft een lijst met ondersteunde apparaten. Zolang een apparaat op die lijst staat, kun je het toevoegen aan je account en het gebruiken om HBO Max te bekijken.

Hoeveel profielen kun je hebben op HBO Max?

Zodra je meerdere apparaten hebt aangesloten, moet je extra HBO Max-profielen instellen. Je HBO Max-account kan maximaal vijf andere profielen hebben. Wanneer je verschillende profielen op verschillende apparaten gebruikt, kan elk een andere film of show streamen. Elk account heeft een aparte kijkgeschiedenis en favorieten.

Wanneer je de HBO Max-website laadt of de HBO Max-app opent en meerdere profielen hebt, moet je er een selecteren voordat je verder gaat. U kunt ook op elk gewenst moment tussen profielen op één apparaat schakelen door uw profielpictogram te selecteren, zodat meerdere mensen één apparaat kunnen delen zonder hun kijkgeschiedenis te vermengen.

Hoe voeg je profielen toe voor gezinsleden op HBO Max?

Je kunt profielen toevoegen vanaf de HBO Max-website of de app. Zolang je nog geen vijf profielen hebt, kun je een nieuw profiel toevoegen vanaf hetzelfde scherm dat wordt gebruikt om tussen profielen te schakelen.

Zo voeg je een profiel toe voor een gezinslid op HBO Max:

  1. Navigeer naar de HBO Max-website of open de app.
  2. Selecteer in het profielselectiescherm +Adult om een volwassen account toe te voegen of +Child om een kinderaccount toe te voegen.

    Image
    Image

    Als het profiel voor een kind is, kun je een code instellen om te voorkomen dat ze overschakelen naar je profiel om toegang te krijgen tot inhoud voor volwassenen.

  3. Voer een naam in voor het profiel en selecteer een kleur.

    Image
    Image
  4. Selecteer Opslaan.

    Image
    Image
  5. De eigenaar van het nieuwe profiel kan nu inloggen op je HBO Max-account op zijn apparaat en kijken met zijn nieuwe profiel.

    Profielen zijn geen accounts. Wanneer je een profiel voor een gezinslid aanmaakt, moeten ze nog steeds inloggen op HBO Max op hun apparaat met je wachtwoord.

Bottom Line

Met HBO Max kun je naar drie apparaten tegelijk streamen. Dat omvat telefoons, streaming-apparaten zoals Roku en Fire Stick, smart-tv's, de HBO Max-website op een computer en andere apparaten. Als je naar meer dan drie apparaten tegelijk probeert te streamen, krijg je een foutmelding te zien dat je op te veel apparaten streamt. Als dat gebeurt, kun je pas streamen als iemand die momenteel streamt op je account stopt met kijken.

Kun jij iemand van HBO Max schoppen?

Als er te veel mensen streamen op je HBO Max-account en je wilt meteen de controle overnemen, kun je iemand eruit schoppen. Hun apparaat moet dan opnieuw verbinding maken voordat ze opnieuw kunnen streamen.

Iemand van HBO Max schoppen is ook handig als je vermoedt dat iemand je accountgegevens heeft gestolen. In beide gevallen kunt u een apparaat onmiddellijk verwijderen door u aan te melden bij HBO Max op uw computer of telefoon en naar het scherm Apparaten beheren te gaan. Je kunt elk apparaat zien dat ooit is verbonden en ze één voor één of allemaal tegelijk verwijderen.

Zo schop je iemand van HBO Max af:

  1. Navigeer naar de HBO Max-website of open de app en selecteer je profile.

    Image
    Image
  2. Selecteer je profielpictogram in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  3. Selecteer Apparaten beheren.

    Image
    Image
  4. Selecteer de X naast een apparaat om dat apparaat te verwijderen, of TEKEN ALLE APPARATEN UIT om alle apparaten tegelijk te verwijderen.

    Image
    Image

Kunt u een HBO Max-schermlimiet omzeilen?

Er is geen manier om de HBO Max-apparaatlimiet te omzeilen en HBO biedt geen optie om het aantal gelijktijdige streams te verhogen. U kunt echter films en tv-programma's downloaden van HBO Max en ze offline bekijken. Zolang je apparaat offline is terwijl je kijkt, telt het niet mee voor de schermlimiet.

Om een video van HBO Max te downloaden, logt u in op de app op uw apparaat, controleert u of u het juiste profiel gebruikt en zoekt u een film of tv-programma. Selecteer de show die u wilt downloaden en klik of tik vervolgens op het downloadpictogram, dat eruitziet als een pijl die naar beneden wijst. Je kunt maximaal 30 dingen downloaden op één account en die limiet wordt gedeeld tussen al je profielen. Downloads blijven maximaal 30 dagen beschikbaar, maar nadat je iets begint te kijken, moet je het binnen 48 uur afmaken.

FAQ

    Hoe zeg ik HBO Max op?

    Als je HBO Max wilt annuleren, ga dan naar je Profile > Abonnement of Instellingen> Abonnement beheren > Abonnement opzeggen Als je je hebt geabonneerd op HBO Max via een kabelprovider of mobiel abonnement, log dan in op hun service om je abonnement op te zeggen.

    Welke shows zijn er op HBO Max?

    Er zijn honderden klassieke en originele shows op HBO Max, waaronder Titans, Curb Your Enthusiasm en Westworld. Je kunt ook veel films vinden op HBO Max.

    Kan ik HBO Max gratis krijgen?

    Nee. HBO Max biedt geen gratis proefperiode. Je kunt echter wel HBO Max krijgen als je een abonnement op HBO hebt via een andere dienst.

Aanbevolen: