Hoe kan ik iemand een bericht sturen op YouTube

Inhoudsopgave:

Hoe kan ik iemand een bericht sturen op YouTube
Hoe kan ik iemand een bericht sturen op YouTube
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt YouTube-videomakers op hun kanaal een bericht sturen via hun e-mailadres onder het tabblad Over.
  • Er is geen functie voor privéberichten ingebouwd in YouTube.

Dit artikel legt uit hoe je kunt communiceren met YouTube-videomakers.

Is er een manier om iemand een bericht te sturen op YouTube?

Het verzenden van een bericht naar een maker op YouTube is geen directe functie van YouTube. In plaats daarvan moet u via e-mail gaan. Je moet de YouTube-zoekfunctie gebruiken om de maker of het kanaal te vinden.

  1. Typ een videotitel in de zoekbalk.

    Image
    Image
  2. Klik een YouTube-video naar keuze.

    Image
    Image
  3. Klik de gebruikersnaam onder de videotitel.

    Image
    Image
  4. Klik op de Over tab.

    Image
    Image
  5. Klik bekijk e-mailadres.

    Image
    Image

    Opmerking

    Er is mogelijk geen e-mailadres beschikbaar. Het hangt ervan af of de YouTube-creator zijn of haar e-mailadres heeft vermeld als zichtbaar voor het publiek.

  6. Mogelijk wordt u gevraagd een Captcha-quiz te beantwoorden.
  7. Klik het e-mailadres, uw standaard e-mailprovider wordt geopend.

    Image
    Image

Een reactie achterlaten is niet altijd de meest persoonlijke optie of de meest wenselijke. Maar het is een geweldige manier om een directe communicatielijn tot stand te brengen als een e-mailadres niet beschikbaar is.

Kun je iemand een bericht sturen op YouTube?

Je kunt iemand op YouTube een bericht sturen, maar dan met een e-mailadres. Je moet de bovenstaande instructies volgen om naar de Over-pagina te gaan en op het e-mailadres van de maker te klikken.

Er zijn momenten waarop de maker geen e-mailadres aan zijn YouTube-kanaal heeft gekoppeld. Als dit het geval is, moet je een openbare reactie achterlaten op een van hun video's.

Hoe stuur je een privébericht op YouTube?

Helaas is er geen functie voor privéberichten op YouTube. Vroeger was er connectiviteit met Google+, maar Google stopte met die dienst. De enige manier om privé met een maker van YouTube-inhoud te communiceren, is via een e-mailadres. Anders moet je contact met hen opnemen via het opmerkingengedeelte. Opmerkingen zijn niet altijd de beste vorm van communicatie omdat ze zichtbaar zijn voor het publiek. Maar je kunt een YouTube-creator in een reactie vragen hoe hij contact met je kan opnemen. Het is de beste manier om direct contact te leggen met je favoriete YouTube-videomakers.

FAQ

    Hoe stuur ik iemand een bericht in de mobiele YouTube-app?

    Je kunt een maker van inhoud geen berichten sturen via de YouTube-app. Open het YouTube-kanaal in een webbrowser en zoek contactgegevens op het tabblad Over.

    Hoe stuur ik iemand een bericht op YouTube-reacties?

    Je kunt een reactie op een bepaalde video achterlaten om met de maker te communiceren als reacties zijn toegestaan. Tik op uw smartphone op Opmerkingen > Een openbare opmerking toevoegen > typ uw bericht > Verzenden Op sommige telefoons het kan zijn Comments > Add a comment > typ uw bericht Send Ga op het bureaublad naar de opmerkingen sectie > voeg je bericht toe > en selecteer Comment Je kunt ook communiceren met kanaalmakers via YouTube Community-berichten of live chats en polls van YouTube-streamers.

Aanbevolen: