Hoe iCloud Mail door te sturen naar een ander e-mailadres

Inhoudsopgave:

Hoe iCloud Mail door te sturen naar een ander e-mailadres
Hoe iCloud Mail door te sturen naar een ander e-mailadres
Anonim

Wat te weten

  • Log in op iCloud en ga naar Mail > Settings > Preferences >Algemeen . Vink Stuur mijn e-mail door aan aan. Voer het adres in waarnaar u doorstuurt.
  • Als u de doorgestuurde e-mails uit iCloud Mail wilt verwijderen, vinkt u het vakje Berichten verwijderen na doorsturen aan.
  • Zorg ervoor dat het doorstuuradres werkt voordat u automatisch verwijderen inschakelt om te voorkomen dat berichten verloren gaan.

Als je meerdere iCloud-e-mailaccounts of accounts via andere diensten hebt, kan het tijdrovend zijn om al die accounts te controleren. De oplossing is om uw iCloud-mail automatisch door te sturen naar uw hoofd-e-mailadres - het adres dat u regelmatig controleert. U kunt ervoor kiezen om een kopie in het doorsturende iCloud Mail-account als back-up te bewaren. ook.

Stel het doorsturen van e-mail in iCloud in

Hier leest u hoe u uw e-mail van het ene account naar het andere kunt doorsturen:

  1. Ga naar iCloud.com in je browser en log in.
  2. Klik op Mail.

    Image
    Image
  3. Klik op het tandwiel onderaan het linkerdeelvenster, onder de lijst met mailboxen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Voorkeuren in het menu dat wordt geopend.

    Image
    Image
  5. Open de Algemeen tab.

    Image
    Image
  6. Vink het vakje aan naast Stuur mijn e-mail door naar.
  7. Voer het e-mailadres in waarnaar u wilt dat alle inkomende berichten automatisch worden doorgestuurd in het veld na Stuur mijn e-mail door naar.
  8. Als u wilt dat de doorgestuurde e-mails worden verwijderd uit uw iCloud Mail-account nadat ze zijn doorgestuurd, vinkt u het vakje aan voor Berichten verwijderen na doorsturen.

    Controleer of het doorstuuradres werkt voordat u automatisch verwijderen inschakelt om te voorkomen dat u berichten kwijtraakt. Als u een onjuist e-mailadres invoert, worden de e-mails doorgestuurd naar het verkeerde adres en tegelijkertijd verwijderd uit iCloud, wat betekent dat u ze nooit te zien krijgt.

  9. Klik op Gereed.

iCloud Mail stuurt geen verificatiebericht. Het doorsturen begint onmiddellijk.

Aanbevolen: