Hoe een niet-opgeslagen PowerPoint te herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe een niet-opgeslagen PowerPoint te herstellen
Hoe een niet-opgeslagen PowerPoint te herstellen
Anonim

Wat te weten

  • File > Open > Herstel niet-opgeslagen presentaties.
  • Or: File > Info > Presentaties beheren > Herstellen Niet-opgeslagen presentaties.
  • Controleer uw Prullenbak en automatische back-upmappen op verwijderde presentaties, of gebruik herstelsoftware.

Dit artikel legt uit hoe je een niet-opgeslagen PowerPoint kunt herstellen. Deze instructies zijn van toepassing op PowerPoint 2019, 2016, 2013 en Microsoft Office 365.

Hoe herstel ik een PowerPoint die niet is opgeslagen?

Er zijn een paar manieren om een niet-opgeslagen PowerPoint te herstellen. Als een methode niet werkt, moet u de andere opties proberen die hieronder worden beschreven.

PowerPoint heeft een functie genaamd AutoHerstel die periodiek gegevens van uw presentaties opslaat. In nieuwere versies van PowerPoint hebt u toegang tot AutoHerstel-bestanden vanuit PowerPoint:

  1. Ga naar de File tab.

    Image
    Image
  2. Selecteer Open.

    Image
    Image
  3. Selecteer Herstel niet-opgeslagen presentaties onderaan de lijst met recente bestanden.

    Image
    Image
  4. Selecteer uw presentatie om deze te openen. Als je het niet ziet, ga dan naar het volgende gedeelte om een andere methode te proberen.

Alternatieve manier om een niet-opgeslagen PowerPoint te herstellen

Afhankelijk van uw versie van PowerPoint, kunnen de stappen voor het herstellen van niet-opgeslagen presentaties verschillen:

  1. Ga naar de File tab.

    Image
    Image
  2. Selecteer Info.

    Image
    Image
  3. Selecteren Presentaties beheren > Niet-opgeslagen presentaties herstellen.

    Image
    Image
  4. Selecteer uw presentatie om deze te openen.

Als u de optie Niet-opgeslagen presentaties herstellen niet ziet in PowerPoint, vindt u uw presentatie mogelijk in de volgende map op Windows:

C:\Users\ Gebruiker \AppData\Roaming\Microsoft\PowerPoint

Op Mac vindt u AutoHerstel-gegevens in deze map:

  • Users/ User /Library/Containers/com. Microsoft. Powerpoint/Data/Library/Preferences/AutoRecovery

Kopieer en plak het bovenstaande bestandspad in de bestandsverkenner of Finder-adresbalk; druk vervolgens op Enter om de map te openen. Vervang Gebruiker door uw Windows- of Mac-gebruikersnaam.

Image
Image

Als je je bestand nog steeds niet ziet, probeer dan in de volgende map op Windows te kijken:

C:\Users\ Gebruiker \AppData\Local\Temp

U kunt ook op Windows-toets+ R drukken om de opdracht Uitvoeren te openen en %temp% in te voerenin de prompt Uitvoeren om de map Temp te openen. Om uw presentatie te vinden, zoekt u naar ppt bestanden.

Hoe krijg ik mijn verwijderde PowerPoint-presentatie terug?

Als je eerder een presentatie hebt opgeslagen en deze is verwijderd, zijn er een paar dingen die je kunt proberen om je PowerPoint te herstellen.

Controleer eerst uw Windows Prullenbak of Mac Trash-map. Afhankelijk van hoe lang geleden een gebruiker het heeft verwijderd, kunt u mogelijk bestanden herstellen uit de Prullenbak of bestanden herstellen uit de Prullenbak op Mac. Als dit lukt, moet het bestand terugkeren naar de oorspronkelijke map.

Als je automatische back-upsoftware gebruikt, controleer dan je back-upmappen. Je kunt je bestand ook herstellen met behulp van herstelsoftware zoals Recuva of Disk Drill.

PowerPoint AutoSave inschakelen

PowerPoint bevat een AutoSave-functie die om de paar seconden een back-up van uw werk maakt. Selecteer de AutoSave-tuimelschakelaar in de linkerbovenhoek van uw presentatie om deze On in te schakelen, of ga naar File > Options > Save en vink het vakje AutoSave aan.

Image
Image

FAQ

    Hoe herstel ik een niet-opgeslagen Word-document?

    Om een niet-opgeslagen Word-document te herstellen, gaat u naar Bestand > Beheer documenten > Herstel niet-opgeslagen documentenAls u het document in de lijst ziet staan, selecteert u het. Of zoek een back-up van het bestand door naar File > Open > Browse te gaan. gebruik Windows Verkenner om te zoeken naar herstelde of tijdelijke bestanden.

    Hoe herstel ik een niet-opgeslagen Excel-bestand?

    Om een niet-opgeslagen Excel-bestand te herstellen, als u AutoSave hebt ingeschakeld, bekijkt u de Document Recovery-interface wanneer u Excel start. In de sectie met de naam Beschikbare bestanden ziet u al uw automatisch opgeslagen werkmappen en documentbestanden. Om een bestand te herstellen, selecteert u de pijl naast de bestandsdetails en kiest u Open

    Hoe herstel ik een niet-opgeslagen Kladblok-bestand?

    Om een verwijderd of niet-opgeslagen Kladblok-bestand te herstellen, gaat u naar de zoekfunctie van Windows 10, typt u %AppData% en drukt u op Enter. De map Roamen wordt geopend. Zoek naar bestanden die eindigen op .txt om uw niet-opgeslagen Kladblok-bestand te vinden.

Aanbevolen: