Outlook wijzigen zodat het meteen e-mail verzendt

Inhoudsopgave:

Outlook wijzigen zodat het meteen e-mail verzendt
Outlook wijzigen zodat het meteen e-mail verzendt
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Bestand > Opties > Outlook-opties > Geavanceerd > Verzenden en ontvangen > Verzend onmiddellijk wanneer verbonden en selecteer OK.
  • Wanneer verbonden met een netwerk en Outlook online is, worden e-mails onmiddellijk verzonden wanneer u op Send. klikt
  • Wanneer verbonden met een netwerk en Outlook offline is, worden e-mails verzonden wanneer Outlook online is.

Stel Outlook in zodat het e-mail onmiddellijk bezorgt nadat u op Verzenden hebt geklikt in plaats van een schema voor het verzenden van e-mail te gebruiken. De sleutel ligt in het instellen van de juiste opties. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op Outlook 2019, 2016, 2013 en 2010, evenals Outlook voor Microsoft 365.

Verander Outlook zodat het meteen e-mail verzendt

Als Outlook wacht om uw e-mail volgens een schema te verzenden, wijzigt u de instellingen zodat het e-mails onmiddellijk verzendt wanneer u op de knop Send drukt.

  1. Ga naar Bestand.
  2. Selecteer Opties.

    Image
    Image
  3. Selecteer in Outlook-opties Geavanceerd.

    Image
    Image
  4. Ga naar de Verzenden en ontvangen sectie.

    Image
    Image
  5. Selecteer het Verzend onmiddellijk wanneer verbonden checkbox.
  6. Selecteer OK.

Wat gebeurt er als 'Direct verzenden wanneer verbonden' is ingeschakeld?

Als de Verzend onmiddellijk wanneer verbonden optie is ingeschakeld in Outlook en u klikt op Verzenden, wat er daarna gebeurt, hangt af van of u verbonden bent met een netwerk en of Outlook offline of online is:

  • Als u verbonden bent en Outlook is ingesteld op Work Online, wordt het bericht onmiddellijk bezorgd, tenzij er een fout optreedt in Outlook. In dat geval probeert het daarna periodiek te bezorgen.
  • Als u verbonden bent en Outlook is ingesteld op Offline werken, zal Outlook de e-mail niet bezorgen. Het bericht wordt bewaard in Outbox totdat u Outlook instelt op Work Online.

    Outlook probeert het bericht offline te verzenden als het account deel uitmaakt van een groep voor verzenden/ontvangen die is ingesteld om e-mail volgens een schema te bezorgen terwijl u offline werkt.

  • Als u niet verbonden bent en Outlook is ingesteld op Work Online, verzendt Outlook de e-mail maar retourneert een fout. Het bericht wordt bewaard in Outbox. Outlook probeert de e-mail een paar minuten nadat u verbinding hebt gemaakt af te leveren.
  • Als u niet verbonden bent en Outlook is ingesteld op Offline werken, zal Outlook het bericht niet onmiddellijk bezorgen.

Maak Outlook op elk gewenst moment e-mailbezorging

Druk op F9 of selecteer Verzenden/ontvangen > Alle mappen verzenden/ontvangen om laat Outlook proberen om berichten in Outbox-mappen af te leveren (op voorwaarde dat de accounts zijn opgenomen in een Verzenden/ontvangen groep die is opgenomen in de handleiding Verzenden/ontvangen acties.

Aanbevolen: