Hoe meerdere e-mails doorsturen vanaf een Mac

Inhoudsopgave:

Hoe meerdere e-mails doorsturen vanaf een Mac
Hoe meerdere e-mails doorsturen vanaf een Mac
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer in de Mail-app de gewenste berichten, open het Message menu en selecteer Forward. Voer e-mailadressen in en selecteer Verzenden.
  • In oudere versies van Mail selecteert u uw berichten, klikt u op Nieuw bericht in het menu Bestand en voert u de gewenste ontvangers in.
  • Vervolgens, in het Bewerken menu, selecteer Geselecteerde berichten toevoegen, en stuur je nieuwe bericht om alles door te sturen.

Elke dag verzend, ontvang en stuur je e-mailberichten in de Mail-app op je Mac. Maar wist u dat u meerdere e-mails in Mail kunt doorsturen en ze allemaal als één bericht kunt weergeven? We laten u zien hoe u dat precies kunt doen op macOS Catalina (10.15). Dezelfde functionaliteit bestaat in eerdere versies van Mail, maar de menu- en opdrachtnamen kunnen verschillen.

Hoe meerdere e-mails door te sturen in Mail

Je vraagt je misschien af waarom je meerdere e-mails tegelijk moet doorsturen in plaats van elk bericht afzonderlijk te verzenden. Het korte antwoord is dat als alle berichten gerelateerd zijn - misschien koop je kaartjes voor een evenement voor een groep vrienden en je communiceert individueel met die vrienden - het voor ontvangers verwarrend kan zijn om ze bij te houden.

Volg de volgende stappen om meerdere e-mailberichten in Mail door te sturen:

  1. Houd in Mail in de berichtenlijst de Control-toets ingedrukt en selecteer vervolgens elk bericht dat u wilt doorsturen.

    Als u uw berichten groepeert op thread, selecteert u standaard het eerste bericht in de thread om de hele thread te selecteren.

  2. Selecteer in het Message menu Forward.

    Image
    Image

    Om het hele bericht, inclusief de koptekst, door te sturen in het Message menu, selecteer Doorsturen als bijlage.

    Er wordt een nieuwe e-mail geopend met de doorgestuurde berichten in de body.

  3. Typ in het nieuwe e-mailbericht de namen of e-mailadressen van de mensen naar wie u de e-mails wilt doorsturen, een onderwerp voor uw e-mail en elk bericht in de hoofdtekst van de e-mail. Als u klaar bent, selecteert u Verzenden.

Hoe meerdere e-mails door te sturen in eerdere versies van Mail

Als je de Mail-app gebruikt op een computer met Mac OS X Lion (10.7) of eerder, voer je de volgende stappen uit om meerdere e-mails door te sturen:

  1. Houd in Mail in de berichtenlijst de Control-toets ingedrukt en selecteer vervolgens elk bericht dat u wilt doorsturen.
  2. Selecteer in het File menu New Message.
  3. Typ in het nieuwe e-mailbericht de namen of e-mailadressen van de mensen naar wie u de e-mails wilt doorsturen, een onderwerp voor uw e-mail en elk bericht in de hoofdtekst van de e-mail.

  4. Selecteer in het Edit menu Voeg geselecteerde berichten toe.

    In sommige versies van Mail verschijnt de opdracht Geselecteerde berichten toevoegen in plaats daarvan in het menu Berichten.

Aanbevolen: