Hoe antwoorden op Twitter te verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe antwoorden op Twitter te verbergen
Hoe antwoorden op Twitter te verbergen
Anonim

Wat te weten

  • Zoek het antwoord op je tweet dat je wilt verbergen. Tik of klik op het menu pictogram. Selecteer Verberg antwoord. Kies Verberg antwoord opnieuw.
  • Om verborgen antwoorden te zien, selecteer je het hidden reply icoon in de rechter benedenhoek van de originele tweet.
  • Om een antwoord zichtbaar te maken, selecteert u het menu pictogram naast het antwoord en selecteert u Reactie zichtbaar maken.

Dit artikel legt uit hoe je antwoorden op je tweets op de twitter.com-website en de Twitter-apps voor Android- en iOS-apparaten kunt verbergen. De functie is niet beschikbaar op Tweetdeck. In het artikel wordt ook uitgelegd hoe u verborgen antwoorden kunt bekijken en zichtbaar maken.

Hoe antwoorden op Twitter te verbergen

Twitter kan chaotisch zijn, met een mix van originele tweets, threads, retweets, vind-ik-leuks en antwoorden. Het verbergen van antwoorden op Twitter is een manier om het lawaai te verminderen.

Als je een antwoord op je tweet ziet dat je om welke reden dan ook niet leuk vindt, kun je het met een paar klikken verbergen.

  1. Vind het antwoord in je Twitter-feed.
  2. Klik of tik op het menupictogram.

    Image
    Image
  3. Klik of tik op hide reply.

    Image
    Image
  4. Je krijgt een bevestigingspop-up. Klik of tik op Verberg antwoord. Het antwoord verschijnt niet meer op je tijdlijn.

    Image
    Image

Hoe verborgen antwoorden te zien en zichtbaar te maken

Je kunt antwoorden zien die je hebt verborgen, evenals antwoorden die anderen hebben verborgen door naar de originele tweet te gaan.

  1. Klik of tik op het verborgen antwoordpictogram rechtsonder in de originele tweet.

    Image
    Image
  2. Je ziet een lijst met verborgen antwoorden.

    Image
    Image
  3. Om een tweet zichtbaar te maken, klik of tik je op het menupictogram naast het antwoord. Klik of tik vervolgens op antwoord zichtbaar maken.

    Image
    Image

Accounts dempen, ontvolgen en blokkeren

Er zijn verschillende manieren om met intimidatie of algemene onaangenaamheden op Twitter om te gaan, behalve om een andere gebruiker aan het bedrijf te melden. Als het verbergen van antwoorden niet voldoende is, kun je volgers op drie manieren van Twitter verwijderen: dempen, niet meer volgen en blokkeren.

Als je een Twitter-account dempt, kun je tweets van een andere gebruiker van je tijdlijn verwijderen zonder ze niet meer te volgen of te blokkeren. Die gebruiker kan je nog steeds directe berichten sturen, maar je ontvangt geen meldingen van zijn account. Ze zullen ook niet weten dat je ze hebt gedempt.

Ontvolgen spreekt voor zich. Wanneer je iemand ontvolgt op Twitter, zie je niet langer hun tweets op je tijdlijn, maar zie je antwoorden op hun tweets van mensen die je volgt, evenals retweets. De gebruiker krijgt geen melding dat je hem niet meer volgt, maar hij kan erachter komen door speurwerk of door een tool van derden te gebruiken.

Image
Image

Een gebruiker blokkeren is de meest agressieve optie. Je ziet hun tweets niet op je tijdlijn. En als iemand die je volgt antwoordt of retweet, zie je een bericht met de tekst 'deze tweet is niet beschikbaar' onder hun antwoord. Accounts die u hebt geblokkeerd, kunnen u ook niet volgen op Twitter (en u kunt ze ook niet volgen).

Een geblokkeerde gebruiker krijgt geen melding, maar als ze je profiel bezoeken, zien ze dat je ze hebt geblokkeerd. Als je tweets echter openbaar zijn, kunnen ze je tweets zien zolang ze zijn uitgelogd van hun account.

Aanbevolen: