Twitter stelt je nu in staat om antwoorden te beperken na het verzenden van een tweet

Twitter stelt je nu in staat om antwoorden te beperken na het verzenden van een tweet
Twitter stelt je nu in staat om antwoorden te beperken na het verzenden van een tweet
Anonim

Ben je het beu om je zinvolle perspectieven en hottakes te tweeten, om een uur later terug te komen en een groot aantal bots en antwoorden te vinden die je draad domineren? Twitter staat achter je.

Twitter Safety heeft in een tweet aangekondigd dat gebruikers nu kunnen beperken wie rechtstreeks op hun tweets kan antwoorden, zelfs nadat ze al zijn verzonden. Voorheen konden gebruikers hun antwoordinstellingen alleen aanpassen voordat ze een tweet stuurden.

Image
Image

Volgens een foto met de nieuwe functie, verschijnt de nieuwe antwoordoptie in het pop-upmenu van de individuele tweet naast de gebruikelijke opties om een tweet vast te zetten, het gesprek te dempen, toe te voegen aan/te verwijderen uit lijsten en de tweeten.

De stap volgt op het besluit van het socialemediaplatform van afgelopen augustus om gebruikers toe te staan reacties op tweets te beperken voordat ze worden verzonden. Die beslissing, volgens een bericht op de blog van het bedrijf, was bedoeld om "te leiden tot zinvollere gesprekken op Twitter", terwijl gebruikers nog steeds verschillende standpunten hadden.

Twitter's blogpost van afgelopen augustus waarin de oorspronkelijke functie voor het beperken van antwoorden werd aangekondigd, verklaarde: "Twitter dient het openbare gesprek, dus het is belangrijk dat mensen verschillende perspectieven kunnen zien."

De post merkte op dat er in de maanden die volgden meer veranderingen zouden komen, die de nieuwe optie voor post-tweet-antwoordlimieten lijken te bevatten.

Volgens die richtlijnen zullen gebruikers die niet in staat zijn om op tweets te reageren, net als voorheen een grijze antwoordoptie zien, maar kunnen ze nog steeds de tweet, retweet of retweet met commentaar bekijken en de tweet "liken".

Aanbevolen: