Google Play Games om Android-favorieten naar de pc te brengen

Google Play Games om Android-favorieten naar de pc te brengen
Google Play Games om Android-favorieten naar de pc te brengen
Anonim

Als je ooit iets op een Android-apparaat hebt gespeeld waarvan je zou willen dat je het op je pc kon spelen, hoef je niet lang meer te wachten voordat het mogelijk is.

Tijdens The Game Awards werd onthuld dat Google Play Games nu bestemd is voor Windows-machines. Volgens de aankondiging is Google Play Games van plan om zijn bereik in 2022 uit te breiden, zodat je naadloos kunt schakelen tussen Android- en pc-desktop-/laptopapparaten.

Image
Image
Aanwezigen bij het Google Play 'Change the Game' VIP-evenement op E3 in 2018.

Vivien Killilea / Getty Images

Hoewel Google geen concrete details over de nieuwe pc-app heeft onthuld, is deze waarschijnlijk vergelijkbaar met de Play Games-app die al beschikbaar is voor Android-apparaten. Dit betekent dat u uw voortgang kunt opslaan op een Android-tablet en vervolgens verder kunt gaan waar u was gebleven op uw computer.

Andere functies zoals gameplay-opname of de Instant Play-knop om meteen in een game te springen zonder te downloaden, zijn niet bevestigd (of geweigerd) voor de pc-versie van de app

Volgens 9to5Google zal Google Play Games beschikbaar zijn voor Windows 10 en hoger, hoewel de exacte specificaties voor de app of een van de games nog onbekend zijn.

Image
Image

Google is ook van plan om de nieuwe pc-app te gebruiken om games te distribueren die op Windows zullen draaien, naast zijn eigen Android-games. Je zou dus games moeten kunnen downloaden en kopen om te spelen op je Android-apparaat (dat kan worden gespeeld op je pc), of omgekeerd.

Op het moment van schrijven staat Google Play Games voor de pc gepland voor release ergens in 2022 - er zijn nog geen andere specifieke data of details bekendgemaakt.

Aanbevolen: