Hoe de Windows 10-ervaring naar iOS en Android te brengen

Inhoudsopgave:

Hoe de Windows 10-ervaring naar iOS en Android te brengen
Hoe de Windows 10-ervaring naar iOS en Android te brengen
Anonim

Wat te weten

  • Uw telefoon-app: gebruik deze om Microsoft Office, Microsoft Photos, OneDrive, Outlook en Skype te installeren/synchroniseren.
  • OneDrive: wordt gebruikt voor toegang tot Windows 10-bestanden in cloudopslag en kan bestanden uploaden voor toegang in Windows 10.

Dit artikel legt uit hoe je de Windows 10-ervaring opnieuw kunt creëren op iOS- en Android-apparaten, en moet van toepassing zijn ongeacht wie je telefoon heeft gemaakt (Google, Apple, Samsung, enz.).

Image
Image

De Jouw Telefoon-app voor Windows 10 op iOS en Android

Met de Your Phone-app voor Windows 10 (voorheen bekend als Phone Companion) kunt u uw Microsoft-account synchroniseren met uw smartphone. Het installeert de volgende apps op je iPhone of Android-telefoon:

  • Microsoft Office
  • Microsoft Photos
  • OneDrive
  • Vooruitzichten
  • Skype

Om de Windows Your Phone-app met je mobiele apparaat te synchroniseren, moet je de app eerst downloaden van Google Play of de Apple App Store. Na het installeren van de mobiele app zal deze je door de nodige stappen leiden.

Het is mogelijk om muziek van je OneDrive naar elk apparaat te streamen met behulp van de Groove-app voor Windows 10.

Microsoft OneDrive voor iOS en Android

Microsoft's OneDrive-app slaat uw Windows 10-documenten, foto's en andere bestanden automatisch op in de cloud, zodat ze op al uw apparaten toegankelijk zijn. Bovendien verschijnen alle aantekeningen die u met OneNote maakt op uw telefoon en alle wijzigingen die u aanbrengt in een Microsoft Office-document op uw telefoon, worden automatisch gesynchroniseerd op al uw apparaten. Foto's die u met uw telefoon maakt, kunnen ook worden geüpload naar uw OneDrive, zodat u ze op uw computer kunt bekijken.

Elk OneDrive-account wordt geleverd met 5G gratis opslagruimte, maar als u zich abonneert op Microsoft 365, krijgt u 1 TB opslagruimte voor maximaal vijf gebruikers.

Er is een OneDrive-app voor Mac als je je Mac-computer wilt verbinden met je Microsoft OneDrive.

Aanbevolen: