Origin wil je naar virtueel onroerend goed brengen

Origin wil je naar virtueel onroerend goed brengen
Origin wil je naar virtueel onroerend goed brengen
Anonim

Het kopen van een huis in de echte wereld is de afgelopen jaren steeds moeilijker geworden, dus waarom niet virtueel gaan?

Dat is precies wat de virtuele vastgoedmarktplaats Origin je laat doen. De nieuw aangekondigde service zal gebruikers een plek bieden om land in de metaverse te kopen, verkopen en verhandelen, verkocht als NFT's, zoals aangekondigd via een officieel persbericht.

Image
Image

Origin biedt multichain-functionaliteit, wat betekent dat het landhandel mogelijk maakt over meerdere blockchains en metaverse werelden, allemaal vanuit één enkele hub. Geloof het of niet, dit is iets dat tot nu toe niet bestond, waarbij gebruikers gedwongen werden verschillende metaverse platforms te omzeilen om virtueel onroerend goed te kopen.

De service werkt op dezelfde manier als speculatieplatforms voor onroerend goed en fungeert als tussenpersoon tussen kopers en verkopers. Het einddoel is om de vele ongelijksoortige metaverse vastgoedverkopers onder één dak samen te brengen.

"De vraag naar metavers land groeit voortdurend", zei Origin-oprichter Fred Greene in het persbericht. “Wat de markt nodig heeft, is één enkele databron. Een betrouwbaar platform dat de aankoop van grond vereenvoudigt en tegelijkertijd kopers en verkopers voorziet van alle informatie die ze nodig hebben om door het proces te navigeren.”

Op de technologie is nog steeds patent aangevraagd en moet nog officieel worden gelanceerd, maar Origin is van plan om op een gegeven moment uit te gaan naar de echte landhandel, waarbij de verkoop wordt uitgevoerd als NFT's via een gelicentieerde makelaardij.

Het bedrijf bouwt ook zijn eigen metaverse bestemming. Gebruikers die op de begane grond van deze onderneming willen binnenkomen, kunnen ORIGINMV-tokens kopen via deze officiële link.

Aanbevolen: