Hoe Minecraft Forge te installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Minecraft Forge te installeren
Hoe Minecraft Forge te installeren
Anonim

Wat te weten

  • Om te installeren, ga naar de website, selecteer Windows installer (voor Mac of Linux, selecteer Installer). Sla de advertentie over. Selecteer Install Client > OK.
  • Start de Minecraft-client, selecteer de pijl omhoog en kies Forge > Play. Laat het spel volledig laden en sluit Minecraft af.

Dit artikel legt uit hoe je Minecraft Forge installeert. Instructies zijn van toepassing op Minecraft: Java Edition.

Hoe Minecraft Forge te installeren

Het downloaden en installeren van Minecraft Forge is heel eenvoudig. U moet eerst het installatieprogramma downloaden van de officiële Forge-website, het installatieprogramma uitvoeren met de juiste opties geselecteerd en vervolgens Minecraft starten. Als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je elke Forge-compatibele mod installeren en uitvoeren die je wilt.

Volg elk van deze stappen in volgorde om Minecraft Forge te installeren:

  1. Navigeer naar de officiële Forge-website.

    Image
    Image
  2. Selecteer Windows installer als je Windows hebt of klik op Installer als je een Mac- of Linux-computer hebt.

    Image
    Image

    Als je geen specifieke mods in gedachten hebt, download dan de aanbevolen versie. Sommige oudere mods werken alleen met oudere versies van Forge, in dat geval moet je show all versies selecteren en vervolgens de compatibele versie zoeken.

  3. Het volgende scherm toont een advertentie. Wacht tot de advertentietimer afloopt en selecteer vervolgens Skip in de rechterbovenhoek. Klik op niets anders op de pagina.

    Image
    Image

    Als je een adblocker hebt, of je browser native advertenties blokkeert, zie je een leeg scherm. Klik nergens op. Wacht maar en de volgende pagina wordt geladen.

  4. Wacht tot Forge is gedownload en open vervolgens het bestand dat je hebt gedownload. Open het installatieprogramma en selecteer Install Client en selecteer vervolgens OK.

    Image
    Image
  5. Start uw Minecraft-client en selecteer de pijl omhoog naast Play om het profielmenu te openen.

    Image
    Image

    Forge werkt alleen met Minecraft: Java Edition. Als je Windows 10 gebruikt, zorg er dan voor dat Minecraft: Java Edition is geïnstalleerd en niet de versie van Minecraft die in de Microsoft Store wordt verkocht.

  6. Selecteer het profiel met de naam Forge en selecteer vervolgens Play.

    Image
    Image
  7. Wacht tot het spel volledig is geladen en sluit dan Minecraft af.

    Het laden en afsluiten van Minecraft met het Forge-profiel geselecteerd, voltooit de installatie van Forge. Zodra je dit proces hebt voltooid, ben je klaar om Forge-afhankelijke Minecraft-mods te installeren.

Wat is Minecraft Forge?

Minecraft Forge is een gratis applicatieprogramma-interface (API) en mod loader voor Minecraft: Java Edition. Mod-ontwikkelaars binnen de Minecraft-gemeenschap gebruiken de API om het maken van hun mods te vereenvoudigen, waarna spelers Forge gebruiken om automatisch compatibele mods te laden.

Minecraft is op zichzelf al geweldig, maar het installeren van door de community gebouwde Minecraft-mods opent gloednieuwe manieren om te spelen, en enkele van de beste zijn gebouwd op Minecraft Forge. Mods zijn letterlijk door de gebruiker gemaakte aanpassingen voor Minecraft die nieuwe inhoud toevoegen, het beter laten werken en er beter uit laten zien, je leven gemakkelijker maken in de game en meer. Je hebt eerst Forge nodig, dus we laten je zien hoe je Minecraft Forge installeert, en geven dan enkele tips over wat je moet doen als je het eenmaal hebt.

Bottom Line

In minder technische termen maakt Minecraft Forge het uiterst eenvoudig om compatibele Minecraft-mods te installeren. Als een mod Forge ondersteunt, dan kun je die mod installeren door de bestanden letterlijk te slepen en neer te zetten als je Forge hebt geïnstalleerd.

Forge vs. de vanilleversie

Image
Image

Als je Minecraft Forge downloadt en installeert, biedt Minecraft: Java Edition je de mogelijkheid om elke keer dat je speelt de vanilla-editie of je Forge-modded-editie te spelen. Als je Forge kiest, laadt Minecraft Forge automatisch al je mods, terwijl je door de vanilleversie te kiezen zonder mods kunt spelen.

Door de manier waarop je ervoor kunt kiezen om Forge of vanilla Minecraft te laden, hoef je je nooit zorgen te maken dat Forge of een individuele mod je spel verbreekt. Als er iets raars gebeurt, kun je altijd de vanilleversie van Minecraft spelen totdat er een patch arriveert voor Forge, de beledigende mod of Minecraft zelf.

Grote Minecraft-updates veroorzaken vaak bugs met Forge en individuele mods. Als dat gebeurt, kun je ervoor kiezen om de vanille-versie te gebruiken totdat er nieuwe patches komen, of je kunt proberen al je mods te verwijderen en ze een voor een weer toe te voegen om te zien welke de problemen veroorzaakt.

Minecraft Forge is een mod-loader

Als speler is Minecraft Forge een geautomatiseerde mod-loader. Het controleert op compatibele mods en laadt ze vervolgens elke keer dat je speelt, zolang je Forge kiest in het Minecraft: Java Edition-profielmenu. Je kunt zoveel mods uitvoeren als je wilt, hoewel het uitvoeren van te veel prestatieproblemen kan veroorzaken, en sommige mods werken niet goed met andere.

Mods kunnen de graphics van je spel verbeteren of wijzigen, nieuwe spelmodi en mechanica introduceren, inventaris- en crafting-systemen verbeteren en meer. Er is zelfs een mod om hetzelfde type virtual reality-functionaliteit toe te voegen aan Minecraft: Java Edition die Minecraft voor Windows 10 direct uit de doos heeft.

Mods gebruiken met Forge

Het beste is dat, aangezien Forge een geautomatiseerde lader is, je alleen maar de gewenste mod hoeft te downloaden, deze in je Minecraft-map te plaatsen en Minecraft te starten. Zolang je het Forge-profiel hebt geselecteerd, wordt je mod geladen zonder extra configuratie of werk van jouw kant.

Aanbevolen: