De 5 beste gamingstoelen, getest door Lifewire

Inhoudsopgave:

De 5 beste gamingstoelen, getest door Lifewire
De 5 beste gamingstoelen, getest door Lifewire
Anonim

Op zoek naar een eenvoudige gamestoel die comfortabel en betaalbaar is? Onze experts zeggen dat je gewoon de Homall Gaming Chair moet kopen

Gamers die lange uren achter een toetsenbord en muis zitten, kunnen worden blootgesteld aan spierspanning, een slechte houding en algemeen ongemak - die allemaal elke game-ervaring kunnen verpesten. Gamestoelen zijn speciaal ontworpen om deze problemen aan te pakken met schuim met een hoge dichtheid voor extra demping, nek- en lendensteun en andere kenmerken zoals aluminium frames voor een betere duurzaamheid.

Als je specifieke behoeften hebt, zoals je speelkamer die dubbel zo groot is als je kantoorruimte, zijn er tal van kantoorvriendelijke zitmogelijkheden. Als u geïnteresseerd bent in maatwerk of hoogwaardige materialen, beta alt u meer om die functies te krijgen. Bekijk onze topkeuzes hieronder om uw perfecte gamestoel te vinden.

Beste algemeen: Homall Executive draaistoel

Image
Image

Als je een goede gamestoel wilt voor een stevige prijs, dan is de Homall Gaming Chair ideaal voor de meeste behoeften. Het maakt gebruik van vormschuim met een hoge dichtheid om extra ondersteuning te bieden, en het is ook elastisch en veerkrachtig voor een langere levensduur. Hoogwaardig PU-leer geeft een leuk, opwindend ontwerp en biedt tegelijkertijd slijtvastheid, dus het gaat geruime tijd mee aan de binnen- en buitenkant.

Onze tester Will, die een week met de stoel doorbracht, zei dat hij als comfortabel en onze duurdere keuze bleek te zijn.

Het frame is gemaakt van dik staal, waardoor het een extreem stevige en duurzame stoel is. Als je het soort persoon bent dat draai- en schommelmogelijkheden nodig heeft, kan de Homall de volledige 360 graden draaien en tot 180 graden naar achteren gaan om volledig plat te liggen.

In termen van verstelbaarheid kun je de zithoogte en armleuningverstelbaarheid verwachten, evenals een verwijderbaar hoofdsteunkussen en een lendenkussen, voor een zekere mate van maatwerk. In zijn recensie was tech-expert Will ook enthousiast over de eenvoudige installatie van de stoel.

Frame: Staal | Foam: Hoge dichtheid | Afwerking: PU-leer | Gewichtscapaciteit: 260 lbs.

"De lange rug in racerstijl is comfortabel en ondersteunt zelfs een vrij grote en breedgeschouderde volwassen man, die tot 180 graden naar achteren kan kantelen." - Will Fulton, producttester

Image
Image

Beste stof: Razer Iskur stoffen gamingstoel

Image
Image

Razer's Iskur-gaming is een geweldige optie voor diegenen die een stof willen in plaats van een lederen esthetiek. De stof zelf is zacht en morsbestendig dankzij een dicht geweven garen, dus het biedt bescherming tegen water, olie en vuil. Onder die moderne buitenkant bevindt zich een laag schuimkussens met een hoge dichtheid die zich naar uw lichaamsvorm zullen vormen en ondersteuning bieden.

Naast de stof zijn de 4D-armleuningen verreweg de beste eigenschap van deze stoel, die vanuit bijna elke hoek verstelbaar is. Je kunt ze vooruit, achteruit en alles daartussenin duwen. Het heeft ook een ingebouwde lendensteun die volledig aan uw behoeften kan worden aangepast, hoewel u een nekkussen apart moet aanschaffen.

Frame: Metaal en multiplex | Foam: Hoge dichtheid | Afwerking: Functionele stof | Gewichtscapaciteit: 299 lbs.

Beste uitspatting: Mavix M9 Gaming Chair

Image
Image

Extended Recline Technology en gespecialiseerde lendensteun maken deze gamestoel tot een van de beste op de markt, en terecht. Vergrendelbare wielen zorgen ervoor dat je op zijn plaats blijft tijdens het gamen. Het is van boven naar beneden gebouwd met ergonomie in gedachten, van de verstelbare armleuningen tot de neksteun. De ligstoel kan ook worden vergrendeld en zelfs de zitting kan op meerdere manieren worden aangepast, zodat u deze kunt aanpassen aan uw vorm.

Het slanke ontwerp is een aanvulling op elke moderne gaming-opstelling en je kunt de kleuren en zelfs de afwerking van de lendensteun aanpassen van mesh tot steviger leer (hoewel het de prijs zal verhogen). Als je denkt dat je ook een voetensteun nodig hebt, kun je een bijpassende aan de opstelling toevoegen. In haar recensie vond onze tester Rebecca zowel de wielsloten als de standaard zitting van pluche schuim goed.

Frame: Metaal en kunststof | Foam: Hoge dichtheid of standaard | Afwerking: PU-leer | Gewichtscapaciteit: 300 lbs.

"In feite kan bijna alles worden aangepast, van de zitdiepte tot de hoek van de hoofdsteun - de stoel is eenvoudig aan te passen aan uw persoonlijke behoeften." - Rebecca Isaacs, producttester

Image
Image

Beste kantoormassage-gamingstoel: VON RACER Massage-gamingstoel

Image
Image

De VON RACER-gamingstoel is de perfecte optie voor diegenen die een extra laag comfort willen dankzij de massagefunctie. De lendensteun past zich aan uw lengte aan, zodat u het meeste uit de stimulator kunt halen. Voor degenen die echt in de massagefuncties willen leunen, wordt het geleverd met een intrekbare voetsteun om je echt te helpen ontspannen tijdens je gamesessies. Het massagekussen is ook afneembaar.

Een sterbasis met 360-graden zwenkwielen maakt dit ook ideaal voor multifunctionele doeleinden, dus als je in een thuiskantoor werkt en je gaming-opstelling zich in de hal bevindt, kun je het gemakkelijk verplaatsen jouw huis.

Frame: Metaal en kunststof | Foam: Standaard | Afwerking: PU-leer | Gewichtscapaciteit: 250 lbs.

Beste bureaustoel voor gaming: Flash Furniture Mid-Back bureaustoel

Image
Image

Als je vanuit huis werkt en een stoel nodig hebt die geschikt is voor een kantoorruimte, is de Flash Office Chair een geweldige manier om het beste van twee werelden te krijgen. Het is universeel stijlvol met zijn mesh en stoffen afwerking, die ademend is.

Het wordt geleverd met drie hendels om u te helpen de zithoek, rugleuning en hoogte aan te passen, zodat u de perfecte pasvorm kunt krijgen. De arm- en rugleuningen zorgen ook voor een gemakkelijke aanpassing, mocht u dat nodig hebben. Het belangrijkste is dat deze stoel een ANSI-classificatie heeft gekregen vanwege zijn ergonomie.

Frame: Nylon en plastic | Foam: Standaard | Afwerking: Stof | Gewichtscapaciteit: 250 lbs.

Homall's gamestoel (bekijk bij Amazon) biedt het beste van alle werelden: comfort van schuim met een hoge dichtheid, een eerlijke prijs en een stevig, stalen frame om een lange levensduur te garanderen. Met speciale lenden- en neksteun is het een geweldige optie voor diegenen die een solide gamestoel willen.

Als je het beste van alles wilt, is de Mavix 9 Gaming Chair (bekijk bij Mavix) de beste keuze. Met een op maat gemaakte constructie en optionele voetsteun, is het geweldig voor diegenen die misschien alleen enkele echte gamestoelfuncties willen.

Over onze vertrouwde experts

Rebecca Isaacs schrijft sinds 2019 voor Lifewire. Ze is met name gespecialiseerd in games, kantoormeubilair en accessoires. Haar werk is ook verschenen in Digital Trends, NBC en The Spruce, waar ze zich richt op technologie, thuis en levensstijl om consumenten te helpen bij het kiezen van de beste producten.

Will Fulton is een enorme nerd over meer dingen dan je zou vermoeden, maar hij heeft al zijn hele leven een passie voor games en allerlei soorten technologie. Hij begon te schrijven voor Lifewire in december 2018 en had eerder geschreven voor Digital Trends en nytheatre.com als criticus en journalist.

Waar moet je op letten bij een gamestoel

Materialen

Materialen van hogere kwaliteit die in een stoel worden gebruikt, zullen de levensduur verlengen - de kans is groot dat als u kiest voor een standaardschuim, het waarschijnlijk sneller zinkt dan bijvoorbeeld een schuim met een hoge dichtheid. U wilt er zeker van zijn dat u echt PU-leer of stof van een hogere kwaliteit koopt, om ervoor te zorgen dat de stoel een tijdje meegaat.

Image
Image

Aanpassingsknoppen

Het aanpassen van de stoel aan uw lichaam is essentieel voor een comfortabele pasvorm. De meeste stoelen hebben een zekere mate van verstelbaarheid, maar de duurdere modellen hebben doorgaans meer manieren om zich aan uw lichaam aan te passen.

Stijl

Hoewel de raceauto-stijl redelijk universeel is voor gamestoelen, is dat soms niet de look die je wilt. Het goede nieuws is dat veel merken eenvoudigere en ingetogen raceauto-ontwerpen aanbieden. U kunt ook meer professioneel ogende ontwerpen vinden.

Image
Image

FAQ

    Wat zijn de voordelen van het kopen van een gamestoel ten opzichte van bureaustoelen?

    Gamestoelen zijn speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden gedurende urenlang gebruik, en zijn dus ontworpen met die extra ondersteuning en ergonomie in het achterhoofd. Ze bevatten vaak zaken als lendensteun en neksteun om uw wervelkolom in de juiste houding te houden.

    Welke soorten gamestoelen zijn er?

    De kans is groot dat als je een bepaald soort gamestoel wilt, je deze tegenwoordig op de markt kunt vinden. De meest standaard is de "racer" -gamingstoel, een ontwerp dat esthetisch vergelijkbaar is met de stoel van een raceauto. Qua voordelen ondersteunen ze je nek, schouders en rug tijdens lange gamesessies.

    Verbeteren gamestoelen je gameplay?

    Ja en nee. Gamestoelen helpen met ergonomie, wat kan helpen om gelukkige en gezonde spieren en gewrichten te behouden. Ze zullen je gameplay niet actief verbeteren, maar ze kunnen een aantal problemen verlichten die afleidend kunnen zijn en pijntjes en kwalen helpen verlichten.

Aanbevolen: