De 6 beste iPad-standaards van 2022, getest door Lifewire

Inhoudsopgave:

De 6 beste iPad-standaards van 2022, getest door Lifewire
De 6 beste iPad-standaards van 2022, getest door Lifewire
Anonim

De juiste standaard kan een geheel nieuwe reeks functionaliteiten naar uw iPad brengen. Een verticale standaard op het aanrecht maakt van je tablet een gemakkelijk te lezen kookboek. Een verhoogde standaard op je bureau kan van je iPad een computer maken - combineer hem gewoon met een draadloos toetsenbord en een muis en je bent klaar om te gaan. Schuif je iPad in een kioskstandaard, download wat verkooppuntsoftware en je hebt een kant-en-klaar kassastation voor je kleine bedrijf.

Of je nu wilt lezen, films wilt kijken, videogesprekken wilt voeren of wat werk wilt verzetten, we hebben ontdekt dat de beste iPad op de markt is voor allerlei soorten gebruik. Bekijk onze lijst hieronder om de beste iPad-standaard te vinden voor een handsfree ervaring.

Beste algemeen: Lamicall S verstelbare tabletstandaard

Image
Image

De Lamicall-tabletstandaard is onze topkeuze voor de iPad. Het stevige frame van aluminiumlegering en de verstelbare positionering maken het een geweldige standaard voor gebruik in huis of op kantoor. De Lamicall-standaard tilt iPads een paar centimeter van het bureau, waardoor nekbelasting wordt verminderd. Zet uw tablet rechtop om te lezen, tv-programma's te kijken, een recept te volgen of uw iPad te gebruiken als een computer met een draadloos toetsenbord en draadloze muis.

Onze tester merkte op dat het zowel de liggende als de portretmodus ondersteunt, en er is een uitsparing langs de onderkant waarmee je je apparaat kunt aansluiten en opladen wanneer de iPad verticaal is georiënteerd. Die onderkant is ook bekleed met een zacht rubberen materiaal om krassen te voorkomen en te voorkomen dat je apparaat gaat schuiven wanneer het in de standaard staat.

De Lamicall-standaard is licht van gewicht, ongeveer 5 ons, en heeft een rubberen kussen aan de onderkant dat hem stevig verankerd houdt waar je hem neerzet. Het is compatibel met tablets en telefoons die tussen de 4 en 13 inch meten, waaronder de meeste iPhones en iPads. Houd er echter rekening mee dat apparaten groter dan 12 inch, zoals de 12,9-inch iPad Pro, behoorlijk aangeschoten worden in portretmodus. Er passen ook geen apparaten in die dikker zijn dan 18 millimeter, wat een probleem kan zijn als je een beschermhoes op je tablet hebt.

Bouwmateriaal: Aluminiumlegering | Apparaatgrootte: 4-13 inch | Instelbaar: Ja

"De metalen voet tilt iPads 2 of 3 inch van het bureau, afhankelijk van de kijkhoek." - Sandra Stafford, producttester

Beste budget: AmazonBasics verstelbare tabletstandaard

Image
Image

AmazonBasics maakt de beste budgettabletstandaard die we konden vinden. Lichtgewicht en compact opgevouwen, deze tabletstandaard is niettemin stevig wanneer geopend. In onze tests houdt het antislipmateriaal op de basis en op de verstelbare armen de ezel en iPad stabiel, zelfs bij gebruik. De arm heeft een draaipunt in het midden dat verschillende kijkhoeken kan bieden. Zelfs in een rechte hoek blijven iPads stevig zitten in twee diepe groeven op de basis. Deze tabletstandaard is gemaakt van duurzaam plastic en betaalbaar geprijsd en kan zonder nadenken in een rugzak worden gegooid.

Deze budgetvriendelijke iPad-standaard van AmazonBasics is supercompact en compatibel met zowel telefoons als tablets van 6 tot 12 inch. Deze standaard kan worden opgevouwen tot een zeer compact formaat, waardoor het de perfecte optie is om in een tas te gooien en mee te nemen. Het ultralichte ontwerp is zowel een voordeel als een nadeel - aan de ene kant maakt het deze standaard draagbaar. Aan de andere kant is het een volledig plastic constructie die niet zo duurzaam is als een metalen standaard.

Image
Image

Bouwmateriaal: Kunststof | Apparaatgrootte: 6-12 inch | Instelbaar: Ja

"Antislip materiaal op de basis en bovenarm hield mijn iPad onder alle hoeken stabiel zolang ik hem voorzichtig hanteerde." - Sandra Stafford, producttester

Beste draagbare: Twelve South Compass Pro voor iPad

Image
Image

De Compass Pro van Twelve South is een strak ogende iPad-standaard die plat kan worden neergeklapt voor eenvoudig transport. Hoewel verrassend zwaar voor zijn formaat, is de Compass Pro-tabletstandaard een geweldige draagbare optie. Wanneer de standaard volledig is opgevouwen, heeft hij een laag profiel dat in bijna elke zak past. Deze tabletstandaard heeft een uniek ontwerp dat doet denken aan een tekenkompas. Kleine plastic voetjes houden iPads stevig op de tablet en de tablet draait om zijn achterpoot in plaats van om te vallen. De standaard kan worden aangepast aan twee verschillende kijkhoeken, waarvan één voor typen of schrijven, en de andere voor handsfree gebruik en kijken.

Volgens onze tester biedt de verstelbare achterpoot u drie verschillende opties voor kijkhoeken: een verticale weergavemodus, een schuine "desktop" -modus die perfect is voor gebruik met een draadloos toetsenbord, en een typ-/tekenmodus die is bijna horizontaal. Deze opties maken de Compass Pro een veelzijdig accessoire voor de vele verschillende functies van uw iPad.

Als je onderweg bent, kan de Compass Pro plat worden opgevouwen en in zijn eigen beschermhoes worden gedragen. De standaard is een beetje aan de zware kant met ongeveer een half pond, maar niet zo zwaar dat het oncomfortabel is om mee te nemen. Het is verkrijgbaar in zowel zwart als zilver, met zijn slanke ontwerp zal de Twelve South Compass Pro zeker de aandacht trekken.

Bouwmateriaal: Staal en siliconen | Apparaatgrootte: 6-12 inch | Instelbaar: Nee

"Het was comfortabel om tekst vanuit deze hoek te annoteren, omdat ik mijn pols op de tafel kon laten rusten en het hele scherm stil kon houden met mijn Apple Pencil." - Sandra Stafford, producttester

Beste voor desktop: Omoton T1 verstelbare tabletstandaard

Image
Image

Omoton's verstelbare tabletstandaard is perfect voor iedereen die zijn iPad meestal aan zijn bureau wil gebruiken en opladen. Het verkoopargument is de antislip rubberen basis met nano-absorptiemateriaal, dat gegarandeerd niet wegglijdt, zelfs niet in een hoek van 75 graden. Dat gezegd hebbende, de iPad-standaard, die bestaat uit duurzaam, lichtgewicht aluminium, is op zichzelf al stevig genoeg om niet te bewegen. Volgens onze tester is de Omoton T1 verstelbare tabletstandaard ondanks zijn gewicht geweldig voor desktopgebruik. Bovendien kun je het product aanpassen voor meerdere kijkhoeken.

Ontworpen om iPads op te tillen terwijl hij stabiel blijft, heeft de standaard een laag zwaartepunt en een rubberen basis die voorkomt dat hij kantelt of verschuift. Oplaadkabels kunnen door uitsparingen in het metaal gaan om de iPad in staande of liggende modus te bereiken. De Omoton T1 is verkrijgbaar in zes kleuren, dus hij past bij elk thuiskantoor.

Bouwmateriaal: Aluminiumlegering | Apparaatgrootte: 3,5-12,9 inch | Instelbaar: Ja

"De zware metalen basis heeft een laag zwaartepunt en een grote voetafdruk, waardoor hij de meeste krachten kan weerstaan die hem zouden kunnen omstoten." - Sandra Stafford, producttester

Beste kussen: Ipevo PadKussenstandaard

Image
Image

Als je je iPad graag op schoot zet, dan is een grote aluminium standaard niet wat je zoekt. De PadPillow Stand van IPEVO is perfect voor ontspannen browsen en kijken, of je nu op de bank ligt, languit op de grond ligt of rechtop in bed zit.

Het zachte kussenontwerp is comfortabel om op je benen of buik te rusten en kan gemakkelijk naar een bureau worden verplaatst als je werk gedaan moet krijgen. Het unieke ontwerp ontvouwt zich ook om verschillende kijkhoeken te ondersteunen. Het kan zelfs een draadloos toetsenbord bevatten, waardoor de PadPillow onmiddellijk verandert in een comfortabel schootbureau om te typen.

De PadPillow werkt met elk type tablet, telefoon of e-reader. Je kunt het zelfs gebruiken om boeken te lezen als je te veel schermtijd hebt gehad. De hoes is gemaakt van 100% katoenen denim dat indien nodig kan worden verwijderd en met de hand kan worden gewassen.

Bouwmateriaal: Denim kussen | Apparaatgrootte: Alle iPad-generaties | Instelbaar: Nee

Beste voor bedrijven: Beelta Kiosk Retail Stand

Image
Image

Als je op zoek bent naar een iPad-standaard voor gebruik in een winkelomgeving, is de Beelta Kiosk onze beste keuze. Deze standaard heeft een metalen ontwerp dat daadwerkelijk in elkaar wordt geschroefd om de iPad op zijn plaats te houden, waardoor uw apparaat veilig blijft en alle belangrijke poorten toegankelijk zijn. Dankzij de kanalen voor kabelbeheer aan de achterkant kun je een netsnoer door een netsnoer halen en het apparaat de hele dag opladen.

De basis van de Kiosk kan op elk plat oppervlak worden bevestigd en heeft een 360-graden draaibaar ontwerp, zodat de tablet heen en weer kan worden gedraaid tussen klanten en kassiers. Uitgesneden poorten langs de randen van de behuizing laten ruimte over om een Square-kaartlezer aan te sluiten, dus als u point of sale (POS)-software downloadt, kan uw iPad als een volledig kassasysteem fungeren.

Bouwmateriaal: Aluminiumlegering | Apparaatgrootte: iPad Air 1, Air 2, iPad 5, iPad 6, iPad Pro 9.7 | Verstelbaar: Nee

Onze favoriete multifunctionele iPad-standaard is de Lamicall Reader Adjustable Tablet Stand (bekijk bij Amazon). Het heeft een verhoogd ontwerp met instelbare kijkhoeken en houdt uw tablet op zijn plaats. Als je iets voor casual thuisgebruik wilt, bekijk dan de IPEVO PadPillow (bekijk bij Amazon), een veelzijdig kussen met een stoffen hoes die het lezen en film kijken zoveel comfortabeler maakt.

Over onze vertrouwde experts

Emmeline Kaser is een ervaren productonderzoeker en recensent op het gebied van consumententechnologie. Ze is voormalig redacteur van Lifewire's producttests en aanbevelingsrondes.

Sandra Stafford test sinds 2019 producten voor Lifewire, met een breed scala aan accessoires, tablets en andere apparaten.

FAQ

    Wat voor soort standaard is het beste voor videogesprekken?

    Als je je iPad vaak gebruikt voor FaceTime-gesprekken of videoconferenties, raden we je aan een verhoogde standaard te gebruiken die de iPad rechtop kan houden in plaats van achterover te leunen. Dit maakt het voor u gemakkelijker om het scherm te zien en brengt de camera van de iPad dichter bij ooghoogte. Die hogere camerahoek geeft de mensen met wie je praat een beter zicht op je gezicht (in plaats van in je neus).

    Wat voor soort standaard is het beste voor bed?

    Je wilt geen metalen standaard op je bed balanceren, dus we raden iets lager en bij voorkeur zacht aan, zoals de IPEVO PadPillow. U wilt iets met een brede basis die uw iPad niet te hoog optilt en comfortabel op uw schoot ligt. Vergeet niet om uw apparaat niet in bed op te laden - de warmte die het genereert, kan brandgevaarlijk zijn.

    Kun je een standaard gebruiken als je een hoesje op je iPad hebt?

    Sommige stands zijn geschikt voor het extra volume van een koffer, en andere niet. Als de standaard een smalle inkeping heeft voor het apparaat, controleer dan de afmetingen in de productbeschrijving en vergelijk deze met de dikte van je iPad als het hoesje erop zit. Anders kan het zijn dat u de behuizing op elk moment moet verwijderen als u de standaard wilt gebruiken.

Aanbevolen: