Hoe hoorbaar te annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe hoorbaar te annuleren
Hoe hoorbaar te annuleren
Anonim

Wat te weten

  • Log in op de Audible-website vanuit een desktopbrowser. Selecteer Hallo [uw naam] > Accountgegevens.
  • Kies Bekijk lidmaatschapsdetails als het niet open is. Selecteer onder aan het gedeelte Uw lidmaatschap Lidmaatschap opzeggen.
  • Controleer uw accountgegevens en selecteer Nee, bedankt, ga door met annuleren.

Dit artikel legt uit hoe je een Audible-abonnement opzegt. Het bevat ook informatie over hoe u uw abonnement kunt pauzeren in plaats van het op te zeggen.

Hoe Audible-lidmaatschap te annuleren

Het is gemakkelijk om een Audible-lidmaatschap op te zeggen, wat de reden ook is. Je behoudt alle boeken die je al hebt gekocht en kunt nog steeds Audible-boeken kopen voor de volle prijs. Je kunt geen boeken meer retourneren nadat je hebt opgezegd, en je verliest bestaande tegoeden op je account die je niet hebt gebruikt.

Je moet je account annuleren via een desktopbrowser. Hier is hoe.

  1. Log in op de Audible-website.
  2. Selecteer Hallo, [uw naam] en selecteer vervolgens Accountdetails.

    Image
    Image
  3. Selecteer Bekijk lidmaatschapsdetails als je niet direct naar die pagina wordt geleid.

    Image
    Image
  4. Selecteer onder aan het gedeelte Uw lidmaatschap Lidmaatschap opzeggen.

    Image
    Image
  5. De volgende pagina toont uw ongebruikte tegoeden, die u verliest als u annuleert. Selecteer Keep lidmaatschap als u besluit uw account te behouden. Als je nog steeds bereid bent om verder te gaan, selecteer je Nee, bedankt, ga door met annuleren om je annulering te voltooien.

    Image
    Image

Zodra je je abonnement opzegt, heb je nog steeds de mogelijkheid om het opnieuw op te starten, hoewel je technisch gezien een nieuw abonnement zou beginnen. U krijgt echter geen gratis proefperiode aangeboden als er al een aan uw account is gekoppeld, dus u kunt geen ander gratis boek ophalen.

Wat betekent het annuleren van uw hoorbare abonnement

Als je je Audible-abonnement opzegt, wordt er niet langer $ 14,95 per maand in rekening gebracht en ontvang je niet langer het maandelijkse tegoed waarmee je één audioboek krijgt. U zult echter:

  • Behoud toegang tot de boeken die je hebt gekocht.
  • Geluidsboeken kunnen kopen van Audible of Amazon voor de volle prijs.
  • Ontvang Audible-boeken als cadeau van anderen.

Het enige voordeel dat u verliest, is de mogelijkheid om uw audioboeken te retourneren. Zorg ervoor dat je eventuele retouren of ruilingen afhandelt voordat je je lidmaatschap opzegt.

Hoofdlidmaatschap pauzeren

Als je een voorraad audioboeken hebt verzameld en gewoon wat tijd nodig hebt om bij te komen, of als je credits begint te verzamelen en niets kunt vinden om ze voor te gebruiken, kun je je lidmaatschap pauzeren in plaats van volledig annuleren.

  1. Als je je abonnement wilt onderbreken, moet je rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice via het formulier op Audible's Contact pagina.
  2. Als antwoord op de eerste vraag, selecteer Mijn account.

    Image
    Image
  3. Selecteer Pause Membership in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt als onderdeel van de tweede stap.

    Image
    Image
  4. Selecteer Chat, Phone, of Email om het verzoek te verzenden.

Als je je Audible-lidmaatschap onderbreekt, worden je maandelijkse kosten maximaal drie maanden vastgehouden, maar gedurende die tijd ontvang je geen Audible-tegoed. Wanneer je lidmaatschap aan het einde van die periode opnieuw wordt gestart, ontvang je automatisch weer tegoeden en betaal je de maandelijkse abonnementskosten.

Aanbevolen: