Hoe u uw HBO Max-abonnement snel kunt annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe u uw HBO Max-abonnement snel kunt annuleren
Hoe u uw HBO Max-abonnement snel kunt annuleren
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Profile > Subscription of Settings (afhankelijk van platform) >Abonnement beheren > Abonnement opzeggen.
  • Geabonneerd via een kabel- of mobiel abonnement? Log in op hun service om je abonnement op te zeggen.
  • Als je eenmaal hebt geannuleerd, kun je mogelijk nog steeds doorgaan met het streamen van inhoud tot het einde van de huidige betaalde cyclus.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je HBO Max-abonnement opzegt via de HBO Max-website, mobiele app of serviceprovider.

Annuleren op de website

De volgende stappen laten je zien hoe je je abonnement opzegt via de HBO Max-website.

  1. Ga op je computer naar HBOMax.com en log in op je account.
  2. Klik op uw profiel in de rechterbovenhoek van het scherm en klik vervolgens op Abonnement.

    Image
    Image
  3. Selecteer in het volgende venster Abonnement beheren.

    Image
    Image
  4. Kies in het volgende venster Abonnement opzeggen.

    Image
    Image
  5. Er verschijnt een bericht met de vraag of je je abonnement wilt opzeggen. Bevestig uw opzegging door Ja, abonnement opzeggen te selecteren, maar let ook op de vervaldatum van uw abonnement.

    Image
    Image

Opmerking

Je kunt HBO Max blijven gebruiken totdat je abonnement aan het einde van de betalingscyclus afloopt. Omgekeerd kun je ook naar HBOMax.com/account gaan en inloggen om rechtstreeks naar je profielpagina te gaan.

Annuleren via de HBO Max App

De volgende stappen laten zien hoe je je abonnement opzegt via de HBO Max-app. De instructies zijn hetzelfde, of het nu op mobiel of tablet is, maar de afbeeldingen die te zien zijn, zijn afkomstig van de mobiele app.

  1. Open de HBO Max-app en tik op de pictogramknop Profile.

    Het profielpictogram bevindt zich aan de onderkant op smartphones en aan de linkerkant op tablets.

  2. Tik op Instellingen (linkerbovenhoek van het profielmenu).

    Image
    Image
  3. Selecteer Abonnement en wanneer u naar het volgende venster gaat, tikt u op Abonnement beheren.
  4. De app brengt je dan via je webbrowser naar je account. Selecteer Abonnement opzeggen.

    Image
    Image
  5. Er wordt een vraag getoond waarin om feedback wordt gevraagd. Bevestig de opzegging door op Ja, abonnement opzeggen te tikken.

    Opmerking

    Let op de vervaldatum van het abonnement. Je kunt doorgaan met streamen tot het einde van je laatste betalingscyclus.

Kunt u opzeggen via een provider?

Sommige providers van streaming en kabel-tv stellen klanten in staat HBO Max te krijgen via hun service. Sommige van deze providers omvatten, maar zijn niet beperkt tot, YouTube TV, Roku, Apple iTunes, AT&T en DirecTV.

Om je HBO Max-abonnement via die andere providers op te zeggen, moet je je aanmelden bij dat specifieke account en je abonnement daar beheren of contact opnemen met het Helpcentrum van je provider.

Kunt u een gratis proefperiode van HBO Max annuleren?

Als de gratis proefpromotie nog steeds bestond, zou je deze op dezelfde manier annuleren als een normaal abonnement. De gratis proefversie van HBO is sindsdien echter stopgezet en wordt niet meer aangeboden. Het is mogelijk dat de promotie terugkomt. Bovendien bieden andere platforms nog steeds gratis proefversies, zoals de eerder genoemde YouTube TV.

FAQ

    Hoe annuleer ik HBO Max op Roku?

    Selecteer de HBO Max-app van een Roku-streamingapparaat en druk op de star-knop op je afstandsbediening. Selecteer in het optiemenu Abonnement beheren > Abonnement opzeggen Ga op my.roku.com naar Account beheren> Abonnementen beheren > Actieve abonnementen > en kies Abonnement opzeggen naast HBO Max.

    Hoe annuleer ik HBO Max op Amazon?

    Toegang tot uw Amazon Appstore-abonnementen door in te loggen op uw Amazon-account vanuit een webbrowser. Ga naar Uw apps > Digitale inhoud en apparaten > Beheer > Uw abonnementen en schakel automatische verlenging uit voor HBO Max. Om een kanaalabonnement via Amazon Prime Video te annuleren, gaat u naar amazon.com/myac en kiest u Your Channels > Cancel Cancel naast HBO Max.

    Hoe annuleer ik HBO Max op Hulu?

    Als je je HBO Max-abonnement hebt via Hulu, ga dan naar je account via hulu.com/account. Ga naar Uw abonnement > Abonnement beheren of Invoegtoepassingen beheren en zet de schakelaar naast HBO Max zodat er een X verschijnt in plaats van een vinkje.

Aanbevolen: