Amazon voegt "Hé, Disney!" Functie voor Echo-apparaten

Amazon voegt "Hé, Disney!" Functie voor Echo-apparaten
Amazon voegt "Hé, Disney!" Functie voor Echo-apparaten
Anonim

Disney-fans verheugen zich: Amazon Alexa-technologie krijgt een Disney-flair met een nieuwe "Hey, Disney!" functie.

Aangekondigd tijdens het Amazon-evenement op dinsdag, beschrijft de techgigant de functie als een nieuw soort stemassistent in samenwerking met Disney. Met deze functie kunnen geliefde Disney-personages van Pixar, Marvel, Star Wars en meer met je communiceren op ondersteunde Echo-apparaten.

Image
Image

De assistent zal meer dan 1.000 aangepaste interacties bevatten, waaronder deze karakterstemmen en originele opnames uit de Disney-bibliotheek, grappen, interactieve trivia, soundscapes en meer.

Amazon kondigde ook aan dat vanaf volgend jaar alle W alt Disney World Resort Hotels uitgerust zouden worden met een Echo Show 5 in de kamers, zodat mensen de functie "Hey Disney" kunnen gebruiken om informatie over de parken of hoteldiensten aanvragen.

TechCrunch merkt op dat de "Hey Disney" -functie in Disney-hotels zal verschillen van hoe deze bij u thuis werkt, omdat het apparaat geen toegang heeft tot uw persoonlijke Amazon-accounts en Amazon. Ook zal Amazon naar verluidt de audio-opnames niet opslaan als je de functie "Hey Disney" in je hotelkamer gebruikt.

…begin volgend jaar zouden alle W alt Disney World Resort Hotels uitgerust zijn met een Echo Show 5 in de kamers…

Naast dat Disney-nieuws, lanceerde Amazon tijdens het evenement van dinsdag ook een nieuwe Disney-stand voor het Echo Show 5-apparaat. De op Mickey Mouse geïnspireerde standaard heeft het iconische orensilhouet gemaakt door Otterbox. Amazon heeft niet gezegd wanneer "Hey Disney" of de nieuwe stand beschikbaar zou zijn.

Andere aankondigingen van dinsdag zijn de onthulling van de Echo Show 15, Amazon Glow, Amazon Astro (een nieuwe robot), de Amazon Always Home Camera en meer.

Aanbevolen: