Google werkt Gmail-app bij in Chrome OS

Google werkt Gmail-app bij in Chrome OS
Google werkt Gmail-app bij in Chrome OS
Anonim

Google brengt eindelijk Material You naar Gmail voor Android in Chrome OS.

Chromebook-gebruikers hebben toegang tot hun e-mail via Gmail op zowel het web als de app, en gebruikers die op de app vertrouwen, zullen binnenkort een nieuw ontwerp en pictogram opmerken. Volgens 9To5Google introduceert versie 2021.09.10.397347674 het Material You-ontwerp en het nieuwste logo voor de applicatie.

Image
Image

Helaas brengt deze update geen donkere thema-omschakeling naar Gmail voor Android in Chrome OS, maar introduceert wel een nieuwe accentkleur in de labellijst, het zoekveld en de opstelknop.

Het biedt ook nog steeds geen Chat-, Spaces- of Meet-opties, die je meestal kunt zien in Gmail op internet. Er is ook geen optie om deze dingen in de instellingen in te schakelen.

De update zou vandaag moeten worden uitgerold via de Play Store, wat betekent dat gebruikers deze ergens in de avond op je apparaat kunnen verwachten.

Deze update brengt geen donker thema in Gmail voor Android in Chrome OS, maar introduceert wel een nieuwe accentkleur in de labellijst, het zoekveld en de opstelknop.

Als je de update niet automatisch ontvangt, kun je altijd proberen deze te downloaden vanaf de winkelpagina van de app. Anders moet u wachten tot het naar uw specifieke apparaat is uitgerold.

Aanbevolen: