Is CenturyLink down of ligt het aan jou?

Inhoudsopgave:

Is CenturyLink down of ligt het aan jou?
Is CenturyLink down of ligt het aan jou?
Anonim

Wat te weten

  • CenturyLink-storingen komen vaak voor. Klanten melden die op verschillende plaatsen om elkaar te helpen erachter te komen wat er aan de hand is.
  • Als het probleem aan jouw kant ligt, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om problemen met internet of tv op te lossen en op te lossen om weer verbinding te maken.

Hoe weet u of CenturyLink niet werkt

Vraag je je af of anderen dezelfde problemen ervaren als jij? Voer deze snelle controles uit om te zien of u gezelschap heeft.

  1. Zoek op Twitter naar CenturyLinkdown of naar CenturyLinkOutage. Controleer de tijdstempels van tweets om te zien of andere mensen soortgelijke problemen ondervinden met CenturyLink.
  2. Gebruik een externe "statuschecker"-website zoals Downdetector, Downhunter of Outage. Report. Deze sites bieden betrouwbare informatie over door klanten gemelde storingen. Ze bieden ook dekkingskaarten en andere details om u precies te laten zien waar zich problemen voordoen.

    Image
    Image

Wat te doen als u geen verbinding kunt maken met CenturyLink

Geen geluk bij het vinden van anderen die jouw ellende delen? Dat is uw aanwijzing dat het probleem hoogstwaarschijnlijk aan uw kant ligt. Deze tips voor het oplossen van problemen kunnen u helpen ontdekken wat er aan de hand is.

  1. Log in en controleer de status van uw CenturyLink-account. Bevestig dat uw account up-to-date is; diensten kunnen worden geblokkeerd als de rekening niet wordt betaald.

  2. Het maakt niet uit welke dienst je verdriet doet, zorg ervoor dat je niets voor de hand liggends over het hoofd hebt gezien, zoals:

    • Zijn alle draden en kabels goed aangesloten tussen apparaten?
    • Is er iets dat internetsignalen blokkeert?
    • Werkt je wifi-verbinding goed?
    • Geeft de internetmodem foutmeldingen weer?
    • Werkt de elektriciteitsvoorziening van uw huis of buurt?
  3. Controleer op mogelijke problemen met de internetverbinding aan uw kant.
  4. Als je problemen hebt met je televisieverbinding, controleer dan op:

    • Slordige verbindingen. Indicatielampjes geven aan of een kabeldoos correct is aangesloten en werkt.
    • Batterijproblemen in uw afstandsbediening. Zet uw tv en kabelbox handmatig aan en gebruik vervolgens de afstandsbediening om deze uit te schakelen. Als het niet werkt, vervangt u de batterijen en probeert u het opnieuw.
    • Invoerproblemen. Als je de tv onlangs hebt gebruikt om een dvd af te spelen of om te gamen, moet je misschien gewoon de ingang terugzetten naar tv.
    • Een slechte HDMI-verbinding.
  5. Controleer de kabelmodem als je tv-verbinding nog steeds niet werkt. Met een kabelmodem kan het probleem liggen in de telefoon die erop is aangesloten. Als alle andere telefoons in huis werken, behalve de telefoon die is aangesloten op uw kabelmodem, kunt u proberen het netsnoer van de probleemtelefoon los te koppelen en weer aan te sluiten. Dan:

    • Bevestig dat andere elektrische apparaten geen problemen met de modem veroorzaken: staat deze te dicht bij computers, monitoren, apparaten of andere elektrische apparaten?
    • Probeer je modem opnieuw op te starten.
    • Probeer je kabelbox opnieuw op te starten.
  6. Als je al deze dingen hebt geprobeerd en je service nog steeds niet goed werkt, neem dan contact op met de CenturyLink-klantenservice. Je kunt ook proberen hun aandacht te trekken op Twitter of ze een bericht te sturen op Facebook.

Aanbevolen: