Amazon lanceert zijn eerste MMORPG, 'New World

Amazon lanceert zijn eerste MMORPG, 'New World
Amazon lanceert zijn eerste MMORPG, 'New World
Anonim

Na een aantal jaren van ontwikkeling en meerdere vertragingen, lanceerde Amazon Games dinsdag zijn nieuwe massaal multiplayer online role-playing game (MMORPG), New World.

De game is Amazon's eerste kennismaking met het MMORPG-genre met spelers die schipbreuk lijden in een onbekend land waar ze voor zichzelf zullen moeten zorgen, aldus de studio.

Image
Image

Net als veel andere games in dit genre, speelt New World zich af in een fantasierijke omgeving met tovenaars en ridders die door open ruimtes reizen. Wat het stilistisch onderscheidt, is de nadruk op piraten en het bovennatuurlijke.

De ontwikkelaars stellen de gevechten van het spel voorop als het belangrijkste verkoopargument en noemen het "op vaardigheden gebaseerd en visceraal…" New World biedt ook vier verschillende multiplayer-gevechtservaringen: War, Outpost Rush, Expeditions en Invasions.

War is een grootschalige player-versus-player (PVP)-modus met maximaal 100 spelers; Outpost Rush heeft twee teams van 20 mensen die vechten om de controle over een gebied, Expedities zijn bijvoorbeeld kerkers tegen monsters en Invasion ziet gamers een fort verdedigen tegen een horde.

De open bèta van New World eerder dit jaar werd positief onthaald en zag een groot aantal gelijktijdige gebruikers. Het liep echter vast met berichten dat het spel grafische kaarten verpestte met zijn hoge specificaties. Amazon Games reageerde door een limiet voor de framesnelheid aan te kondigen.

New World is te koop op de Amazon-website en Steam. Het basisspel kost $ 40 en de Deluxe Edition kost $ 50. De Deluxe Edition geeft spelers een unieke pantserskin, huisdier, emoteset en een digitaal kunstboek.

Amazon Prime-leden kunnen ook een Pirate Pack claimen met een unieke karakterskin, emote en $ 5 aan in-game valuta.

Aanbevolen: