Is GoDaddy neer of ligt het aan jou?

Inhoudsopgave:

Is GoDaddy neer of ligt het aan jou?
Is GoDaddy neer of ligt het aan jou?
Anonim

GoDaddy (ook bekend als Go Daddy) is een populaire webhosting- en domeinregistratieservice, dus als u er geen verbinding mee kunt maken, vraagt u zich misschien af of uw GoDaddy-server niet beschikbaar is.

Het kan zijn dat de hele service niet werkt of dat er een probleem is met je computer. Het kan soms moeilijk zijn om te weten of er een GoDaddy-storing is of dat het probleem alleen bij u ligt, maar er zijn meestal enkele belangrijke tekenen dat het het een of het ander is.

Hoe weet ik of GoDaddy down is

Als je denkt dat GoDaddy voor iedereen down is, probeer dan deze stappen:

  1. Controleer de GoDaddy-systeemstatuspagina.

    Image
    Image

    Als er een groot probleem is met GoDaddy, wordt deze systeemstatuspagina soms niet geladen.

  2. Zoek op Twitter naar godaddydown. Let op wanneer mensen de hashtag voor het laatst hebben getweet. Sommige tweets zijn mogelijk van een tijdje geleden en daarom niet relevant voor uw huidige probleem.

    Controleer terwijl je op Twitter bent GoDaddy's Twitter-account voor updates over of GoDaddy niet beschikbaar is. Je kunt ze ook tweeten met je problemen als je meer hulp wilt.

    Als je Twitter ook niet kunt openen en andere sites zoals YouTube of Google zijn ook niet beschikbaar, dan ligt het probleem waarschijnlijk bij jou of bij je ISP.

  3. Gebruik een andere "status checker"-website van derden, zoals Down For Everyone of Just Me, Downdetector of Is It Down Right Now?

    Image
    Image

    Als niemand anders problemen met GoDaddy meldt, ligt het probleem waarschijnlijk aan jouw kant.

Wat te doen als je geen verbinding kunt maken met GoDaddy

Er zijn verschillende dingen die je kunt proberen als GoDaddy en zijn diensten goed lijken te werken voor iedereen behalve jij:

  1. Als je GoDaddy-e-mail niet lijkt te werken, controleer dan de instellingen in je e-mailprogramma of app voor het geval ze onjuist zijn. Kijk of u zich kunt aanmelden bij GoDaddy-e-mail via uw browser, maar niet via uw e-mailprogramma of omgekeerd, en pas de instellingen dienovereenkomstig aan.

  2. Start uw webbrowser opnieuw. Sluit alle browservensters, sluit vervolgens de hele browser, wacht 30 seconden, open één venster en probeer vervolgens opnieuw toegang te krijgen tot GoDaddy.
  3. Wis de cache van je browser.
  4. Wis de cookies van uw browser.
  5. Scan uw computer op malware.
  6. Start je computer opnieuw op.
  7. Hoewel dit niet erg gebruikelijk is, kan er een probleem zijn met uw DNS-server waardoor u geen door GoDaddy gehoste websites kunt bekijken. Als u van DNS-server wilt wisselen, zijn er tal van gratis en openbare opties, op voorwaarde dat u zich op uw gemak voelt bij het voltooien van dit complexe proces.

Als nog niets heeft gewerkt, heb je waarschijnlijk te maken met een internetprobleem. Er kan bijvoorbeeld een probleem zijn met het vermogen van uw ISP om op dit moment verbinding te maken met op GoDaddy gebaseerde websites, of er kan een groter probleem zijn. Neem contact op met uw ISP voor meer hulp.

GoDaddy-foutmeldingen

Als webhosting- en e-mailprovider heeft GoDaddy de neiging om standaard HTTP-statuscodefouten te gebruiken. Het is de moeite waard om herinnerd te worden aan de belangrijkste.

  • 401 - Verificatie vereist. Je hebt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om in te loggen op de specifieke pagina.
  • 403 - Verboden. U heeft geen toestemming om het gekozen bestand of de gekozen map te bekijken.
  • 404 - Niet gevonden. De webpagina die u probeert te openen, bestaat niet.

Zoals bij alle online services, als GoDaddy niet bereikbaar is met een bericht over een soort onderhoud, is wachten het enige wat je kunt doen. Soms heeft dit onderhoud gevolgen voor elke GoDaddy-gebruiker, maar soms is het maar een klein deel. Dit geldt met name voor webhosting waar bepaalde servers problemen kunnen hebben in plaats van de hele service.

Aanbevolen: