De 12 beste draadloze hoofdtelefoons voor tv in 2022

Inhoudsopgave:

De 12 beste draadloze hoofdtelefoons voor tv in 2022
De 12 beste draadloze hoofdtelefoons voor tv in 2022
Anonim

Als je op zoek bent naar de beste draadloze hoofdtelefoon voor gebruik met tv, zijn er twee hoofdcategorieën. De eerste is de bekende Bluetooth-vriendelijke hoofdtelefoon, maar deze is niet bijzonder vriendelijk voor bijna alle tv's op de markt. Dat komt omdat een standaard-tv niet compatibel is met een Bluetooth-koptelefoon, tenzij je een aparte ontvanger hebt of een streaming-box zoals een Apple TV gebruikt.

Maar als je een hoofdtelefoon wilt die gemakkelijk en met zeer weinig latentie op je tv kan worden aangesloten, moet je kijken naar de RF-achtige connectiviteit die audio verzendt via een meegeleverde audio-ontvanger. Deze hoofdtelefoons zijn doorgaans niet zo strak of volledig uitgerust als de allround Bluetooth-hoofdtelefoons, maar zijn direct klaar voor uw tv. Hieronder staan onze keuzes voor de beste tv-hoofdtelefoons.

Beste algemeen, draadloos: Sennheiser RS 195 RF

Image
Image

De Sennheiser RS 195 RF-hoofdtelefoon is misschien wel het beste klassieke voorbeeld van een televisievriendelijke=draadloze hoofdtelefoon. Met behulp van een radiofrequentie-achtige verbinding via 2,4–2,48 GHz line-of-site draadloos, wordt de ontvanger aangesloten op uw tv en verzendt deze vervolgens audio naar de hoofdtelefoon. Hierdoor heb je een echt draadloze hoofdtelefoonervaring op een traditioneel tv-toestel. De ontvanger doet ook dienst als opslagbasis waarmee u zich kunt aanpassen aan de balans en verschillende geluidsprofielen. De geluidsprofielen kunnen zelfs door de gebruiker worden opgeslagen, zodat je een preset kunt vergrendelen voor de juiste stijl van geluid voor jou, en die preset vervolgens kunt oproepen wanneer je gaat zitten, waardoor deze hoofdtelefoon ideaal is voor hele gezinnen met verschillende voorkeuren.

Op het gebied van geluidskwaliteit kun je het Sennheiser-niveau van uitmuntendheid verwachten, met een allesomvattende frequentierespons van 17 Hz tot 22 kHz en minder dan 0.5% harmonische vervorming. Maar Sennheiser heeft ook de hulp ingeroepen van de IDMT voor signaalverwerking (een toonaangevende organisatie in de ontwikkeling van hoortoestellen) om het draadloze signaal beter te verwerken voor een volledige, heldere audiorespons. Dit laatste feit maakt deze hoofdtelefoon geweldig voor diegenen die een beetje hulp nodig hebben bij het horen van hun tv-programma's. Dit betekent ook dat Sennheiser hoofdtelefoons heeft gebouwd die niet per se zo strak zijn. Met 340 g zijn ze een stuk omvangrijker en zwaarder dan wat je normaal gesproken zou verwachten van moderne hoofdtelefoons.

Het omvangrijkere ontwerp betekent ook dat de pluche vulling erg groot en ultracomfortabel is. Een ander nadeel is dat deze hoofdtelefoon verwisselbare, oplaadbare AA-batterijen gebruikt in plaats van interne opties. De prijs is ook iets hoger dan je zou verwachten, maar voor de kwaliteit is het het waard. Deze hoofdtelefoons doen één ding heel goed: draadloos verbinding maken met je tv - en als dat je doel is, zou je moeite hebben om een betere optie te vinden dan deze.

Runner-Up, beste algemeen: Plantronics Backbeat Pro 2

Image
Image

Als je het hebt over draadloze hoofdtelefoons die speciaal voor tv zijn ontworpen, zijn er twee opties. Traditioneel zou je een radiofrequentie-eenheid willen die verbinding maakt met een gedockte ontvanger (omdat tv's meestal geen Bluetooth-functionaliteit hebben). Omdat veel mensen televisie en films op tablets, laptops en telefoons gebruiken, kan een goede koptelefoon voor tv-kijken echter volledig Bluetooth-apparaten bevatten. De Plantronics PLT BackBeat Pro 2s is om een paar redenen een solide algemene optie. Ten eerste leent het geluidsprofiel zich heel goed voor amusementsprogramma's - omdat Plantronics bekend staat als een merk voor zakelijke headsets, is het geluidsspectrum over het hele spectrum erg schoon, met veel details waar de menselijke spreekstem leeft. Dit is geweldig voor sitcoms, drama's en de meeste top 40-muziek.

De draadloze functionaliteit op de Backbeat Pros 2 is ook echt solide en biedt tot 30 meter bereik via het Bluetooth-protocol - ongeveer zo modern als je zou verwachten. Het moderne Bluetooth-protocol zorgt er ook voor dat er minder vertraging zal zijn tussen het beeld en het geluid, wat belangrijk is voor koptelefoons die bedoeld zijn voor video. Er is ook actieve ruisonderdrukking ingebouwd in deze hoofdtelefoon, waardoor ze echt een premium optie zijn vanuit het perspectief van de functieset.

The Backbeats bieden ook een volledig respectabele 24 uur afspeeltijd op een enkele lading. Deze laatste factor maakt de hoofdtelefoon ideaal voor het bekijken van video's onderweg, tijdens uw woon-werkverkeer of in het vliegtuig, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw sap opraakt. Deze hoofdtelefoons zijn een koopje voor wat ze aan tafel brengen, waardoor ze een plek bovenaan onze lijst verdienen.

Beste budget: Mpow 059 Bluetooth-koptelefoon

Image
Image

De Mpow 059's zijn een van de meest populaire betaalbare Bluetooth-hoofdtelefoons op Amazon (met een waanzinnige 37.000 beoordelingen en het tellen), en dat komt omdat ze een verrassend veelzijdige functieset bieden voor een spotprijs. Het eerste dat opv alt, is het ontwerp. De zwarte, rode en zilveren look, geïnspireerd op de eerste generatie Beats-hoofdtelefoons, voelt modern maar ook aanpasbaar aan.

Er zijn ongeveer een half dozijn kleuren om uit te kiezen, variërend van helder limoengroen tot een subtieler zwart grijs, hoewel deze rode kleur het populairst is. Wat de 059s geweldig maakt voor het kijken naar tv en films op je tablet of telefoon, is de platte, no-nonsense, goed afgeronde geluidskwaliteit. Dit zijn niet de meest gedetailleerde hoofdtelefoons op de markt, en ze pretenderen ook geen substantiële bas toe te voegen, maar ze bieden zelfs betrouwbaar geluid over het hele spectrum.

De Bluetooth 4.1 betekent wel dat je niet de moderne stabiliteit (en ondersteuning voor meerdere apparaten) van Bluetooth 5.0 krijgt, maar dat is een van de compromissen die je moet sluiten voor het lage prijskaartje. Een verrassend kwaliteitspunt voor deze hoofdtelefoon is hoe zacht en comfortabel de oorkussens van traagschuim aanvoelen voor dit prijsniveau. Er is ook ongeveer 20 uur batterijduur op een enkele lading - niets super indrukwekkend, maar ook niet teleurstellend - maar het duurt even voordat de koptelefoon is opgeladen Het pakket wordt geleverd met een oplaadkabel, een leuk klein draagtasje en een 3,5 mm aux snoer voor bedrading in een verbinding wanneer de batterij leeg is.

Beste ruisonderdrukking: Jabra Elite 85h

Image
Image

Jabra heeft echt naam gemaakt in de draadloze Bluetooth-ruimte voor consumenten - een interessante wending voor een merk dat ooit bekend stond om zijn Bluetooth-headsets met één oor. De Elite 75t-oordopjes worden vaak beschouwd als het vlaggenschip van Jabra, maar de nieuwe over-ear Elite 85h Bluetooth-hoofdtelefoon heeft echt een plek verdiend als een echt premium audio-aanbod, vooral als het gaat om tv-kijken en entertainment. De SmartSound actieve ruisonderdrukkingstechnologie zorgt voor een echt geïsoleerde luisterervaring, en het is een van de beste eigenschappen van de 85h.

Jabra is er ook in geslaagd om een batterijduur van naar schatting 36 uur in deze gestroomlijnde hoofdtelefoon te passen, wat belangrijk is als je erop vertrouwt voor telefoongesprekken, dagelijks luisteren en 's avonds tablettijd. Dat strakke design is ook hier een interessant kenmerk, want de strakke, eenkleurige look en de scherpe, maar toch ovale oorschelpen zien er echt uniek uit, maar offeren geen ruimtelijk comfort op voor je oren.

Met 8 ingebouwde microfoons in de hoofdtelefoon is de gesprekskwaliteit op de 85h echt indrukwekkend - geen verrassing van een merk als Jabra. Maar het zijn hier niet allemaal positieve punten: hoewel de ruisonderdrukking van topklasse is, komt het prijskaartje overeen. Hoewel het Bluetooth-protocol modern en stabiel is, is het niet zo gebruiksvriendelijk als opties van Sony of Apple. En hoewel de geluidskwaliteit niet per se slecht is, zou je betere resultaten kunnen vinden met een meer premium merk.

Beste uitgave: Sony WH-XB900N

Image
Image

Als je het hebt over Sony Bluetooth-hoofdtelefoons, wordt er veel aandacht besteed aan het vlaggenschip WH-1000X-lijn, maar de WH-XBN900 biedt een aantal interessante functies die hem een uitstekende keuze maken voor tv- en filmkijken, zelfs met het ietwat opgeblazen prijskaartje. Enkele eerste punten: Sony's premium ruisonderdrukking is hier in schoppen, en met 30 uur batterijduur plus 10 minuten snel opladen (voor gedeeltelijke stroom) voelt deze hoofdtelefoon net zo vlaggenschip als de 1000Xs. De belangrijkste onderscheidende factor voor de XBN900s is dat ze beschikken over Sony's snelwisselfunctie "Extra Bass". Dit is belangrijk voor multimediagebruik omdat veel films en tv-programma's tegenwoordig kunnen profiteren van epische geluidsnadruk voor explosies, muziek en atmosferische momenten. Hoewel de 1000X's completer zijn, voelen de XBN900's geweldig aan voor entertainment.

Het ontwerp en de functies die hier zijn ingesteld, zijn echter niet beperkt tot alleen de Extra Bass. Met zachte, aangename lijnen en een subtiele, no-nonsense benadering van hoofdtelefoons, zullen deze er zowel binnen als buiten het huis geweldig uitzien. En met Sony's werkelijk indrukwekkende, superzachte pluche oorschelpen, zou het comfort hierop uitstekend moeten zijn. Hoewel er niet zo veel aanraakbedieningen zijn als meer vlaggenschip-koptelefoons, zul je een paar toeters en bellen vinden, zoals Sony's "Quick Attention" -modus, hoewel het leuk zou zijn geweest om meer controle aan boord te krijgen. Al met al, hoewel de Extra Bass een deel van het detail in het geluidsspectrum kan wegblazen, zien, voelen en klinken deze hoofdtelefoons uitstekend - als je de prijs kunt betalen.

Meest veelzijdig: Artiste draadloze over-ear tv-koptelefoon

Image
Image

De meest tv-vriendelijke hoofdtelefoons gebruiken meestal een op RF gebaseerd ontvangerdock, en de ARTISTE ADH300's passen zeker in deze categorie. In plaats van hoofdtelefoons met Bluetooth-verbinding (een protocol dat niet op veel tv's wordt aangetroffen en een beetje audiovertraging met zich meebrengt), maakt het 2,4 GHz draadloze protocol dat door de ARTISTE wordt gebruikt, een solide connectiviteit tot 30 meter mogelijk, zelfs door muren. Het brengt ook audio zeer snel over, wat betekent dat er veel minder (of geen) merkbare vertraging zal zijn - perfect voor gamen en films kijken. Deze hoofdtelefoons bestrijken 25 Hz tot 20 kHz van het hoorspectrum en strekken zich niet helemaal uit tot aan de onderkant van het menselijke gehoorbereik, maar ze komen heel dichtbij. De solide, gelijkmatige geluidskwaliteit is niet de beste op de markt, maar hij is afgestemd op gebruik met tv, en omdat de oorkussens het geluid heel goed isoleren, is het geluidsbeeld erg schoon (en zal waarschijnlijk niet erg veel bloeden naar andere mensen in uw omgeving).

De reden dat deze hoofdtelefoon onze meest veelzijdige keuze is, is vanwege de connectiviteit. Sluit gewoon de stereokabel van het basisstation van de geluidsontvanger aan op het apparaat waarvan u wilt streamen (van een tv naar een tablet en verder) en u kunt audio verzenden via radiofrequentie in plaats van de soms onhandige Bluetooth-parkeersituatie.

De oplaadbare batterij in het apparaat is goed voor ongeveer 20 uur gebruik, zeker solide voor de categorie, maar omdat je de hoofdtelefoon op dezelfde ontvanger-bas opbergt en deze oplaadt, zul je zelden een tijd vinden waar ze niet worden opgeladen (tenzij u ze buiten het basisstation opbergt). Ze zijn niet het meest premium aanbod, en de pasvorm en afwerking laten zeker te wensen over, maar voor deze prijs voelt het aanbod redelijk aan.

Beste voor gaming: Astro A50 Wireless Gen 3

Image
Image

Als je op zoek bent naar een draadloze gamingheadset die geschikt is voor consolegebruik, zijn er eigenlijk niet veel opties die echt bij de rekening passen, maar de Astro A50 is er een van. Deze tweede versie brengt een nieuwe en verbeterde geluidsbalans met zich mee, gericht op het geven van gelijke nadruk op game-effecten, muziek en dialoog en je kunt zelfs de niveaus aanpassen via een knop aan de zijkant. Dat is belangrijk omdat veel koptelefoons je over het hele spectrum proberen te benadrukken, maar de neiging hebben om op een bepaald onderdeel te ontbreken (dialoog of bas of iets anders). Als het kant-en-klare geluid niet geschikt is voor uw gebruik, zijn er EQ-instellingen die u op het apparaat kunt wijzigen om het geluid verder aan te passen.

De andere factor die deze hoofdtelefoon geweldig maakt voor console-gaming, is het feit dat ze audio verzenden via de 2,4 GHz-methode met lagere latentie, in tegenstelling tot het Bluetooth-protocol. De bijgevoegde boommicrofoon biedt een heldere manier om met je team te communiceren in online games en wordt automatisch gedempt wanneer je hem omhoog klapt. De batterijduur van 15 uur is niet de beste die we hebben gezien, maar omdat de ontvangerbasis ook dienst doet als oplaadstation, wordt de hoofdtelefoon altijd opgeladen als hij in stand-by staat.

Een andere interessante overweging is de mogelijkheid om deze hoofdtelefoon via USB op je pc aan te sluiten. Hierdoor kunt u een iets betere digitaal-naar-analoog converter gebruiken dan uw pc mogelijk heeft, waardoor u een betere, meer geoptimaliseerde in-game audio-ervaring krijgt. Het ontwerp is omvangrijk, maar dat betekent dat de hoofdtelefoon waarschijnlijk duurzaam zal zijn. Je beta alt hier echter voor de premium-ervaring.

Beste verbindingsstabiliteit: Sony RF995RK draadloze RF-hoofdtelefoon

Image
Image

Als je naar de Sony RF995's kijkt, denk je misschien niet dat ze erg modern of vreselijk premium zijn, en dat komt omdat ze veel te wensen overlaten op het gebied van design. Maar dat is niet erg als je bedenkt dat de belangrijkste focus van deze hoofdtelefoon is om het geluid van je tv gemakkelijker te kunnen horen. Net als de meeste andere hoofdtelefoons in RF-stijl, gebruiken ze een 2,4 Ghz-verbinding om de audio van het oplaadstation (aangesloten op uw tv) naar de hoofdtelefoon te sturen. En omdat het signaal zo sterk is, stelt Sony het bereik op ongeveer 50 meter, wat je gebruik zelfs in de grootste kamers zou moeten dekken.

De geluidsrespons is ook echt indrukwekkend, met een frequentiebereik van 10 Hz tot 22 kHz (veel meer dan het menselijke bereik) en sterke, basversterkte 40 mm drivers. Dit zorgt voor een geweldige luisterervaring als het om tv en film gaat, want het komt de sfeer en omgeving ten goede. Sony beweert dat de koptelefoon 20 uur zal werken op een enkele lading, wat behoorlijk is, en omdat de batterijen worden opgeladen via de ontvangerbasis, is het gemakkelijk om ze op te laden. Zoals eerder vermeld, voelt de hele build echt plastic-y aan en de look voelt beslist duidelijk meer aan op de producten van Sony uit de jaren 90 dan op hun moderne aanbod. Maar voor deze prijs biedt deze hoofdtelefoon een behoorlijk solide waarde.

Beste voor thuisaudiosystemen: Avantree HT5009 draadloze hoofdtelefoon

Image
Image

Als je een draadloze hoofdtelefoon voor tv kiest, moet je meestal kiezen tussen een Bluetooth-koptelefoon die niet werkt met een standaard tv of een hoofdtelefoon in RF-stijl die niet werkt met je Bluetooth-apparaten. Met de Avantree HT5009 krijg je het beste van twee werelden, omdat het apparaat wordt geleverd met een Bluetooth-ontvanger die naadloos synchroniseert met de hoofdtelefoon. De Bluetooth-ontvanger maakt ook audio-doorvoer mogelijk, wat betekent dat u een soundbar, een stereo-ontvanger of iets dergelijks kunt aansluiten. Dit maakt de Avantree-eenheid perfect voor degenen die de draadloze hoofdtelefoon in hun bestaande surround sound-opstelling willen vouwen. En om het Avantree Oasis-apparaat te gebruiken, kun je deze hoofdtelefoon zelfs gebruiken voor audio in het hele huis.

Om rekening te houden met de latentie die vaak inherent is aan Bluetooth-connectiviteit, heeft Avantree besloten een Qualcomm-chipset op te nemen om die vertraging te minimaliseren. Hoewel een verbinding in RF-stijl in dit opzicht naadloos zou zijn geweest, is het leuk om een poging te zien om deze Bluetooth-tekortkoming te verhelpen. Met 40 uur afspeeltijd op één lading behoren deze tot de langstlopende hoofdtelefoons die we hebben gezien, en met een solide geluidsrespons (20 Hz tot 20 kHz) en krachtige bas voor film en tv klinken deze dingen goed. Hoewel Avantree beweert dat de kussentjes extra zacht en zacht zijn, lijkt de dunheid van de oorkussens misschien iets minder vriendelijk dan iets van een merk als Sennheiser. Het hele pakket is redelijk geprijsd, gezien hoe veelzijdig deze hoofdtelefoon is.

Beste slanke ontwerp: Sennheiser RS120 draadloze hoofdtelefoon

Image
Image

Het hoofdtelefoonaanbod van Sennheiser kan soms een beetje ontmoedigend zijn, met modellen die zijn gericht op high-end productie, eersteklas consumentenkoptelefoons voor onderweg en zelfs meerdere opties voor draadloze hoofdtelefoons in RF-stijl. De RS120 is een no-nonsense optie voor mensen die een draadloze tv-vriendelijke hoofdtelefoon willen, vooral omdat ze niets proberen te overdrijven op het gebied van functies. Het eerste dat opv alt, is hoe slank en eenvoudig het ontwerp is, en dat is grotendeels te wijten aan het feit dat dit een on-ear hoofdtelefoon is in plaats van een over-ear hoofdtelefoon.

Dit kan lastig zijn voor mensen die een echt geïsoleerd geluidsbeeld willen, maar als je een hekel hebt aan het dragen van een grote koptelefoon, dan is dit degene voor jou. Je hebt alleen de mogelijkheid om de ontvanger op een tv aan te sluiten met een 3,5 mm aux-kabel, wat de kwaliteit van de audio die je kunt overbrengen beperkt, maar eenmaal aangesloten, stuurt de ontvanger het geluid via radiofrequenties. Een leuke functie is dat je kunt wisselen tussen kanalen voor draadloze connectiviteit, wat betekent dat je mogelijke interferentie kunt vermijden.

Omdat deze hoofdtelefoon van Sennheiser is, is het geen verrassing om een rijke, warme audiorespons te zien die perfect is voor de meeste toepassingen, zolang je maar akkoord gaat met de openheid die inherent is aan on-ear hoofdtelefoons. De batterijduur van 20 uur is normaal voor dergelijke koptelefoons, maar omdat ze bedoeld zijn voor thuisgebruik, zou je, zolang je de koptelefoon op het superstrakke oplaadstation opbergt, geen lege batterij moeten hebben. -hoofdtelefoon probleem. Het meest verrassende aan dit pakket is dat je ze voor een geweldige prijs kunt vinden, waardoor het een van de beste waarden op deze lijst is.

Beste in-ear: Giveet draadloze oordopjes voor tv

Image
Image

De Giveet draadloze oordopjes zijn in wezen slechts een paar Bluetooth-oordopjes die worden geleverd met een Bluetooth-ontvanger voor uw tv. Dit betekent wel dat er geen hoofdpijn is wanneer je hem voor het eerst instelt, omdat deze specifieke ontvanger speciaal voor de hoofdtelefoon is gekoppeld. Maar Giveet heeft dit zo ingesteld dat je beide koptelefoons kunt koppelen aan elk Bluetooth-apparaat of elke ontvanger, of je kunt elke andere Bluetooth-koptelefoon koppelen aan de ontvanger-dongle die je bij dit pakket krijgt.

Er is geen optische uitgang, dus je zult in orde moeten zijn met 3,5 mm aux- of RCA-connectiviteit. Bluetooth 5.0 is het protocol dat hier is opgenomen, wat zou moeten helpen met latentie en stabiliteit, maar je zou vrijwel geen merkbare vertraging hebben als je zou gaan met een draadloze opstelling in RF-stijl, dus dat is iets om in gedachten te houden.

De hoofdtelefoon laadt op via de USB-C-ingang op de ontvanger, wat een mooi enkelvoudig dockingpunt vormt, en zodra je de oordopjes volledig hebt opgeladen, bieden ze ongeveer 16 uur speeltijd op een enkele lading. Terwijl Giveet beweert dat deze hoofdtelefoon voldoende vermogen en volume biedt (grotendeels te danken aan het feit dat ze stevig in je oor passen), maar vanwege de kleine driver die inherent is aan in-hear-koptelefoons, zul je niet veel rijkdom krijgen in deze koptelefoon. Met een vrijwel onverslaanbaar prijskaartje zijn deze een geweldige optie om te kopen en gewoon op je salontafel te gooien de volgende keer dat je een beetje rust in de woonkamer nodig hebt zonder je show uit te zetten.

Beste voor senioren: SIMOLIO draadloze hoofdtelefoon voor gehoorbescherming voor tv

Image
Image

Een belangrijke toepassing voor op tv gerichte draadloze hoofdtelefoons is wanneer je oudere tv-kijkers hebt die slechthorend zijn. Zelfs een tv hoger zetten om het volume te maken is soms niet genoeg, en het gebruik van een koptelefoon zal je oren isoleren en je in staat stellen het volume lager te houden zonder in te boeten op het horen van wat er aan de hand is. De Simolio-hoofdtelefoon voor gehoorbescherming is speciaal ontworpen om senioren te helpen horen wat er op de tv gebeurt zonder te hard te knallen. Deze hoofdtelefoon maakt gebruik van de 2,4 GHz-band van draadloze transmissie, dus er zal een zeer minimale vertraging zijn tussen het beeld en het geluid. De zachte oorschelpen zorgen voor lange luistersessies, en omdat er een aux-poort aan de zijkant van de koptelefoon is, kun je zelfs een geliefde patchen om naar je show te luisteren op hun eigen koptelefoon.

Met de hoofdtelefoon kun je de L/R-balans on-the-fly aanpassen, wat belangrijk is voor degenen die het ene oor beter horen dan het andere, en je kunt zelfs de functie Persoonlijke geluidsversterker gebruiken om de rest te maken van het geluid in de kamer luider, waardoor deze hoofdtelefoon geweldig is als een echt hoortoestel-achtig apparaat. Met de 500mAh-batterij kun je slechts ongeveer 10 uur luisteren op een enkele lading, wat betekent dat het belangrijk is om ze na elk gebruik weer op het oplaadstation te plaatsen. Het geluid en het ontwerp zijn ook niet bijzonder indrukwekkend, met een vlakke standaardrespons en niet veel op het gebied van esthetische accenten. Deze hoofdtelefoon is perfect voor oudere luisteraars die een beetje hulp nodig hebben bij het horen van hun favoriete programma's.

De Sennheiser RS 195's zijn een standaardvoorbeeld van het beste wat je kunt krijgen op het gebied van RF-technologie, met naadloze prestaties met lage latentie en een geluidsprofiel dat is geoptimaliseerd voor epische tv en film. De beste Bluetooth TV-hoofdtelefoon, de Plantronics Backbeat Pro verdient zijn plek voor pure geluidskwaliteit, extra functies zoals actieve ruisonderdrukking en algehele waarde voor de prijs. Je kunt met geen van beide echt fout gaan, maar zorg ervoor dat je je eindgebruik (thuis gamen of onderweg tv-kijken, bijvoorbeeld) uitzoekt om de juiste keuze te maken.

Over onze vertrouwde experts:

Jason Schneider : Met ongeveer 10 jaar ervaring met het schrijven voor technische websites en het beoordelen van consumentenaudioproducten, naast een graad in muziektechnologie van de Northeastern University, brengt Jason Schneider een genuanceerd, goed geïnformeerde en onbevooroordeelde kijk op zijn Lifewire-recensies.

Waar u op moet letten bij draadloze tv-hoofdtelefoons

Connectiviteit: Er zijn twee kampen voor het aansluiten van koptelefoons voor tv: Bluetooth en RF-stijl draadloos. Bluetooth-koptelefoons werken niet uit de doos met de meeste tv's, tenzij je een Bluetooth-ontvanger hebt aangesloten, terwijl RF-achtige apparaten de ontvangerbasis nodig hebben om audio draadloos te verzenden. Houd hier rekening mee bij de aankoop, omdat dit van invloed is op de apparaten waarmee u uw hoofdtelefoon kunt gebruiken.

Geluidskwaliteit en latentie: Het bepalen van uw belangrijkste gebruiksscenario is belangrijk. Als je je hoofdtelefoon wilt gebruiken voor console-gaming, dan is RF-connectiviteit met lage latentie belangrijk en is een volledige basrespons belangrijk. Als je de koptelefoon gewoon wilt hebben voor rustig tv-kijken 's avonds laat, dan is een eenvoudiger geluidsprofiel en wat latentie oké.

Prijs: Er is een breed scala aan prijzen voor deze productklasse (van ongeveer $ 40 tot meer dan $ 300), en omdat deze hoofdtelefoons bedoeld zijn om te verbeteren of te verbeteren een rustige tv-kijkervaring, budgetgevoeligheid is een zeer reële overweging.

Aanbevolen: