Nieuwe Philips GO-hoofdtelefoons en -luidsprekers zijn onderweg

Nieuwe Philips GO-hoofdtelefoons en -luidsprekers zijn onderweg
Nieuwe Philips GO-hoofdtelefoons en -luidsprekers zijn onderweg
Anonim

Verschillende nieuwe hoofdtelefoon- en luidsprekermodellen in de op sport gerichte GO-productlijn van Philips worden later dit jaar uitgebracht.

Een recente aankondiging van Philips geeft details over de line-up, die volgens het bedrijf ook te zien is op de Pepcom Well Now! van dit jaar. evenement dat vandaag van start gaat in New York. De lijst begint met de S4807 Bluetooth-luidspreker, die tot 12 uur gebruik biedt na één keer opladen. De S4807 zou nu beschikbaar moeten zijn om te bestellen op Amazon, maar toont momenteel Niet op voorraad.

Image
Image

Er is ook de Philips GO S7807 Bluetooth-luidspreker, die in augustus uitkomt, en een "enorm geluid" biedt dankzij een woofer van 70 mm in een kleiner, compacter frame. Het kan tijdens gebruik worden opgeladen dankzij een ingebouwde powerbank en biedt tot 24 uur speeltijd bij volledig opladen.

In respectievelijk september en oktober zijn de A7607 Bone Conduction-hoofdtelefoons en de A7507 Hybrid True Wireless ANC-hoofdtelefoons verkrijgbaar. De A7607's maken gebruik van een beengeleidingsmicrofoon voor wat Philips noemt kristalhelder bellen, zelfs tijdens lawaaierige activiteiten, en hebben loopverlichting zodat u 's nachts gemakkelijker kunt zien. En de A7507's claimen "uitzonderlijke geluidskwaliteit" in een lichtgewicht en draagbaar chassis.

Image
Image

De line-up wordt afgerond met de X7207 en X5206 Party Speakers, die volgens Philips beide later deze zomer uitkomen. We kunnen de kubusvormige X7207 verwachten, compleet met draadloze partylink en tot 12 uur speeltijd, ergens in het derde kwartaal (juli tot september). De X5206, die geen releasevenster heeft gekregen, kan tot 14 uur meegaan en bevat microfoon- en gitaaringangen.

Er is nog geen prijsinformatie voor een van deze nieuwe producten bekendgemaakt, maar we verwachten dat dit zal veranderen zodra Pepcom Well Now! is voorbij voor het jaar.

Aanbevolen: